Pripinačiky
Pripinačiky
Nepozna niekto stranku, miesto (v Bratislave) kde by niekto taketo nieco zbieral (vykupoval) hlavne alebo vlastne iba sportove pripinaciky je to zvlastne ale tak mozno sa niekto najde su to rôzne tymi, alebo podujatia z celeho sveta ci stare aelbo nove mozno sa tam najdu aj nejake vzacne tak ze ci to niekto nezhana ? alebo nepozna miesto kde sa to da.
Re: Pripinačiky
Len tak mimo temu ale co to vlastne je a o co tam ide? Dakujem za vysvetlenie.
Nemyslis nahodou odznaky?
aj no kazdy to vola inac odznaky ma nenapadli sry ale jo mozu byt
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 19:51)
tak nechcem vytvárať novú tému tak sa ešte raz chcem opýtať či niekto nepozná fórum na ktorom sa aj predávajú a kupujú ODZNAKY ako sú na fotke. Sú to z veľkej časti športové odznaky zo zahraničia a dajú sa v niektorých prípadoch aj veľmi ťažko zohnať.
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 19:51)
tak nechcem vytvárať novú tému tak sa ešte raz chcem opýtať či niekto nepozná fórum na ktorom sa aj predávajú a kupujú ODZNAKY ako sú na fotke. Sú to z veľkej časti športové odznaky zo zahraničia a dajú sa v niektorých prípadoch aj veľmi ťažko zohnať.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
No po pravde neviem, a tiež by ma to veľmi zaujímalo kedže som do toho blázon... 
Ale skôr chcem si ich zaslúžiť ako napr. za darovanie krvi
atď. (Ach keby som dostal purpurové srdce
)
Ale skôr chcem si ich zaslúžiť ako napr. za darovanie krvi
mno ja mam hlavne od jedneho kamoša hlavne športové kluby ako odznaky a veľa ich je z cudziny a dosť ťažko sa zhánajú takže možno nejaký blázon do takýchto veci určite ocení jeden alebo dva z tých kúskov
Vyčkaj do 11. septembra (dúfam, že nič nespadne
) a zájdi v Bratislave do Strediska kultúry Bratislava Nové Mesto na Vajnorskej 21. (2.10 bude dokonca medzinárodne)
V ten deň bude zberateľská burza (vyznamenania, odznaky, mince...) a snáď niekoho nájdeš, kto prejaví záujem.
Oficiálne info: Stredisko kultúry Bratislava
V ten deň bude zberateľská burza (vyznamenania, odznaky, mince...) a snáď niekoho nájdeš, kto prejaví záujem.
Oficiálne info: Stredisko kultúry Bratislava