Fantom na ploche

Informácie o software, ankety...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Fantom na ploche

Príspevok od používateľa Mek »

Zdravim,
stalo, ze mi na ploche ostal adresar s nazvom "dopravna fakulta video " (s medzerou na konci) a to tak, ze som stahoval dany adresar s videami z DC siete a na ploche vznikol tento adresar dvakrat, pricom videa sa umiestnili do toho druheho, s ktorym sa dalo normalne manipulovat a ktory som zmazal, ked uz bol nepotrebny.
Ale tento druhy adresar s rovnakym nazvom na ploche ostal a neda sa s nim robit vobec nic. Explorer ho zobrazuje, aj sa da donho vojst (je zname, ze Explorer dovoli vojst do uz neexistujucich adresarov), ale neda sa premenovat, zmazat, a jeho vlastnosti su prazdne.
Nie je to sposobene cache explorera, lebo tento adresar vidia aj ine programy, ako Far manager, alebo prikazovy riadok, a nedokazu donho ani vojst, ani s nim nic robit.
Vsetky programy pri spomenutych pokusoch o manipulaciu s nim tvrdia, ze taky adresar neexistuje.
Napadlo mi, ze to moze byt chyba v nejakych indexoch na disku, tak som spustil chkdsk, ktory nic nenasiel, a Paragon partition manager tiez pri kontrole nic nenasiel.
Google nepomohol takze otazka znie, ci ste sa s tym uz stretli, ak ano, ako ste to riesili pripadne co s tym by vam este napadlo robit, lebo mne uz napady dosli...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Fantom na ploche

Príspevok od používateľa Grim »

...stretol som sa s tým niekoľkokrát...po reštarte bolo všetko v poriadku...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Unlocker si skusal? Ten pri podobnych haluskach u mna vzdy zabral.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Unlocker na 64b viste nefunguje tak mam jeho nahradu nazvom LockHunter a ten tvrdi, ze dany adresar ziadny program nedrzi.
Napísať odpoveď