Repro za cca 25 €

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Repro za cca 25 €

Príspevok od používateľa Makovnik »

AHa uplink, dnes je tvoj den.

Preco tu potom este stale smradis vzduch? ty pokrytec.
Namyslených, arogantných a primitívnych ľudí na fóre nepotrebujeme.
Ako moderator by si za tento svoj vykon mal byt zbaveny funkcie, lebo si porusil hned v prvom svojom poste pravidlo c.6, prva a posledna veta, celkovo nespocetne krat.
Kludne si cituj co chces, ale ak budes citovat aj seba, inak si len trapny luzer.

Si kral, lebo si dal ban a ukazal svoje siroke ramena, klaniam sa ti ...au...ide to len po podlahu, nizsie zial nie.

- Teraz prejdeme k technickym otazkam, kedze ty ako odbornik na vsetko vratene materialovych technologii, najma drevo a plast, velmi rad don_pipinovi vysvetlis, preco je podla teba jedno, z coho su repra za 25Eur vyrobene.
Mal by si pri tom pouzit dynamiku hmotneho bodu, kde znazornis vlastne rezonancie v zavislosti na frekvencii a tuhosti stien podla hrubky materialu.
- Dalej mozes vysvetlit, aky je je rozdiel vo vyziarenom akustickom vykone a elektrickom prikone zosika, ked bedne budu hrat s rozdielom 5-9dB. To je tak rozdiel, co dokazu zo seba dostat 2.0 a 2.1 repra na basoch v tej malej cene.

- Mozes pokracovat tym, ze povies ake plasty sa pouzivaju na vyrobu takych repro a co je ich vyhoda a nevyhoda.
- Pridame este to, ze vysvetlis, preco je nevyhodne/nezmyselne delit sub/sat na 400Hz (ako je to u jednych Creative repro {tvoje lasky}, takze budes vediet povedat aj ktore) a preco sa to tak robi, ake su na to dovody.

Ak toto vsetko zvladnes, sypem si popol na hlavu a uznam, ze si fakt dobry, v opacnom pripade si len PC user (ci skor luzer), obycajny dojmolog, ktory nema ani len trochu sajn o principoch a fungovani techniky; zato iba prazdne reci, ktorymi sa tu vytahuje.

Uz sa z tvojich bajok smeju ludia na odbornych forach, velmi dobre si ich pobavil, ale nie si ani prvy ani posledny, tak by si sa mal viac snazit, na prve miesto mas daleko.

Tiez sa ti smeju aj ludia z tohto fora, a to je dovod, preco si to tu cele zmazal, zase sa ukazes aky si dobry, krasny, dokonaly, pravdovravny a zase to tu zmazes. Aspon si spravim screeny.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Načo si sa vracal? Nikomu si tu nechýbal ani Tvoje odb[p]orné rady, snáď len Filipitovi. Vráť sa na svoje odb[p]orné fóra, tam evidentne so svojou aroganciou a hlúpym prístupom lepšie zapadáš ako u nás :smt006
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vidis, vidis, ako som uz X raz pisal, si obycajny tlchuba, nic z teba :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Makovník ak odpoviem sofistikovane [čo Ty nevieš] na Tvoj post, opustíš naše fórum a už sa nikdy nevrátiš? Ak áno, dám si tu námahu a odpíšem Ti s tým že sa tu už nikdy neukážeš, ak nie, dostaneš bann za opätovné arogantné správanie a urážanie moderátora na 7 dní a Tvoje posty budem naďalej ignorovať a písať čo si myslím spolu s ostatnými užívateľmi fóra, ktorým lezieš na nervy.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No daj ty velky pan moderator, nech sa pobavim. Ked tak sofistikovane odpises, tak pojdem prec.

Ja ta neurazam; - co pravda - to nie hriech :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Odpíšem Ti Makovník, len mi daj trochu času...nech to stojí za to.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ale ja mam makovnikove posty rad, ci nazor ostatnych je nezaujimavy? :D

To, ze je v tom, v com sa vyzna, extremista a detailista, mu este neberie pravo vyjadrit svoj nazor. Je na zvazeni jednotlivca, ci ten nazor prijme, alebo nie. Obvykle sa vsak ozyva nie ten, co radu pozadoval, ale ti, co su opacneho nazoru. To, ze xkrat tu bol aj vdaka jeho prispevkom flame, opat nie je jeho vinou. Argumentaciu ma dobru - osobne, ked budem chciet nieco ohladom audia prekonzultovat (bavim sa o audiu, nie jeho nahradach), tak sa na neho velmi rad obratim. Tak ako ma toto forum ludi, ovladajucich grafiku, ako ma ludi, ovladajucich programovanie, ci technicke zalezitosti okolo aut, alebo prehlad v oblasti prava, tak tu ma miesto aj clovek, podobny jemu. Nie prave o ochote pomoct/poradit, pokial mozno aj dostatocne odborne, je toto forum? Mnohych sem pritiahla prave rada, ktoru na kinderforach s abstraktnym vyjadrovanim by hladali marne.

Nic v zlom uplink, kecat do moderovania ti nebudem (ani nemam pravo), kazdy moderator kona na zaklade svojho najlepsieho usudku, ktory v urcitych medziach moze byt nadradeny aj pravidlam, ale osobny konflikt s pouzivatelom by som sa snazil riesit skor cestou neverejnou, za ucelom uzmierenia sa. Mam rad, ked ludia, ktori tomu "sefuju", vedia udrzat svoju nestrannost a odosobnit sa od toho, ze minule mi ten ci onen liezol na nervy.

peace
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja čakám na vyjadrenie troch strán, Creative, Genius a jeden nestranný človek [audiofil] ktorému som napísal. Zatiaľ mám cons a pros drevených a plastových satelitných repro/subwooferov. Zháňam materiál, aby som mohol na úrovni odpovedať makovníkovi, toť sjo z mojej strany...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Sorry ale ani hovno nechápem tomu čo si napísal :D skús to ešte raz napísať
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Však písal uplink vyššie, že sa vyjadrí k makovnik-ovým otázkam. :wink:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dajme si nejaky termin, lebo vidim, ze cakajucich je viac. Koniec mesiaca je velmi blizko, koniec tyzdna prida este 2 dni, tak by to malo stacit.
Za ten cas by sa hadam stihli vyjadrit aj zo SAVky, ci inej institucie, ktora by bola napomocna.
Napísať odpoveď