-neviem ci si uvedomujes trestnopravny dosah v pripade ak niekoho tazko zranis, alebo dokonca zabijes. A to ze si to urobil v sebaobrane este vobec nemusi znamenat ze nemozes byt obvineny ty sam.Ak sa ti to zda absurdne, tak vedz, ze take veci sa aj naozaj deju..Lub0$ napísal: Nj, radsej by si sa nechal zabit ty, alebo by si zabil ty?
Ono, hej neviem si predstavit co by som robil keby som niekoho zabil, hoc aj v sebaobrane, ja som clovek ktory by to nepredychal zo dna na den...mal by som isto vycitky, a jak sa poznam, tak snad by som skoncil aj na liekoch, ale ked si to takto premietneme, niekto ta napadne z nozom v ruke a ide po tebe hlava nehlava, tak bud ta poboda on, a tym padom ti sposobi vazne zranenia s trvalymi nasledkami, pripadne ta moze aj zabit, alebo vytiahnes obusok, a celeho ho polames, respektive zabijes ked sa dostanes do amoku. A tu sa treba zamysliet, vsetci dobre vieme, ze vsade su dementi co cloveka napadnu len tak bez priciny, a ze maju prah bolesti pripadne strachu uplne inde, kedze mozu byt pod vplyom niecoho, no a nechat sa zabit takym dementom...neviem.
Ja radsej dam dobrovolne par korun, akokeby som mal byt zraneny alebo sa tahat s niekym po sudoch kvoli ublizeniu na zdravy.
hughito
tak nech ti to este dlho vydrzi..