Left 4 Dead 2
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Left 4 Dead 2
Uz ho stahujem, ale Valve a to ich oneskorenie 
No skusil som novu kampan a spokojnost, ale je to to iste ako jednotka, takze som rad, ze som to kupoval za znizenu cenu, lebo zatial nemam pocit, ze by to stalo za tych 30 € pri uvedeni na trh 
Gothar - he? To uz je L4D2 tak strasne orezana? V dobe vydania oproti jednotke priniesla noveho dost.
No minimalne co sa atmosfery tyka a hernych modov, tak je to daleko lepsie oproti jednotke
No minimalne co sa atmosfery tyka a hernych modov, tak je to daleko lepsie oproti jednotke
Jaj no neviem...ja som hral iba The Passing a to mi prislo dost podobne
Vecer este zahram, zatial mi to pripada iba ako datadisk k jednotke 
Aha, no ja som sa este k The Passing nedostal.. Ale dark carnival, ci hard rain, maju tolko atmosfery, co by si za celu jednotku nenazbieral.
tak vecer sme nieco zahrali - sory hosi ze som vas opustil - ale nerad hram tak, ked v tom este nemam prehlad
ja sa do toho dostanem a urcite ze nieco potom mozme zopakovat. inac moze to byt aj kvoli tomu ze ta hra ma vobec nechytila zatial - atmosfera je dost dobra ale suhlasim s GothaRom ze je to rovnake ako jednotka
nj stale su to len zombici. 1 ci 2 podla mna je to tiez skoro to iste. akurat ine zbrane ine mapy ine mody. ale stale ten isty zamer.
-
W0Lf
Expert
ahojte
Chcel by som si kupit hru LEFT 4 DEAD 2 tu --- TUNAK ale moja karta nema podporu platieb do zahranicia.
Tak sa chcem spytat , ci tu je dobra dusa , ktora by si tuto hru kupila a mne ju potom poslala postou ( dobierka )
Ak sa niekto najde , tak prosim : Sukromna sprava - ocakavam serioznost a diskretnost
Chcel by som si kupit hru LEFT 4 DEAD 2 tu --- TUNAK ale moja karta nema podporu platieb do zahranicia.
Tak sa chcem spytat , ci tu je dobra dusa , ktora by si tuto hru kupila a mne ju potom poslala postou ( dobierka )
Ak sa niekto najde , tak prosim : Sukromna sprava - ocakavam serioznost a diskretnost
Priamo na steame ta vyjde L4D2 22.49EUR, co je stale lacnejsie ako z UK s postovnym a na steam hru krabicu aj tak nepotrebujes. Na g2play je este lacnejsie, ale nie je skladom.
Ak sa s tebou da dohodnut na platbe vopred na ucet v TB, tak mi kludne napis, ale iba v pripade kupy elektronickej verzie.
Ak sa s tebou da dohodnut na platbe vopred na ucet v TB, tak mi kludne napis, ale iba v pripade kupy elektronickej verzie.
imho ho to víde rovnako, a radšej by som bral krabicu, keďže ju aspoň nemusím sťahovať (premňa to je plus keďže mám obmedzený net
)
Ked si priratas + postovne k tebe + postovne od teba k nemu + kopec zabiteho casu.. Fakt tu krabicu len pre tych co maju obmedzeny net, ale ani tam velmi nevyhraju - kedze hra sa aj tak este bude updatovat vo velkom. Obmedzeny net je svinstvo.
-
W0Lf
Expert
no , ale ja by som chcel krabicovu verziu uz len z dovodu , ze mam pomaly net ( download )..
A nemozem si dovolit stracat cas stahovanim hry z netu ( cca. 7-8 hodin ) co je velmi dlho.
A nemozem si dovolit stracat cas stahovanim hry z netu ( cca. 7-8 hodin ) co je velmi dlho.
vecer ked ides spat das tahat a rano mozes hrat
.. posta je veru rychlejsia 
Zvlast ta z UK.
Zvlast ta z UK.
hodil by mi tu niekto linky na download patchov a cracku aby mi slo bavit po internete?plz
Nie, pretože toto nie je warez fórum.Honda12 napísal:hodil by mi tu niekto linky na download patchov a cracku aby mi slo bavit po internete?plz
Nech sa paci: http://store.steampowered.com/app/550/Honda12 napísal:hodil by mi tu niekto linky na download patchov a cracku aby mi slo bavit po internete?plz
-
Cyrus666
Light Professional
GothaR napísal:Nech sa paci: http://store.steampowered.com/app/550/
Ze patche a crack
padaj sa ucit!
Pri spusteni hry , sa po ukazke hra vypne a naskoci tato tabulka :
- Prílohy