Hocico kratke vo formate DVD9
Hocico kratke vo formate DVD9
ahoj chcem vyskusat ci moj dvdplayer podporuje format DVD9. preto chcem zohnat nieco kratke staci 5-10 minutove video vo formate DVD9 aby som si ho napalil na klasicke 4,7GB DVD. potrebujem poradit nieco kratke. na lamkach som nic nenasiel preto sa radim tu. staci ked mi poslete link na danu temu vo fore aby som to vyskusal. musi to byt kratke video lebo normalny film v DVD9 ide napalit len na DVD DL a take medium nemam. Neskor by som si kupil DVD DL RW ak by to islo.
Re: Hocico kratke vo formate DVD9
Ak chceš skúšať, či tvoj prehrávač podporuje DVD9 musíš použiť dvojvrstvové DVD (a ak chceš vedieť, či prehráva dvojvrstvové DVD, asi rozumnejšie by bolo pozrieť sa do technickej špecifikácie).
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
len pre info prepisovacie dvd(+-)rw dl este nie je, resp. nie na nasom trhu... a zybtocne skusat a minut beztak dost drahe dvd+r dl len nato aby si vedel ci ti ho dvd prehravac podporuje, je fakt blbost, kedze si nazov prehravaca mozes zadat do googla a pozriet ci ho podporuje... aj ked je tu este otazka ci bude brat jednotlive znacky medii, mne napr philips, co berie dvd+ - r dl, tak nezobral film co bol na emtec a tdk mediach, verbatim,imation isli v pohode, ale vsetko zavisi na tom aky mas prehravac
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
požičaj film z požičovne skoro všetky sú DVD9
-
Ryan Giggs
VIP
Trošku dosť si to pletieš. Žiaden format dvd9 neexistuje. dvd9=dvojvrstvove dvd a teda s väčšou kapacitou ako obyčajne dvd. Format filmu je rovnaky (MPEG-2), či je na dvd obyčajnom alebo dvojvrstvovom. A teda nazov dvd9 je nazov samotneho disku a nie obsahu, ktory je na ňom.IQpalenka napísal:ahoj chcem vyskusat ci moj dvdplayer podporuje format DVD9. preto chcem zohnat nieco kratke staci 5-10 minutove video vo formate DVD9 aby som si ho napalil na klasicke 4,7GB DVD. potrebujem poradit nieco kratke. na lamkach som nic nenasiel preto sa radim tu. staci ked mi poslete link na danu temu vo fore aby som to vyskusal. musi to byt kratke video lebo normalny film v DVD9 ide napalit len na DVD DL a take medium nemam. Neskor by som si kupil DVD DL RW ak by to islo.
philips dvp3380 mate ho? podporuje dvd dl?
dvd+r dl som kupil za 2 eura co neni az tak vela. DVDRW dl som akosi nenasiel.
dvd+r dl som kupil za 2 eura co neni az tak vela. DVDRW dl som akosi nenasiel.