Mam uz 3 roky internet od lokalneho WIFI poskytovatela http://www.radiolan.sk/.
Viac-menej nemam na vyber.
Kamen urazu:
ked som zriadoval internet, mal som 2 rocnu viazanost a platil zriadovaci poplatok cez 5000 Sk. Viazanost uz skoncila. Teraz maju v ponuke rychlejsi program, ktory je zaroven lacnejsi:
http://www.radiolan.sk/internet-akcia/ Extra 3Mbps
Chcel som na neho prejst. Povedali mi, ze potrebujem zaplatit 100€ zriadovaci poplatok. Na moju otazku, co za tento poplatok dostanem (nejake zariadenie, kable alebo nieco ako to bolo u prveho poplatku), mi bolo povedane, ze nic. Ze ho proste musim zaplatit, ked chcem prejst na nizsi program! V zmluve nic take nemam a neviem to najst ani v ich obchodnych podmienkach.
Proste chcu odo mna zasa dostat peniaze navyse. A ze zriadovaci poplatok, ked uz mam antenu, router, kable a vsetko. Vsak to je absurdne. Ja chcem len zmenu programu.
Co mozem urobit? Institucia co dohliada na taketo veci je telekomunikacny urad, nie? Vdaka za kazdy napad.
Mam 2 krat zaplatit zriadovaci poplatok?
Re: Mam 2 krat zaplatit zriadovaci poplatok?
No to je podla mna pekna kravina. Ja co mam internetoveho poskytovatela, tak tam nemusim nic platit za zriadenie nizsej/vyssej rychlosti. Podla mna s tebov len zametaju, ale precitaj si este raz ich obchodne podmienky. Moze zo zam byt napisane malym pismom, ze si to skoro ani nevsimnes. Inak poradit neviem, ale myslim ze to nie je normalne.
Vdaka za nazor. Obchodne podmienky som samozrejme cital, nic taketo tam nebolo. Ja uz v podstate nie som ani vo viazanosti, vsetky potrebne zariadenia mam tiez k dispozicii, takze nie je ziadna prekazka, okrem administrativnej, to zmenit. Fakt neviem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze ide len o bezny marketingovy tah, aby navysili tu cenu a zarobili na tom. Ked pozeram cennik, tak standardne by si ten zriadovaci pri vyssej linke neplatil, avsak pri akcii zriadovaci poplatok zaplatis. Tym im teda zaplatis skoro rok z dvojrocnej viazanosti a teda lacnejsi internet budes mat z ich strany len rok. Obavam sa, ze toto ziadny sposobom nevyriesis, nemusia mat nic take v obchodnych podmienkach a ani ziadny platny zakon ci Slovenska obchodna inspekcia ti s tymto nepomoze.
V pondelok budem vediet viac, mal by som komunikovat s ich konatelom ohladom tejto veci.