externy harddisk problem
externy harddisk problem
Mam Seagate Expansions 1TB External Desktop USB 2.0 no ked som ho asi po pol roku zapojil do pocitaca tak ho vobec nenacitalo. len blika ale sa ani neroztoci no proste ako keby tam vobec nebol. Viete mi niekto poradit co stym? dakujem
Re: externy harddisk problem
Nemáš náhodou slabé napájanie na USB porte alebo vadný káblik? Mal som podobný problém, keď mi kamoš doniesol jeho disk tak tiež mi len blikalo a nedalo sa mi ho načítať, problém bol v kábliku.
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mne tiez nezapaja 2,5 externy hdd na front usb len v zadu. Takze to moze byt aj tym.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aky kabel si dostal k disku bo ja osm mal taky specialny ktory mal dva USB konce do PC a jeden do HDD a ten trebalo pouzit pri starsich USB ktore boli slabucke. Druha vec je ze disk spravil papa ako sa stalo mne nastastie som mal este zaruku a dali mi kus za kus ale co mi hovoril predajca tak celkom caste u tych externych, asi to je nachylne na vytahovanie kabliku z PC za chodu alebo neviem, kamaratka vravela ze pocas 2 rocnej zaruky mala 3 disky.
ja mam klasicky usb kabel na jenej tem micro-usb a na druhej klasika. a napajanie mam zo zasuvky, nie s pocitaca. V v zaruke to mam ale potrebujem dostat odtial fotky