Mafia 2
Re: Mafia 2
No vidíš že to ide... Akurát že na tom poslednom videu (ak narážaš na neho) pravdepodobne aj tá konzola je 
A ešte vysvetli, čo si pojmom konzoloidnosť myslel 
uvidis, ked si to zahrasPilifo napísal:A ešte vysvetli, čo si pojmom konzoloidnosť myslel
-
Space5800
Medium Professional
respektíve možno keď si to zahraš na PC neuvidíš 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
rochedo - predpokladam že si myslel ten pohyb postavy,ako to bolo napr. u gta iv ?
vidim, ze tu zaryti mafia fanboyi rozdavaju minuska... diky pekne - sa aspon podpis jebko. neze potom zacnete plakat ze ako vam tu vasu velkolepu hru doje*ali
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2010, 18:00)
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2010, 18:00)
aj to - ale aj dalsie veci sa mi nepaciaDeJF napísal:rochedo - predpokladam že si myslel ten pohyb postavy,ako to bolo napr. u gta iv ?
-
Space5800
Medium Professional
Zrejme nebude žiadne demo ešte pred vydanim finalnej hry či?
-
DeJF
Addict
Nechcem byť hovado...ale odkial to mame kur*a vedeť?
-
Space5800
Medium Professional
Veď ja len či mi niečo neušlo... ok
Bohvie bohvie ci to voobec
vinde tato hra. Stale to len presuvaju. Uz im nato nasrat.

Mozes mi vysvetlit, ze odkial beres ze ja nepoznam konzoloidnost ? nejedna konzola mi presla pod rukamiPilifo napísal:A ešte vysvetli, čo si pojmom konzoloidnosť myslel
rochedo hráš sa na odborníka alebo čo ?
podľa jedného videa súdiš hru ? ak to takto robíš stále tak potom ti musela uniknúť pekná skupina hier 
ja som hodil len dojmy z videa - sudit som pisal ze nemozem kym si to nezahram - ale ked logicky rozmyslas - a pozries sa na sucasne hry ktore vychadzaju tak ti musi naskocit ze toto bude tiez konzolova hra. Aj ked dufam ze sa mylim - toto je jedna z hier ktore chcem hrat na PC
a nehram sa na odbornika - ale urcite ze mi presli pod rukami konzoly od nes az po sucnasne veci
a nehram sa na odbornika - ale urcite ze mi presli pod rukami konzoly od nes az po sucnasne veci
mne taktiež a veľmi konzolovo mi to teda nepripadá , potom aj jednotka bola konzolovka ?
Jednotka preco by mala byt ?
lebo pohyb mi pripadá čisto ako v jednotke 
-
DeJF
Addict
Tak to si jednotku podla mna ani nehral
DeJF: suhlas
ja som zvedavy na plnu hru a drzim im palce aby im to vyslo a potom ich podporim aj originalkou
ja som zvedavy na plnu hru a drzim im palce aby im to vyslo a potom ich podporim aj originalkou
-
Runes
Addict
co ja viem kukol som ted par videi prva vec co ma zarazila tam boli tie tunovane auta to tam hadam neplanuju dat ci ??? sak to po... celu hru do free ridu nevravim ale v misiach ??? :-/ Mafia bola v tom uzasna ze to bolo zasadene do super doby a drzala sa viac menej reality tak hadam to tak ostane. Maximalne to mozu spravit stylom ze po prejdeni hry si mozes zahrat cely pribeh znova s tym ze sa budu objavovat auta co si odomkol vo free ride.
Co sa tyka hratelnosti neviem z videi sa mi to podobalo na GTA len v minulosti. Teda neviem aky borec bol ten co to hral ale proste hura system bezim a strielam a zabijem 30 a mna 2x trafia sa mi nepaci. V tomto umna stale vytazi povodny flashpoint kde som obcas az plakal (1 2 zasahy a konec) to sa proste muselo opatrne ale tak to troska iny zaner hry tak sa asi tieto veci spravit nedaju . Ale inak sa nato tesim ale ako spravit vec ktora prekona Mafiu 1 neviem, proste byt sucastou pribehu ktory neomrzi ani po 20x no hosi maju vysoko nastavenu latku maju co prekonavat. Urcite sa im to nepodari len ked zlepsia grafiku a hratelnost. Jou a co sa tuna dakto stazoval ze take iste baraky, tak mne to osobne skor vyhovuje aspon budes mat pocit ze si tam de si bol a neviem nepoznam tu dobu ale pokial robili architekturu s fotiek s toho obdobia moc tam toho nevymyslia.
Co sa tyka hratelnosti neviem z videi sa mi to podobalo na GTA len v minulosti. Teda neviem aky borec bol ten co to hral ale proste hura system bezim a strielam a zabijem 30 a mna 2x trafia sa mi nepaci. V tomto umna stale vytazi povodny flashpoint kde som obcas az plakal (1 2 zasahy a konec) to sa proste muselo opatrne ale tak to troska iny zaner hry tak sa asi tieto veci spravit nedaju . Ale inak sa nato tesim ale ako spravit vec ktora prekona Mafiu 1 neviem, proste byt sucastou pribehu ktory neomrzi ani po 20x no hosi maju vysoko nastavenu latku maju co prekonavat. Urcite sa im to nepodari len ked zlepsia grafiku a hratelnost. Jou a co sa tuna dakto stazoval ze take iste baraky, tak mne to osobne skor vyhovuje aspon budes mat pocit ze si tam de si bol a neviem nepoznam tu dobu ale pokial robili architekturu s fotiek s toho obdobia moc tam toho nevymyslia.
-
JeffHardyy
Light Professional
kebyže si máte vybrat ovládanie auta v Mafie 2 ake si dáte?....teda kebyže mate na vyber take ako z NFS Undercover alebo ako z GTAčiek...Ja určite z gtačiek