Zdravim Vas , moze mi niekto poradit nejaky program ako by som mohol uprednostnit wifi signal k svojmu notebooku ? Byvame s kolegoami na hoteli a jeden kolega si takto " PRIVLASTNUJE " signal a ja si nemozem pozriet cez net ani spravy lebo mi ostane mizerny signal .
Diky moc za radu .
UPREDNOSTNENIE WIFI SIGNALU
Re: UPREDNOSTNENIE WIFI SIGNALU
co ? to co je za hlupost ? zmenit sirenie elektromagnetickeho vlnenia nejakym programom ? si niekto robi dobry den
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: UPREDNOSTNENIE WIFI SIGNALU
nj ale s tým vypadávaním by sa dalo niečo spraviť
start->connect to-> show all network connection->wireless network connection-> pravý klik-> prosperities-> configure-> advenced-> 802.11b preamable-> Long Only -> OK
toto dosť pomáha ak máš slabý signál a vypadáva ale nezabudni to zas nastaviť na short & long keď sa budeš chceť pripojiť na normálnu sieť s normálnym signálom
start->connect to-> show all network connection->wireless network connection-> pravý klik-> prosperities-> configure-> advenced-> 802.11b preamable-> Long Only -> OK
toto dosť pomáha ak máš slabý signál a vypadáva ale nezabudni to zas nastaviť na short & long keď sa budeš chceť pripojiť na normálnu sieť s normálnym signálom