PSP kupa

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
fanter
Light Star
Light Star

PSP kupa

Príspevok od používateľa fanter »

Dobrý den chcem si kupiť PSP ale neviem ake su tie rozdieli napr medzi 2004 ... 3000...3004...FAT ... atd ... tak skuste mi to nejako vysvetliť ... dakujem :roll:
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: PSP kupa

Príspevok od používateľa Shwollo »

mám pocit, že skoro žiadny. Akurát na niekotré nemôžeš nahrať nelegálne hry (resp. nedá sa tam spraviť downgrade/gen...)
viac info tu:

http://www.pspzone.sk/news.php
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

imho psp by som už nekupoval, slabučká grafika. nieje to vôbec mobilné atď. skôr ipod touch na ktorý máš lepšie hry (môj osobný názor)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ja si mylsím, že tá grafa je porovnateľná s PSP. Okrem toho mne osobne sa lepšie hrá na PSP ako na iPode. Je to rozdiel, keď máš tlačidlá ako behať prstom po dospleji. Tým, ale nechem tvrdiť, že na iPode sa nedajú hrať hry. Osobne pri tom vydržím pekne dlho. :D Ale tu ide skôr o to, na čo to chce dotyčý využívat. Ak to chce čisto len na hranie tak PSP je jasná voľba. Ak to chce na hry a aj na čokoľvek iné (mp3 prehrávač, net....) tak potom iPod.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ja som vymenil PSP za iPod Touch a nelutujem ;)...nevravim, ze na PSP neboli dobre hry, alebo sa na tom nedal pozriet film, ale iPod mi vyhovuje urcite viac
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Ja som mal psp 2000 2 roky a nejako ma casom omrzelo :?.

Na tuto konzou je len zopar kvalitnych hier, pri filmoch sa prejavuje mala obnovovacia frekvenica displeja a na momentalne predavanych 3000 alebo psp go sa neda spravit downgrade (t.j. ziadne iso hry).

Takze uz ostava len novy dizajn psp go, ktory este ako tak moze zaujat potencionalnych kupujucich.

No ak si sa predsa rozhodol pre nakup, tak odporucam najst 2000 v dobrom stave s trvalym downgrade-om a najlepsie aby si si ju osobne vyskusal pred kupou. :wink:
Napísať odpoveď