Partition Magic
Partition Magic
preco mi na prazdnom externom disku ukazuje (vid priloha) ze na nom je 73,8Mb....alebo to tak ma byt....a este ta kolonka Nepridelene(Unallocated) tiez tam ma byt??.....Ď
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Partition Magic
Zformátuj ten externý disk a ak tam bude stále tých XY Mb tak je to potrebné pre jeho fungovanie(asi) ....
ohľadom unallocated - tých pár Mb ktoré si nepridelil môžeš prideliť k nejakej partícii
ohľadom unallocated - tých pár Mb ktoré si nepridelil môžeš prideliť k nejakej partícii
disk som uz formatoval ale aj tak to tam ostalo...a tych par Mb sa mi ani neoplati pridelovat...Dildogripak napísal:Zformátuj ten externý disk a ak tam bude stále tých XY Mb tak je to potrebné pre jeho fungovanie(asi) ....
-
Dildogripak
Medium Professional
1. no tak tých pár MB na tom externom pravdepodobne musí byť...... neviem síce prečo (s ext.HDD sa nestretávam každý deň) ...
2. Tak načo sa tak sprosto pýtaš ??? Položka unallocated ti ukazuje čo si ešte nepridelil a čo môžeš využiť. Ak to nechceš použiť tak sa nepýtaj prečo to tam je
Povedal by som ti univerzálnu odpoveď: Pre H**** 
2. Tak načo sa tak sprosto pýtaš ??? Položka unallocated ti ukazuje čo si ešte nepridelil a čo môžeš využiť. Ak to nechceš použiť tak sa nepýtaj prečo to tam je