problem s autoradiom
problem s autoradiom
Známy má vo svojej fabii originál továrenské autorádio, za jadzy mu samo vyplo a po zapnutí na displayi svieti "2 SAFE" radio nefunguje da sa akurat tak vybrat cd a to je vsetko..nevie niekto co s tym moze byt?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s autoradiom
zakodovane, pockas jednu-dve hodinky, stlac naraz tusim TP a RDS a mozes pisat odblokovaci kod... ak kod nevies, napis presny model tej fabie a radia plus seriove cislo, v pondelok ti to pozriem...
ok uz je to vyriesene siel s tym do servisu a bolo to tak ako pises, ale diki za snahu.ale mam este otazku: aka bola pricina toho zakodovania?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zakoduje sa ked sa odpoji od stavy ... ak si neodpajal baterku, tak mohlo dojst ku skratu alebo inej momentalnej podivnosti
.. kazdopadne samo od seba by sa to bloknut nemalo 
-
RATZINGER666
Darca
no schvalne, kolko za to v servise vypytali? 
pricinou je jednoduche odpojenie autobaterie, ale kedze sa mu to vyplo za jazdy, vidim problem v elektrike medzi baterkou a radiom... skrat, studeny spoj, vadne radio, atd.... okrem toho, do "safe2" sa musi dostat cez "safe1" alebo "safe" (neviem presne), si si isty, ze to bolo za jazdy a on s nim dalej nic nerobil?
// norka_pb: nepredbiehaj ma tu a chod laskavo chrapat, lebo ta rano mama nezobudi do skoly
pricinou je jednoduche odpojenie autobaterie, ale kedze sa mu to vyplo za jazdy, vidim problem v elektrike medzi baterkou a radiom... skrat, studeny spoj, vadne radio, atd.... okrem toho, do "safe2" sa musi dostat cez "safe1" alebo "safe" (neviem presne), si si isty, ze to bolo za jazdy a on s nim dalej nic nerobil?
// norka_pb: nepredbiehaj ma tu a chod laskavo chrapat, lebo ta rano mama nezobudi do skoly
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nordkapp_pb napísal:zakoduje sa ked sa odpoji od stavy ... ak si neodpajal baterku, tak mohlo dojst ku skratu alebo inej momentalnej podivnosti.. kazdopadne samo od seba by sa to bloknut nemalo
// ratzi -> mama mi dnes velkoryso dovolila sedet za kompom, prej ze zajtra skola nejni
-
RATZINGER666
Darca
to ti ma kto zozrat, isto si si zas do kakaa nastruhal kriedu, aby si musel ist rano k lekarovi 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
dpc ... chcel som iba upravit ten predchadzajuci post, ale nedopatrenim som ho ocitoval ... necham to vsak tak nech kazdy vidi tu lamerinu, ze ani nordkapp nejni neomylny
... krieda nebola, lekarov rad nemam .. mas tie tvoje narazky nejake nekonzistentne
...
no takze vypytali 40eciek co sa mi zda nehorazne vela a pan mechanik bol skalopevne presvedceny ze sa to bloklo samo po najazdeni 100 000km...teraz je naj. 100 553km...nejak sa mi to nezda ale nehadal som sa s nim radsej
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
OMG 40e?????? nordkapp, otvarame si vlastny servis
tri taketo pripady denne a sme za vodou 
Možem sa pripojiť? Mohol by som napr. lepiť spätné zrkadielka... 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
len zato este nevieme kolko mame pytat, lebo chalan s tym este nebol v servise
...
ja som to neplatil lebo to nebolo moje auto takze ma to netrapi....a pan mechanik nech ma sladky pocit na dusi ze je blbe..ehm borec
btw. mozem sa pridat ako uctovnik
btw. mozem sa pridat ako uctovnik
-
RATZINGER666
Darca
vyborne, este musime zohnat niekoho, kto bude vyberat kamienky z dezenov, ktore zapricinuju pukanie za jazdy a budeme to uctovat ako vymenu homokinteickeho klbu 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a nasim kredom moze byt kludne: Nas zakaznik, nas blbec

-
Fabo
Hardcore addict
Podtitul: Okradneme vas tak, ze o tom ani nebudete vediet 
Hlasim sa na tie dezeny, ale chcem sluzobnu E34ku 540i
Hlasim sa na tie dezeny, ale chcem sluzobnu E34ku 540i
-
RATZINGER666
Darca
ouha, pan je labuznik, dobry vyber
tymto si si vysluzil nas obdiv, kazdopadne ta berieme 
este treba niekoho, kto bude riesit problemy s uvolnenou batozinou, heverom, rezervou a povinnou vybavou v kufri... to mozme uctovat napriklad ako "vymena buchotajucich torznych tyci / stabilizatorov", ccimo, ako nas uctovnik by si si to mal niekam znacit
este treba niekoho, kto bude riesit problemy s uvolnenou batozinou, heverom, rezervou a povinnou vybavou v kufri... to mozme uctovat napriklad ako "vymena buchotajucich torznych tyci / stabilizatorov", ccimo, ako nas uctovnik by si si to mal niekam znacit
Uvádzacia akcia
nitro do favorita len za €699
nitro do favorita len za €699
to ratzi: neboj znacim si to ten klb uz mam doma ehm pre tie stabilizatory si prid zajtra, ostatni dostanu vyplatu v naturaliach az koncom tyzdna