Mačka
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mačka
Caute mam taku mau otazocku. Mame asi prvy krat macku
lebo vzdy sme sa toho stranili, ale nakoniec po dlhych rokoch si nas sama nasla ... Prave dnes ma poskriabala nahodou, ale len trosicku. Stavalo sa mi to casto. Ale to bolo aj omylom z jej aj mojej starny. Taka hrava je. No a hned ako som to zbadal, ta pozeram, ze je nejaka divna. Neviem, ci rodi, alebo ci je chora. Lebo pozeram a nieco z nej islo, vyzeralo to ako male crievko a hned to zozrala. A bojim sa, ze to je pasomnica, ale zasa pasomnica by isla zo zadku vsak? Nie z toho druheho. A strasne za nami chodi, aby sme s nou nieco urobili a zalieza stale do svojej budky. Tak dufam, ze rodi. Este som to nevidel, tak preto sa pytam, ze co to je, ked ma poskriabala, aby som od nej nieco nedostal.
-
Turbozilla
Zablokovaný
Re: Mačka
Hej bude kotiť, preto za vami chodi. Daj jej nejaký vankúš, alebo čo aby si malé nebuchli hlavu
.
-
Adulko1
Light Professional
Supeer
dobre spravy, uz jedno je vonku. A moze byt, ze bude mat len jedno? Lebo asi to budu chciet nasi topit
A to ja nie moc rad ... Ano ma taku budku svoju, uz to zistila. Cudujem sa, ze ked je taka mlada, ze to vsetko tak pekne zvadla A teraz jej mame podavat mlieko a take veci? Lebo som niekde cital, ze to treba. Nieco sme jej tam dali.
-
Turbozilla
Zablokovaný
Daj jej mlieko granule pohladkaj a bude rada. 
-
bolek
Guru
Môže mať len jedno. Inak mlieko by sa mačkám vôbec nemalo dávať, aj tak ho každý dáva.
Veď sa staraj o ňu ako doteraz, hrdá mamička sa aj tak bude venovať svojim malým, tie jej neberte a nechytajte, aby nemali iní pach a neublížila im. Aj keď to je asi bezpredmetné, keď si ich nechcete nechať 
-
Adulko1
Light Professional
No zaujimeve, ma len jedno
A to jej nechavame. Je velmi spokojna a vidiet na nej normalne usmev. Len ma hneva to, zevraj ostatni kocuri jej to male chcu zabit (inak je to chlapec). Vecer cihaju a cakaju, aby sa mohli k nemu dostat a zabit ho, aby sa nasa macka znovu asi zacala parit. Jaj to su ale potvory. Asi ju budeme musiet niekam premiestnit, dufam, ze to nevadi. Noo davame jej tiez mlieko, ale aj vodu a maso. Granule nemavala a ani neviem ci by ich zrala.
odkedy sa nemozu male maciatka chytat? macky nie su zajace..
u nas sa pravidelne ma macka 2x do roka male, a nikdy sa nam nestalo ze by odvrhla dake kvoli tomu, ze sme sa ho chytili..
hmm, a ze by kocuri chceli daco malym spravit? to sa mi tiez nezda, skor su zvedavi.
u nas sa pravidelne ma macka 2x do roka male, a nikdy sa nam nestalo ze by odvrhla dake kvoli tomu, ze sme sa ho chytili..
hmm, a ze by kocuri chceli daco malym spravit? to sa mi tiez nezda, skor su zvedavi.
-
Turbozilla
Zablokovaný
No, stým dotýkaním je to také 50-50 vraví sa, že sa nesmú. Ja som radšej čo sme mali nedotýkal.
-
Adulko1
Light Professional
To len pri vtakoch sa nesmie chytat, tieto sa mozu
Uz som aj tak robil a nema s tym problem, este vyzera, ze sa tesi, ale dava si na male viditelne aj tak pozor, ze co sa s nim robi. S tymi kocurmi mi vravela suseda, lebo oni vraj mali vela krat takto male a vzdy sa snazili vecer kocuri prikradnut a zabit male, aby sa potom macka znovu chcela parit. Takto sa jej nechce. Lebo ked som spal prvu noc som pocul, ze su u nas kocuri a robia hluk a obsmietaju sa okolo macky. Ona si ho branila. A najlepsie je na tom to, ze nikdy nechodi kocur sam, ale min. dvaja, aby mali presilu. To su ale spiny, co? Inak chceme macku aj s malym dat do garaze radsej, aj s budkou, dufam, ze jej to nebude vadit. Aspon na vecer, aby sa k nej nedostali, resp. k malemu.
-
pryja
Darca
Ak jej to bude vadit, tak si ho prenesie niekde inde. To si pamatam od babky, ze macky vecne behali s malymi v papuli a hladali nejake bezpecne miesto, kam ich schovat. Kolkokrat sme ich ani nenasli, az ked zacali chodit a ukazali sa same 
-
aughostino
Medium Professional
Adulko: vidim ze si z NR, ked si to maciatko nechcete nechat tak ja by som sa ho ujal ale az niekedy koncom mesiaca, ak mas zaujem napis mi SS alebo mail, icq a dohodneme sa 
-
Adulko1
Light Professional
Joj nie, to nie, my ho nechceme davat prec, my si ho nechavame
Sme si ho velmi oblubili. Keby mala viacej, tak to je ine, to by sme urcite dali radsej prec, ako sa toho "zbavovat". Inak macka moze rodit aj na druhy den, alebo len jeden den? Lebo nejako sa mi nezdala a vyzerala ako keby mala druhe na ceste po 2 dnoch. Inak nasa macka si ho neberie
-
wolodo
Professional
no my mame dve kotne, su ako taky 5 litrovy sudok Heineken..... ak chcete niekto maciatka... okolo MT tak sa kludne ozvite.... neni problem, kazdu chvilu budu kotit, ocakavame dokopy okolo 15 malych. Ak sa ich niekto neujme, myslim ze to skonci ako skoro kazdy rok 
nemyslim to ako bazar uz len ako pomoc pre ne
nemyslim to ako bazar uz len ako pomoc pre ne