Hacknutie stránky
Hacknutie stránky
Da sa nejako naburat do stranky ktora je na free hostingu a ma heslo? Je na to nejaky program alebo nejaky navod? Dakujem 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hacknutie stránky
Vsetko sa da, len treba vediet ako. Ale nemyslim si, ze sa tu dozvies presny postup alebo to niekto spravi za teba.
Ja necakam postup,ani aby to niekto spravil-len nejaku stranku.Google som skusala,ale nenasla som konkretne naburanie stranky-len pocitacov
Myslis, ze keby to bolo take jednoduche, tak by vacsina stranok nebola heknutych? 
No myslím, že ak si sama nevieš nájsť návod, tak je úplne zbytočné sa o niečo pokúšať a v tvojom prípade "hackovať" stránky, pretože by si to asi aj tak podľa návodu nespravila (a návod by to nebol jednoduchý).
-
audiotrack
VIP
návod ani program nenájdeš, pretože nič univerzálne neexistuje (dokonca ani nevieme ako je to prihlasovanie robené, či cez nejaký formulár alebo .htaccess alebo nejak inak). Treba najprv nájsť chybu, a potom ju vedieť využiť
-
Grim
Darca
...a zvládla by si toto? Do príkazoveho riadka napíš ipconfig/all.
//ak pochpíš to čo ti to vypíše tak je tu šanca že by si niekedy v budúcnosti mohla vedieť hacknúť stránku, ale bude sa treba ešte veľa učiť...
//ak pochpíš to čo ti to vypíše tak je tu šanca že by si niekedy v budúcnosti mohla vedieť hacknúť stránku, ale bude sa treba ešte veľa učiť...
rofl, to co ma s tym? 
-
Grim
Darca
...no išlo o to či dotyčná vôbec vie čo je to príkazový riadok...o ten príkaz až tak nešlo...
a co hovorite na toto http://profileunlock.com/index.php ? Neviem ako ostatnz ale ja som to posledne slovo akosi nenasiel 
-
Soviet
Darca
Vsetko sa da..Zopar hackerov mame aj tu an fore..Staci citat: http://www.hojko.com/ako-sa-stat-hacker ... 38692.html 
Tak som sa na tej diskusii fakt dobre pobavil