apple iPad vs iPad 3G
-
Ryan Giggs
VIP
Re: apple iPad vs iPad 3G
Mohol by si byť konkretnejši?
iPad určite nedokáže nahradiť notebook. Ak to chceš len na video, net a sťahovanie/platenie mp3, vyhodíš len peniaze.. Ten flash tam podla chýba, kedže sa ešte stále dosť používa a tiež súhlasím s názorom, že sa dlho ešte aj používať bude. Na iPhone mi to až tak nevadí, aj keď pri nejakom videu to niekedy naštve 
Ked nechces robit ziadnu administratívu tak nevidím dôvod naco kupovať notebook. iPad má menej ako jeden kilogram, na jeho display sa nechytá žiadny notebook a taktiež 10 hodinová výdrž batéria tiež nieje na zahodenie, z notebooku vytiahnes mozno 3 hodiny ak jas stiahnes na minimum.
Vysvetlite mi v čom vyhráva notebook nad iPadom ak potrebuje čítať blogy, facebook, počuvať hudbu a prezerať videá ?
Veľa ludí si myslí že iPad MÁ nahradiť notebook pričom to nebol dôvod prečo bol vyrobený. Má vyplniť priestor medzi iPhonom a macbookom
Vysvetlite mi v čom vyhráva notebook nad iPadom ak potrebuje čítať blogy, facebook, počuvať hudbu a prezerať videá ?
Veľa ludí si myslí že iPad MÁ nahradiť notebook pričom to nebol dôvod prečo bol vyrobený. Má vyplniť priestor medzi iPhonom a macbookom
-
Ryan Giggs
VIP
Netvrdim, že je iPad zla vec, alebo že ma nahradiť notebook. Ale za taku cenu!? Notebook preto vyhrava v tom, že za cenu iPadu už maš notebook (netbook), ktory zvladne to iste + ešte omnoho, omnoho viac.jukel napísal: Vysvetlite mi v čom vyhráva notebook nad iPadom ak potrebuje čítať blogy, facebook, počuvať hudbu a prezerať videá ?
My netvrdíme, že iPad má nadhrádzať notebook.. Ale Trussardi napísal, že uvažuje kúpiť radšej iPad ako ntb. Kvôli cene mu tu väčšina radí, aby bral radšj ntb, kedže ma širšie využitie.
-
sonyc01
Medium Expert
Musim s vami nesuhlasit!!!!!
Pozrime sa na fakty :
Značka Apple bola vytvorena skôr ako cely priblbly microsoft !!!! V minulosti dokonca Apple žaloval microsoft za to že okopíroval technológiu.
APPLE JE VŽDY TEN PRVÝ KTORÝ PRÍDE S REVOLUČNOU TECHNOLÓGIOU!
Iphone:Pozrite sa na dnešne telefony:
taký (znova) prvý revolučný mobil s vynikajúcou dotykovou obrazovkou bol iPhone.
keď sa pozrete na ostatné značky tak všetky majú podobne umiestnené tlačítak aj tvar.
Macbook:To čo je.... Však microsoft mal iba šťastie na začiatku.Taký tenký a lahký Pc ako napr macbook air? Od hp,acer nikdy ešte som taký nevidel(okrem toho ee PC ale to ma výkone no radšej sa nebudem vyjadrovať)
To len mi blbý Európania používame Windows.V Amerike už dávno pochopili čo je to prenosnosť,výkon,krása v jednom.
iPad:Ďalšia revolúcia:
že nenahradí?????? To čo je? je to lahké,jednouché pochopí to aj moja 70 ročná babka.....
Obrazovka nema konkurenciu,ovládanie jaj úžas,pozeranie filmov,hudba,youtube Multimediálna časť
Pracovná časť:
Notes úžasne spracovaný hlavne s klávesnicou na iPad
E-maily a surfovanie po webe ( taký flash môžem
)
Mapy neskutočné pre prácu hlavne pre tých čo cestujú.
PDF,Kontakty,Kalendár a množstvo aplikácií ktoré zväčsia možnosti.
Knižná časť:
Však toje ako by som čítal skutočnú, aj knihy za dobrú ceny
Takže môj záver:
iPad je revolučná technológia. Ďalej moja predpoveď to skončí následovne:
o 5 rokov bude 70% Európanov a Američanov chodiť po ulici a v rukách bude mať iPad.
Takže zavrite tie svoje huby
Najprv si kúpte iPad za vynikajúcu cenu za takú technológiu a ani sa neobťažujte sem napísať alebo čítať recenzie pretože iPad je tu preto aby vás ohúril,pomohol,a zase osral Microsoft.
Takže všetci čo nad tým ešte rozmýšlate zdvihnite tie zadky od ťažkého,nevýkonného notebooku a prejdite na iPad
Ďakujem za prečítanie.
To je môj názor.

Pozrime sa na fakty :
Značka Apple bola vytvorena skôr ako cely priblbly microsoft !!!! V minulosti dokonca Apple žaloval microsoft za to že okopíroval technológiu.
APPLE JE VŽDY TEN PRVÝ KTORÝ PRÍDE S REVOLUČNOU TECHNOLÓGIOU!
taký (znova) prvý revolučný mobil s vynikajúcou dotykovou obrazovkou bol iPhone.
keď sa pozrete na ostatné značky tak všetky majú podobne umiestnené tlačítak aj tvar.
Macbook:To čo je.... Však microsoft mal iba šťastie na začiatku.Taký tenký a lahký Pc ako napr macbook air? Od hp,acer nikdy ešte som taký nevidel(okrem toho ee PC ale to ma výkone no radšej sa nebudem vyjadrovať)
To len mi blbý Európania používame Windows.V Amerike už dávno pochopili čo je to prenosnosť,výkon,krása v jednom.
iPad:Ďalšia revolúcia:
že nenahradí?????? To čo je? je to lahké,jednouché pochopí to aj moja 70 ročná babka.....
Obrazovka nema konkurenciu,ovládanie jaj úžas,pozeranie filmov,hudba,youtube Multimediálna časť
Pracovná časť:
Notes úžasne spracovaný hlavne s klávesnicou na iPad
E-maily a surfovanie po webe ( taký flash môžem
Mapy neskutočné pre prácu hlavne pre tých čo cestujú.
PDF,Kontakty,Kalendár a množstvo aplikácií ktoré zväčsia možnosti.
Knižná časť:
Však toje ako by som čítal skutočnú, aj knihy za dobrú ceny
Takže môj záver:
iPad je revolučná technológia. Ďalej moja predpoveď to skončí následovne:
o 5 rokov bude 70% Európanov a Američanov chodiť po ulici a v rukách bude mať iPad.
Takže zavrite tie svoje huby
Najprv si kúpte iPad za vynikajúcu cenu za takú technológiu a ani sa neobťažujte sem napísať alebo čítať recenzie pretože iPad je tu preto aby vás ohúril,pomohol,a zase osral Microsoft.
Takže všetci čo nad tým ešte rozmýšlate zdvihnite tie zadky od ťažkého,nevýkonného notebooku a prejdite na iPad
Ďakujem za prečítanie.
To je môj názor.
Haha trošku uber 
Inak som si dosteraz myslel že iPad nenahradí moj macbook no dnes som našiel app na úpravu HTML/PHP dokumentov s následným uploadom na server. Takže v podstate u mna iPad dokonale nahradil macbook
Inak som si dosteraz myslel že iPad nenahradí moj macbook no dnes som našiel app na úpravu HTML/PHP dokumentov s následným uploadom na server. Takže v podstate u mna iPad dokonale nahradil macbook
-
sonyc01
Medium Expert
Ja viem ale písal som to v zápale 
V zápale si asi napísal aj to, že je naň "bilión aplikácií (to je pravda)"
Ale dobre som sa pri tom pobavil..
Btw, http://en.wikipedia.org/wiki/App_Store
A ešte jedna vec.. Amaričania nemuseli nič pochopiť, kedže výrobky od Apple sú u nich o polovicu lacnejšie.. A skôr ako mi začneš nadávať, že som anti-Apple alebo podobne.. Mal som iPod Touch 2G a teraz používam iPhone 3GS, takže značku Apple môžem..
-
sonyc01
Medium Expert
Ja nenadav konkretne nikomu.
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 17:35)
Ja viem ale aj tak rozumieš Amerika ma takmer všetko prvé.
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 17:36)
Jaj ano maš pravdu to bol počet app downloadow uznávam svoju chybu tak pardón
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 17:40)
Ale zase naopak chodte niekto do Ameriky do New Yorku a pozrite sa tam.
Na iPad sa tam stála neskutočná rada,ludia ja som to pochopenie američanov myslel tak že napr na niektorých školách ti dajú macbook ako pracovnú pomôcku do školy respektíve som to myslel tak že niektoré výmysli su naozaj inovatívne
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 17:44)
Inač ja každému hovorím že každý má svoj názor a ja mám len právo mu oponovať a presadzovať svoj názor a je na užívatelovi ako sa rozhodne.Žiadny Anti-Apple
To hore je moja rada a všeobecný názor.
I keď uznávam že ten koniec som trochu prehnal
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 17:35)
Ja viem ale aj tak rozumieš Amerika ma takmer všetko prvé.
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 17:36)
Jaj ano maš pravdu to bol počet app downloadow uznávam svoju chybu tak pardón
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 17:40)
Ale zase naopak chodte niekto do Ameriky do New Yorku a pozrite sa tam.
Na iPad sa tam stála neskutočná rada,ludia ja som to pochopenie američanov myslel tak že napr na niektorých školách ti dajú macbook ako pracovnú pomôcku do školy respektíve som to myslel tak že niektoré výmysli su naozaj inovatívne
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 17:44)
Inač ja každému hovorím že každý má svoj názor a ja mám len právo mu oponovať a presadzovať svoj názor a je na užívatelovi ako sa rozhodne.Žiadny Anti-Apple
To hore je moja rada a všeobecný názor.
I keď uznávam že ten koniec som trochu prehnal
-
Ryan Giggs
VIP
Tu si trošku dosť mimo. V Korei, Čine či Japonsku sa taketo telefony predavali davno predtym, než s tym prišiel Apple. Nedovažali sa však do Europy ani Ameriky, preto sa o nich nevedelo. Oni su v tomto ďaleko pred svetom. Žiadna Amerika. Napr. v čase keď do Europy prichadzali prve farebne telefony, oni už davno telefonmi fotili, pozerali tv cez net a pod.sonyc01 napísal: APPLE JE VŽDY TEN PRVÝ KTORÝ PRÍDE S REVOLUČNOU TECHNOLÓGIOU!
To iste plati pre iPad. Žiadna revolucia, len okopčena technologia z Azie.
Pozeranie 16:9 filmov na 4:3 displeji je fakt "užas".sonyc01 napísal: iPad:Ďalšia revolúcia:
Obrazovka nema konkurenciu,ovládanie jaj úžas,pozeranie filmov
-
sonyc01
Medium Expert
Dobre dobre nemá to ani zmysel tak čo...Kto che kam,pomôžme mu tam
Pozeranie 16:9 filmov na 4:3 displeji je fakt "užas".[/quote]sonyc01 napísal: iPad:Ďalšia revolúcia:
Obrazovka nema konkurenciu,ovládanie jaj úžas,pozeranie filmov
Zdá sa mi že toto je to posledné o čo sa môžu apple hateri oprieť, bohužial na toto sa dá povedať jedine že surfovať po webe na displayi 9:16 (po výške) je fakt úžas. Myslím že apple vie prečo tam nedal 16:9
-
Ryan Giggs
VIP
Ja som naražal na filmy, nie na surfovanie. A Apple hater určite nie som, plačeš na nespravnom hrobe. Ide mi len o to, čo tu už bolo x-krat povedane, že za taku cenu mam notebook, ktory ma nepomerne väčšie využitie.
notebook nebude mať nikdy 10 hodinovú batériu, nikde si na nom nezahráš tolko hier ako na iPade, notebook nemá menej ako 1 KG, porovnanie kvality displayov ani robiť nemusiš strata času, a možem pokračovať do nekonečna
Takto isto mozem pokracovat aj o ipade, co vsetko nema. Takato debata je cisty flame. Zmysel bude mat vtedy ked sa konecne ukaze, ze v ktorych ohladoch je lepsi ako notebook, telefon, pda, tablet inych vyrobcov. Doteraz vsetky poznatky/skusenosti uzivatelov skor len hladali mozne uplatnenie pre ipad, ale kedze je to nehorazny mackopes tak nikto nevie ako ho bude pouzivat. Zatial sa da povedat, ze je to pekna hracka, resp hodne drahy doplnok k telefonu/notebooku.jukel napísal:notebook nebude mať nikdy 10 hodinovú batériu, nikde si na nom nezahráš tolko hier ako na iPade, notebook nemá menej ako 1 KG, porovnanie kvality displayov ani robiť nemusiš strata času, a možem pokračovať do nekonečna
Tu maš mačko psa
To video je totalne useless. Nieco ine okrem reklamnych kecov typu, beautiful...bla bla...revolutionary nemas?
-
webmasterr
Medium Professional
lol na tejto teme sa da dobre nasmiat, ale myslim ze sa uz dost zvrhla k flamu...a myslim ze iPad aj notebook su odlisne orientovane zariadenia a kazdy by si mal vybrat podla toho na co chce dane zariadenie pouzit a kolko chce donho investovat 
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Moj Victorinox nozik ma cez 40 funkcii ,vyuzivam kolko ? 5? Noz, otvarak na pivo , sparatko , noznicky a pinzetu.....no ok v nudzovych situaciach pouzijem aj tie dva srubovaky. Ale stale sem mam cez 30 funkcii ktore nepouzivam...napr. vec na vytahovanie hacikou z ust ryby a podobne hovadiny.....Tak isto to je s iPadom a netbookom....na iPade su zakladne funkcie ktore mi stacia, a nemusim sa snimi trapit.../okrem flashu/Sestrin netbook od asusu ma cez 45 funkcii, pouzivam z toho intenzivne 3 : WiFi, Bluetooth, a ten drbnuty slot na simky
... Je v tom nahovno 7micka, na ktorej si idem oci vylamat , a aj tak mi to je prd platne....vsetko tam ide pomaly, a kym nieco nastavim...ajaj...iPad som si kupil kvoli jednoduchosti dotykoveho displaya a kvoji Appom . Nic ine mi netreba....a tie flashove reklamy..?
fu*k .