//už iba 2:1 Fíni to skorigovali
MS v hokeji 2010
Re: MS v hokeji 2010
Dáni vyhrávajú nad Fínmi 2:0
bodaj by aj naši hokejisti prekvapili takto Rusov 
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviete kde sa daju sledovat zapasy, kedze som v zahranici a na stv sa tym padom neda
Hossa1881 napísal:Neviete kde sa daju sledovat zapasy, kedze som v zahranici a na stv sa tym padom neda
skus tu: http://iserialy.sk/online-tv/online-tv-stv3/
-
MP4-27
Guru wannabe
omg FINI
-
PepoJr.
Medium Star
http://www.myp2pforum.eu/threads/37115- ... ship-May-9 cez program SopCast si pusti ten
J & Bear Studios.... ENG komentar
J & Bear Studios.... ENG komentar
-
Grim
Darca
...v akom prehliadači si to pustil? Mne to v Opere nejde...
-
PepoJr.
Medium Star
v tom programe Sopcast to spustis.... normale pretiahni ten "J & Bear Studios (Sop) 728k" z tohoto linku do toho programu a ono sa ti to spusti... cez prehliadac to nejde, teda ja to nedokazem spustit
v tom programe sa staci prihlasit ako anonym
v tom programe sa staci prihlasit ako anonym
-
Soviet
Darca
Inak ten dnesny zapas, tam pocut pomaly kazdu minutu slovicko "Našťastie"
A hlaska: Dal to len tak naverimboha na Budaja..ach ten Ninaj..
A hlaska: Dal to len tak naverimboha na Budaja..ach ten Ninaj..
hokej ide aj na http://www.sport-mania.sk inak naša hra 0 bodov držanie puku oničom prihrávky taktiež jediné čo dnes ako tak zahrali bol koniec 2 tretiny ked tam trochu Rusov pridusili
//goooooooooooool
//goooooooooooool
Tak na konci sa zase raz uplatnilo nedáš - dostaneš. No ale nič, Rusi vyhrali zaslúžene, nehrá sa len na poslednú tretinu. Bielorusov azda zdoláme 
tak po tom góle naši očividne ožili. Normále to bol vyrovnaný hokej. Škoda tých nepremenených šancí. Ale aspoň vieme, že aj s týmto kádrom sa dá hrať hokej na úrovni. Tie dve presilovky na konci nás budú ešte dlho mrzieť....
-
Grim
Darca
...musím povedať že naša zostava bola celkom kvalitná...nad moje očakávania...malo to úroveň...
-
Misuliatko
Expert
Hmmm pekne. Mne sa ten nas hokej pacil
aj vysledok je celkom prijatelny da sa povedat ze nad moje ocakavania. Len dost stvu nevyuzite sance a hlavne Panikova. Chybal mozno aj kusok stastia ale nato sa netreba vyhovarat. Budu dalsie zápasy a dufam ze pribudnu aj body.

-
mirak2
Hardcore addict
poslednu tretinu zahrali nasi celkom dobre a najma lajna bulik, dravec, tatar travila dost casu v superovom pasme (aj ked bez strely)...nebol medzi nasimi a rusmi az taky rozdiel kvalitativny ako je to na papieri
-
Betarik
Professional
parada ... odpisoval som nasich ... ale milo ma prekvapili
necakal som ze sa na to bude dat vobec pozerat ... takze spokojnost teraz zvladnut najdolezitejsi zapas a bude to super 
-
hojko
Site Admin
Ostal som celkom prekvapeny z vykonu, aj ked par mien mi tam nesedelo a zrejme ani v dalsich zapasoch nebude, no vykon bol slusny a treba uznat, ze sa nemame za co hanbit. Asi vsetci cakali, ze takymto muzstvom prehrame o 5 golov, ale tak takato prehra vobec nemrzi.
Nasi prekvapili, mladici super, aspon mame s cim pocitat do buduceho roka 
// ninaj sa zase ukazal, Marek Svatoch pri puku, par krat sa tam zakoktal pri sklonovani ruskych mien... aspon je sranda
// ninaj sa zase ukazal, Marek Svatoch pri puku, par krat sa tam zakoktal pri sklonovani ruskych mien... aspon je sranda
Ja pozerám naše zápasy radšej na ČT2. Sú tam určite väčší hokejoví odborníci a lepší komentátori ako Ninaj a spol.
Inak skoro celé 2 tretiny sme nič nehrali, akurát sme dokázali držať Rusov na dištanc a nedostávať góly, 3. tretina však už bola o niečom inom. Škoda tej tyčky asi 2 minúty pred koncom, mali by sme aspoň bod. Ale dúfam, že po takomto zápase nastúpime proti Bielorusom nabudení a rozstrieľame ich
Inak skoro celé 2 tretiny sme nič nehrali, akurát sme dokázali držať Rusov na dištanc a nedostávať góly, 3. tretina však už bola o niečom inom. Škoda tej tyčky asi 2 minúty pred koncom, mali by sme aspoň bod. Ale dúfam, že po takomto zápase nastúpime proti Bielorusom nabudení a rozstrieľame ich
-
Turbozilla
Zablokovaný
Na ČT2 omnoho lepšie komentovanie ak na slovenských. No, včera to bolo docela dobré v posledných minútach nemal dať dole brankára si myslím. Ale, tak zahrali docela fajn. Maskot nemal chybu 
-
t0m4s3
Admin
Nas vykon bol tragicky, prehrali sme "iba" 3:1 len preto, ze Rusi hrali podobne slabo.