Ahojte,
potrebujem poradiť ohľadom zvýšenia operačnej pamäte RAM... mám základnú dosku FOXCONN N15235 a mal som na nej dve DDR2 512MB PC5300 DIMM... teraz som jednu z nich vybral a nahradil ju presne takou istou len s veľkosťou 1GB... a na začiatku ako sa mi ide načítať systém tak mi to sekne a drží to tam... čo s tým spraviť??? Prosím poraďte niekto...
Vopred všetkým ďakujem...
Seknutie pri načítaní
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Seknutie pri načítaní
Koľko MhZ má tá tvoja nová ramka?
vo frekvencii ramky by som problem nevidel skor vseobecne rozne znacky a velkosti ramiek, uz som sa s tymto stretol hlavne by som si skontroloval ze ci je ta stara ramka v poriadku (nova - ak nieje nova ta 1GB tak aj tu, skus memtest, napalis na cd, das bootovat z cd a samo ti pobezia testy, ak jedna z ramiek vypise chybu, treba vymenit) mal som uz tento problem ale bolo to ked mi jedna z ramiek proste vypovedala, aj ked sa vlastne chovala normalne, na nejaku adresu neslo zapisat a windows nenabehol...
S tym si dovolim nesuhlasit. ak mas dosku s max mhz napr 800, a ramka ma vyse 800, mozu nastat neprijemne komplikacie.Hegy napísal:vo frekvencii ramky by som problem nevidel
v tomto pripade by ho to zrusilo v POST-e takze ak sa riadim tym co pise tak by to tak nemalo bytMmartin napísal: S tym si dovolim nesuhlasit. ak mas dosku s max mhz napr 800, a ramka ma vyse 800, mozu nastat neprijemne komplikacie.