Hardware Fyzika
Hardware Fyzika
Je možne aby som k svoje karte ati radeon HD 4870 toxic 1GB pridal kartu od n vidie ale nie do crossfire ale iba ako fyzikalny akcelerator cize physix? vyzeralo by to tak ze by som pouzival kartu ati ako grafiku a kartu od nvidie len ako physix. Podla teoretickych okolnosti by to mohlo fungovat...ked by sa nenainstaloval ovladac nvidia ale iba ovladac physix...
Re: Hardware Fyzika
nie tak jednoducho. nieco sa docitas tu http://www.zive.sk/physx-na-ati/poradna ... tanswers=1
nvidia to zacala blokovat (niekedy v roku 2009) takze bud pouzijes starsie ovladace alebo pohladas na nete. ja sa o tuto problematiku (hier a grafickych kariet) nezaujimam
nvidia to zacala blokovat (niekedy v roku 2009) takze bud pouzijes starsie ovladace alebo pohladas na nete. ja sa o tuto problematiku (hier a grafickych kariet) nezaujimam
Re: Hardware Fyzika
Dá sa, ale vzhľadom na to, že v ovládačoch je potom GPU akcelerácia blokovaná, odídeš naprázdno. Ale existujú neoficiálne ovládače, ktoré toto blokovanie obchádza. Na Extrahardware.cz prednedávnom o tom vyšla správa, pohľadaj.