za všetky rady vopred dakujem
Zlepšenie vydrže baterky
Zlepšenie vydrže baterky
Dobry den mám notebook ASUS k 50AB V nom nainštalovany Win 7 64bitovu verziu a vydrž baterky mám 1 odinu aj 45 minut . Dá sa nijak zvíšiť vydrž baterky nainštalovaním XP , cez program znížiť vykon alebo hocčo čo zvyši výdrž potrebujem to len na pozeranie Filmov .
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zlepšenie vydrže baterky
asus má na to vyvinutý program na mojom sa to volá Power4gear ale na tvoj model je tuším iný
program funguje tak že podtaktuje grafiku a procesor tým pádom bude menej žrať, vypínaj ešte aj wifi a bluetooth to je ďalšia pol hodina a keď ubereš jas skoro na minimum filmy sa budú dať pozerať a to je ďalších 20 min ináč win 7 alebo XP tam to moc nespraví na spotrebe
používaj ešte aj hibernáciu, PC najviac žerie pri štarte a hibernácia je rýchlejšia
program funguje tak že podtaktuje grafiku a procesor tým pádom bude menej žrať, vypínaj ešte aj wifi a bluetooth to je ďalšia pol hodina a keď ubereš jas skoro na minimum filmy sa budú dať pozerať a to je ďalších 20 min ináč win 7 alebo XP tam to moc nespraví na spotrebe
používaj ešte aj hibernáciu, PC najviac žerie pri štarte a hibernácia je rýchlejšia
a rozhodne XP by bola brutal chyba davat.. mohol by si dat SSD disk aj to by mu usetrilo nejake tie minuty ale to bude asi zla volba rasdsej by som si kupil este jednu baterku par kamosov to spravilo a su spokojny
Dakujem za rady , ten program je tam predinštalovaný už s jeho využitím to da tych 105 minut ale chcelo by to ešte čosi viac . Wifi vypínam jas dávam na minimum, Našiel som ešte niajyk program čo ťiež zmení vykon procesoru a podobne skusim ešte to. Ešte nijake nápady ? fakt stačí mi na tom pozerať film čiže obraz a zvuk 
Našiel som program Notebook Hardware Control len škoda že nejde na Win 7 neexistuje niečo podobne aj na 7mičku ?
Našiel som program Notebook Hardware Control len škoda že nejde na Win 7 neexistuje niečo podobne aj na 7mičku ?
V ovladacich paneloch daj napajanie a zvol tam setric energie. Tym sa ti notas podtaktuje. Dalej si povypinaj BT, WiFi a zniz si kontrast monitoru na minimum.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
s tým napájaním v ovládacích paneloch sa nehraj
tam by si mal mať nastavený profil toho programu od asus ten to robí lepšie než samotný win
tam by si mal mať nastavený profil toho programu od asus ten to robí lepšie než samotný win