Aké máte repro pri pc ??
-
last_knight
Light Professional
Re: Aké máte repro pri pc ??
logitech Xtrusio
- Prílohy
-
- 51RGBNS4F2L._SL500_AA240_.jpg (9.52 KiB) 1501 zobrazení
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Preco ked mas doma taku profi aparaturu, tak sa vyjadrujes ako male decko? Len na toto mi odpovedz.zosik 100 napísal:CHrastitka ty vieš čo je značka alphard to su drevene boxy a jeden važi 35 kg a ty maš profi aparaturu.
by the way: Aj subwoofer od Logitechov x-530 moze vazit 35kg ked donho nalejes beton.
Lebo ma to bavy.
-
Kok
Light Professional
Mno ja mam pri pc nejake noname sracky ale teraz hovorim vazne maju asi 8 rokov a stali vtedy 100 korun cize si to viete predstavit
nastastie ich nepouzivam lebo mam permanentne na hlave Sennheiser PC150.
zosik 100 napísal:Lebo ma to bavy.
Prečo ma furt buzerujete za gramatiku.
-
Grim
Darca
Lebo nas to bavy.zosik 100 napísal:Prečo ma furt buzerujete za gramatiku.
0wned!
Aspon niečo.
-
el_chupacabra
Medium Star
Sory chalan, ale ty si obyčajný neznalý tupec čo chce hrať frajera. Omnišrotnik je dobrá značka akurát tak pre takých ako si ty (začínajúci DJi čo si nemôžu dovoliť niečo poriadne), a tie tvoje bedne? Nahlas to možno hrať bude, ale kvalitne to nebude hrať nikdy v živote. A s tým sa zmier, Alphard je čínska sračka, ktorá na slovenskú predáva jedny z najhovnovejších reproduktorov. Väčšie sračky kúpiš už asi len v Conrade a u špecializovaných šikmookých predajcov.zosik 100 napísal:CHrastitka ty vieš čo je značka alphard to su drevene boxy a jeden važi 35 kg a ty maš profi aparaturu.
Už som mal doma "kvalitné" reproduktory od Alphardu a podobných značiek, na ktorých písalo neviemkoľko W a cievka sa im rozpadla pri polovičnom príkone. A odkiaľ si ty odborník nabral 500W keď na stránke Kapaaudio je pri AC/20 jasne uvedených 300W na bedňu. A BTW v tých bedniach máš špičkové repro značky ZomaX
Ale zas... človeku s tvojím štýlom vyjadrovania a gramatiky jednoznačne chýba buď vek alebo IQ. Takéto sračky si kúpia LEN takíto ľudia.
Aporo777: čo máš proti jacku? A prečo si myslíš že z normálneho PC nedostane kvalitný zvuk? Na trhu máš dosť zvukoviek ktoré majú celkom slušnú analógovú výstupnú časť (teraz nemyslím zvukovky Asus/Creative)
Polska nie činska je pravda že sa ten powermix prehrieva pri polovičnom vykone.A na basaku je napisane 600w tak potom neviem.
zosik 100 napísal:žiadne hifi sustavy nedokaže tak silno zahrat.
Predpokladam ze si mal doma pred tou sucasnou zostavou minimalne 2 hi-fi stlpy velkosti chladniciek napajane 6 monoblokmi, ze tu pustas take kvalifikovane odhady...
Tym som myslel genius logitech a ine ku kompu.
nejaký genius a logitech určite nie je hifi
tie sa nechytajú na kvalitné zostavy
A ktore.
Klasicki vyrobcovia audio komponentov pre herne PC (neberieme do uvahy profi riesenia typu aktivnych monitorov) sice bezne nevyrabaju hifi produkty, to ale nevylucuje pouzitie PC (s patricnou "zvukovkou", presnejsie D/A prevodnikom) ako zdroja zvuku pre hifi zostavu.
Ty si ale spominal hifi, nie klasicku zostavu pre pc. Preto ta reakcia... Ked si pod "ziadne hifi nezahra lepsie" predstavime znacky ako Classé, McIntosh, Accuphase, Krell so zodpovedajucimi repro tak to urcite vycaruje velky usmev.
Ty si ale spominal hifi, nie klasicku zostavu pre pc. Preto ta reakcia... Ked si pod "ziadne hifi nezahra lepsie" predstavime znacky ako Classé, McIntosh, Accuphase, Krell so zodpovedajucimi repro tak to urcite vycaruje velky usmev.
No ja mam profi aparaturu a ta určite dokaže silnejšie zahrat určite nie tak kvalitne ale hlavne silno.
Tak sa pochválim mojou zostavou pri Notebooku, zatiaľ najlepšie čo som kedy mal doma a na nič silnejšie sa už nechystám, zo značkou THX maximálna spokojnosť, subwoofer 250W (RMS)+aktívny zosilovač, satelity 3x 80W (RMS) všetko pripojené na domáce kino Thomson, výkonovo je to pecka nič lepšie som doteraz nemal a ani sa nechystám na zmenu. Mestská polícia mi to tiež pochválila keď sme s kamošom robili záťažový test.
Prikladám foto, ospravedlňujem, sa za kvalitu fotené mobilom.
Prikladám foto, ospravedlňujem, sa za kvalitu fotené mobilom.
-
bakusgabor
Light Professional
ja mam genius 5.1 ten sw 5005 typ