Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re:

Príspevok od používateľa Dieg0 »

erytrocyt napísal:Fabo zapamätaj si. Diego môže. Bodka.
Erytro ja viem že máš zo mňa riadne komplexy ale skús si ich riešiť v súkromí.Dám ti trochu hlúpejší príklad aby si ho pochopil aj ty.Si niekde na chate s priateľkou popíjate vínko, večeriate a zrazu dostane infarkt alebo sa prihodí nejaká nehoda pri ktorej bude nevyhnutne potrebovať odbornú lekársku starostlivosť.Keďže je tá chata bohužial mimo mobilného signálu tak sa na 155 nedovoláš alebo máš práve vybitý mobil.Čo spravíš?Zoberieš auto a pôjdeš si do najbližšej oblasti vzdialenej 10 minút cesty zavolať?Ale predsa alkohol za volantom nepodporuješ ani v núdzi.Zoberieš auto a pôjdeš ju odviezť do nemocnice?Ale predsa alkohol za volantom nepodporuješ ani v núdzi.Alebo zavoláš na pomoc supermana alebo ako si to predstavuješ?Vieš je jedna vec mať pevné zásady a ja ti to nemám za zlé ale druhá vec je konať v krízovej situácii kedy premýšlaš nad jedným ... aby tá osoba prežila.Tá hodnota 2 alebo 3 promile bola samozrejme vyhnaná do extrémov.Ale mať do 1,5 promile (aspoň u mňa najvyššia hodnota pri ktorej dokážem uvážene a pomerne rýchlo reagovať) tak neriešim nič iné ako kde mám kľúče od auta a beriem ju do nemocnice.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zavesit za gule do prievanu ... neviem ako si myslel ze mu to pomoze, ale ma sa po prdeli lebo si na nom zmlsnu vsetky organizacie ktore do agresivity vodicov drzkuju :-) ... na druhej strane niektori konecne pochopili, ze agresivita neni domenou mladych nevyjazdenych schumacherov :-) ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

On potom aj zastavil a šiel sa pozreť, aký je ko*ot alebo pokračoval ďalej?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pokračoval daľej...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nordkapp_pb napísal:... na druhej strane niektori konecne pochopili, ze agresivita neni domenou mladych nevyjazdenych schumacherov :-) ...
takych by sa tu naslo, ze nordkapp ? :D
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Aj ja mam zopar tych zazitkov hlavne na dialnici z BA do TT ked som sa raz neskutocne ponahlal tak som isiel v lavom pruhu tak 170 ziaden problem az som predbehol jedneho arogantneho debila na 5 bavoraku. Zrazu sa tento clovek na mna zacal lepit tak neni problem pustim ho a v tom okamziku zbrzdil na 150 a celu cestu v lavom pruhu islo ma roztrhat za volantom ale co uz aj taky vodici su. Tiez je pravda ze vodicak mam rok a odjaudenych takych 10k km ale snazim sa v meste dodrziavat rychlost a neohrozovat svojou jazdou okolo iduce auta uz ma preslo chodenie po meste 90 zacal som si vazit zivot aj vodicak
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes som mal moznost stretnut primitiva na benzinovej pumpe. V nedelu ci pondelok som si v umyvarke umyl auto, kedze hlasili pekne pocasie, tak som necakal dazd. Na dalsi den prsalo a zaspinilo sa, takze som sa rozhodol, ze dnes pojdem tu spinu umyt aspon wapkou.

Prisiel som na pumpu a co nevidim, nejaky primitiv so spongiou v ruke, samponom na umyvanie auta si auto mydli priamo pod wapkou, takze som cakal ja a za mnou o chvilu prisiel dalsi. Po 5min ma uz prisla trpezlivost a zacal som byt nervozny, lebo evidentne sa nikam neponahlal a v klude si auto umyval ako keby sa nic nedialo. O dalsie 3min neskor som to uz nevydrzal, ked som videl, ako si spongiou cisti zadnu SPZ a zatrubil som na neho, otvoril dvere a hovorim mu, ze si to mal cistit doma a nie tu zavadzat. Tak mi odpovedal, ze ved na to to tu je, aby si mohol umyt auto. O nejaku minutku ho doumyval, odlozil si spongiu so samponom do auta a isiel ho ostriekat. Nanestatie nemal mince, tak si musel vziat z auta, hodil tam 50c, spielach, zrazu mu to vyplo a tak opat do auta po dalsie.

Ked koncecne doumyval, isiel si sadnut do auta, otvoril dvere a nieco mu spado na zem do kaluze a blata, ktore tam bolo. Normalne som sa zasmial, ze tak mu treba ko*ot. Ked som prisiel ja, vsimol som si, ze miesto oplachu mal nastavenu wapku na vosk. A opat som si pomyslel, ze dobre mu tak ko*ot, ved umyvat sampon s vonkom, no nech sa paci.

Nie darmo je na pumpach OMV pri wapke napisane, ze zakaz umyvania auta donesenymi prostriedkami atd...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No takeho som na wapke stretol aj ja, ale nastastie som prisiel az ked koncil, no tiez som si hovoril, ze co to je za kkta ked vsetkych zdrzuje (bolo to akurat po zime ked tam stali dalsie 4 auta).
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Co vravite na takych, ked idete po okreske 110 na tacho a zrazu vas niekto predbieha, ci to ma vyznam alebo nie, lebo tym aj tak nic neziska a ma tak 130-140 kmh. Vacsinou su to auta ako VW Phaeton, Touareg, oooo Q7, A8 a pod, Bavo 5,6,7 atd..., specialna kategoria su Vochcafky f TDI s dymom za chvostom a tiez aj ine znacky s TDI s dymom.

Tych bolo pozehnane najma vcera od ZV po KE, najma za Soroskou.

Typicky pripad mongola je cierna Vochcafka od Ziaru n.H. po dialnici, ked pri vyjazde na dialnicu ma musel ukazkovo predbehnut tak, ze som musel brzdit pred kamionom, potom spomalil a ked som sa odzadu priblizil zase pridal, potom isiel opat pomaly tak som ho predbehol, pricom som cely cas mal tempomat 130kmh, tak ma zase predbehol, uz mohol mat 150 a nedaleko vyjazdu z dialnice som ho zase dobehol ... takych len na psychotesty poslat.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Tých Phaetonov tu zase až tak veľa nevidím behávať :roll: ......
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ste nejaki panski.. ja sice chodim stale na jednu wapku, ale tu si tiez 95% ludi donesie svoje vedro, sampon a spongiu (vratane mna a tych 5% su ludia co auto pucuju kazdy den a vecer ho este idu oplachnut), no ziadne zakazy tam nie su (okrem umyvania motora)

nevidim na tom vobec nic zle, ved to cele trva do 10 minut (1. oplachnutie wapkou, 2. cca 3 minuty na prebehnutie so spongiou, 3. oplachnutie wapkou).. uz s jelenicou si to vysusim mimo, ale prebehnut to spongiou je samozrejmost a netrva to vobec dlho (uz ina vec je, ked si tam niekto vsetko rozlozi, pootvara a ide lestit kazdy zahyb a lestit muchy na narazniku a spz)... pre mna by bol arogantny ten, co by na mna trubil

2 makovnik - nevidim na tom nic zle, pokial to nerobia na neprehladnych usekoch alebo na preplnenej ceste, skratka ked neobmedzi a neohrozi nikoho, tak mi to nevadi (napriklad ukazkovy priklad je cesta z miskolca na kosice.. tam je to bezne, ze ides 100-130 a niekto ta obehne, je to z velkej casti rovna cesta a castokrat pred sebou a za sebou nevidis nikoho)... ale ked uz musim dupat na brzdu ja, aj protiiduci tak uz je to diagnoza
luhanze
Novice
Novice

Príspevok od používateľa luhanze »

Ja mam "najradsej",ked ma niektori "chytri" vodici v zapche obiehaju vpravo po odstavnom pruhu..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

inak teda pani ja si osobne myslim ze ucelom wapky je prave to, aby si tam ludia svojpomocne mohli svojich tatosov umyt ... nemusi sa ti pacit ze musis este aj na wapku cakat, mozes sa hnevat ze niekto prisiel skor ako ty a zabral ju na 15 minut, ale to je tak vsetko co mozes ... myslim si ze s aroganciou hranici skor pocit ze by ta ludia nemali zdrzovat este aj na wapke :-) ...

neviem co komu vadi na predbiehani na okreske ... pre niekoho je 100 adekvatne rychlo, pre niekoho 130 - pokial nikto nikoho neobmedzuje a neohrozuje tak nevidim dovod preco by ma malo sponovat ze ma niekto na mieste na to urcenom obehne (nie do zakruty, cez ciary a podobne) ... je to jeho boj a jeho eventualna pokuta a moje ego v pohode vydycha fakt, ze auto nejakeho zbohatlika sa proste pri 130 na rozmlatenej okreske nerozpadne :-P :-P ...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

je mi sumafuk, ze ma obehne, ja si idem rovinka/zakruta rovnakou rychlostou, 90-100, pohodickova jazda, ked niekto predomnou, spomalim, na rovinke obehnem... ked mna niekto obehne a nebrzdi ma, som este radsej, bo aspon sa mi strati auto spoza chrbta...

ale kapitola sama o sebe je, ze na rovinke ide 130, ale v zakrute ma zbrzdi... a potom znovu na rovinke odbehne... znovu potom auto roztlacat na stabilnych 90-100, to mna osobne dokaze doslova nasrat...
Gothar
Moderátor
Moderátor

nordkapp_pb napísal:inak teda pani ja si osobne myslim ze ucelom wapky je prave to, aby si tam ludia svojpomocne mohli svojich tatosov umyt ... nemusi sa ti pacit ze musis este aj na wapku cakat, mozes sa hnevat ze niekto prisiel skor ako ty a zabral ju na 15 minut, ale to je tak vsetko co mozes ... myslim si ze s aroganciou hranici skor pocit ze by ta ludia nemali zdrzovat este aj na wapke :-) ...

neviem co komu vadi na predbiehani na okreske ... pre niekoho je 100 adekvatne rychlo, pre niekoho 130 - pokial nikto nikoho neobmedzuje a neohrozuje tak nevidim dovod preco by ma malo sponovat ze ma niekto na mieste na to urcenom obehne (nie do zakruty, cez ciary a podobne) ... je to jeho boj a jeho eventualna pokuta a moje ego v pohode vydycha fakt, ze auto nejakeho zbohatlika sa proste pri 130 na rozmlatenej okreske nerozpadne :-P :-P ...
No lenze potom by sa za wapku malo platit od casu kedy tam vojdes az do casu kedy odides, pretoze takto tam niekto stoji 10 minut a nic ho nenuti zrychlit, pretoze on si stale zaplati tu 1 minutu umytia wapkou :) Na poriadne umytie je totiz normalna umyvarka o 10 metrov dalej.
K predbiehaniu na okreske: tiez suhlasim s tym, co sem napisali ostatni - ak nikoho neohrozuje pri predbiehani, tak mi nevadi ani ked ma predbehne cez plnu ciaru (ale vo vacsine pripadov tym hrozi potencialne riziko nehody, pretoze do dalsej zakruty nie je vidiet). A to, ze su to drahsie auta? To je hlavne tym, ze maju silnejsie motory, pretoze s Fabiou 1.2 HTP sa neda predbehnut auto iduce 100kou na 200m useku :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mozno si niekto spomina na udalost z februara, ked akysi macher sa rozhodol predbiehat pod Strecnom, avsak nestihol sa vratit a deliaci pas ho nepustil. Skoncil pod kamionom. Tu su fotky od kamarata, ktory bol medzi prvymi na mieste cinu. Z istych moralnych a etickych dovodov sem nebudem davat fotografiu na ktorej vidiet vodica.
Prílohy
22022010(002).jpg
22022010.jpg
22022010(004).jpg
22022010(006).jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ked bol v aute sam, tak dobre, ze jeho zivot skoncil takto. Keby bolo v protismere nejake starsie auto s rodinou, tak by to bolo horsie.
Ale na zadnych sedadlach je vidiet nejaka noha a hlava, to je vodic?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To sú tí, ktorí si myslia, že ak sa posunie v kolóne o 5 miesta tak príde o polhodinu skôr. Kolóna od Nitry po Vráble, cesta smrti ale plná, neplná predbiehajú a zaraďujú sa a čo ja viem čo a na prvom semafori ich vo Vrábloch ich dobehneš, hlavne, že ohrozujú všetkých naokolo.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hmm lutujem kamionistu ze mal kvoli ko*otovi pokazeny tyzden ... za tych par rokov co aktivne vnimam dianie na ceste z pozicie spolujazdca a v poslednych rokoch aj vodica som este stale nepobral ako moze byt niekto taka pi*a a obiehat, ked vidi ze to nestihne ... ked si kua neviem predstavit ako moje auto zrychluje, ako rychlo idu ostatne, kolko miesta vidim tam kde sa chcem zaradit a ako rychlo sa blizi auto v protismere tak predsa neobieham nie ? ... ludia dnes nezveria nahode nic ale svoj zivot este stale davaju radi do stavky ci sa ten druhy uhne, ubrzdi atd. ... je mi jedno ze ma niekto obehne cez 8 plnych ciar a styri ostrovceky ja, cesta, ani zakon pokial nema dohlad sa z toho neposereme, ciara neni stena, ale kua nesmie nikoho obmedzit alebo ohrozit ... popravde najviac krizoviek som zazil zatial na krasnych, dlhych rovnych usekoch ciest kde by normalny clovek povedal ze obiehanie nemoze robit nikomu problem :-) :-) ...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

nordkapp_pb napísal:hmm lutujem kamionistu ze mal kvoli ko*otovi pokazeny tyzden ...
Myslím si, že aj život.

Je to smutné. Strečno je nebezpečné občas tadiaľ jazdím aj ja. Tá 90tka tam nemá byť vôbec. Ako postavili tie pruhy tak je to ešte horšie. A vôbec nechápem prečo to vyriešili deliacimi pásmi. Si neviem predstaviť keď pôjde záchranka to ho bude preskakovať ?

+ tiež obdivujem chu****, čo musia za každú cenu predbehnuť a potom ich dobehnem na križovatke :roll: . :arrow: si potom honia ich veľké pretekárske ego kkti :aasmile20:
Napísať odpoveď