Samozrejme K
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Áno je to ono, teda aspoň podla popisu všetko sedí.
Ešte prezraď, ako si to našiel? Lebo ja som aj chcel na CSFD hladať, ale nevedel som, ako začať. 
Samozrejme K
a velké dik. 
Samozrejme K
-
Ryan Giggs
VIP
Jednoducho. Na CSFD klikneš na Tabuľky (posledna voľba na hornej lište), zadaš nejake kriterium (rok, krajinu pôvodu...) a daš Zobraziť.
supeer...inak z stv archivu odpisali...ale somarinu ( prilozene pdf ), tak ale aspom dobre vediet ze reaguju celkom rychlo (i ked nepresne
)
- Prílohy
-
- resers pre diváka.pdf
- (428.27 KiB) 74 stiahnutí
no tak predsa sa podarilo
teraz uz to len niekde najst, netusim preco som si myslel ze sa ten druhy vola peter
k+
//meffisto - tie 2 filmy to som nasiel ale vedel som ze to neni ono, no a tento ani za boha sa mi/nam nedarilo najst
//meffisto - tie 2 filmy to som nasiel ale vedel som ze to neni ono, no a tento ani za boha sa mi/nam nedarilo najst
ak sa to niekomu podari zohnat tak dajte vediet, ja zatial bez uspechu
ale som odpisal stv, ci to neplanuju odvysielat..cakam na odpoved 
-
aughostino
Medium Professional
neviete mi poradit nejake filmy podobne filmom Zabi ma nezne a Dennik nymfomanky? 
Hľadám názov erotickej komédie, niekedy z rokov 2000 - 2005(?), v upútavkách boli ukážky, ako pri sexe dievča prerazilo hlavou stenu a a tam sedeli rodičia pri stole, v druhej scénke to bol sex vo vlaku v nejakej komickej situácii...
ja hladam, nieco ako na zmysel "stastny a vesely madakaskar"........bol to nejaky usek, davali to na chorvatskej televizi, a videl som iba to, ako tucniaci pre juliana mali vymisliet nejaky darcek, aspon ja som to tak pochopil, iba nwm nazov, pls ak viete K+ 
podla mna to bol jeden z dielov serialu "Penguins of Madagascar" - pokial dobre pamatam, tak som tam nieco take videl - odporucam inak stiahnut vsetky diely, je to super 
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hladám ČESKÝ film. Je to novší film. Mám taký pocit, že som to videl na ČT. Je to o rodine ktorá sa presťahuje do domu, alebo si postavia nový dom, neviem už presne. A budú mať problém s cigáňami. Raz v noci im hodia do domu Molotovov koktail. Majú aj syna ktorý je zo začiatku v pohode, ale potom sa ostrihá úplne dohola, oblečie si bomberu a pôjde električkou v ktorej ho cigáni napadnú a dobodajú. Na viac si už nespomínam. Ak niekto vie, tak hodte sem. Dík 
Ako sa vola herec, ktory zomrel na konci maja? Natocil motorkarsky film v USA, ktory patri medzi najlepsie. Pripadne poprosim nazov filmu.
Thanks
Thanks
Denis Hopper
film Bezstarostna jazda
film Bezstarostna jazda
Hladam komediu na ktoru som bol raz v kine ale napamatam si nazov. Bol tam chlapec a zil s matkou za komunizmu niekde vo vychodnom nemecku. Potom komunizmus padol, ale jeho mata bola v tej dobe v kome ci co
a ked sa zobudila tak on pred nou predstieral ze este stale je komunizmus lebo ona v nom zila cely zivot
Bol som na to v kine niekedy medzi rokmi 2003-2006
Mayske Proroctva
Chcel by som sa opytat, ci by niekto nevedel odporucit film s tematikou Mayskeho "proroctva" . kludne by to mohlo byt brane ako bezne filmove spracovanie, ale dokumentu, ktory by sa zaoberal aj novodobymi prepoctami Mayskeho supercisla (zisteneho za pomoci venuse ako kalibratoru) .
btw . urcite ale nemam na mysli Apocalipto a zaver filmu Cortez alias Quetzalcoatl
Dakujem velmi pekne
btw . urcite ale nemam na mysli Apocalipto a zaver filmu Cortez alias Quetzalcoatl
Dakujem velmi pekne
HLADAM FILM CO BUDE NA MARKIZE 26.6 A NEVIEM NAZOV
Ludia dam vam jednu filmovu otazku :
neviem nazov :
Je to o takom chalanovi , film asi 2007-2008 rok , no a on bude doma zrazu sa kukne cez dalekohlad a uvidi tam suseda co tam ma jednu slecnu a ju zabije , a on ho uvidi jak sa nanho pozeral ..
Je doma kvoli tomu ze policia mu to rozkazala a nemoze ist z domu na 25metrov preto je furt doma a taky thriller , neviete mi dat nazov filmu prosim vAS ?:(smile
a bude na markize 26.6 DAKUJEM VSETKYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neviem nazov :
Je to o takom chalanovi , film asi 2007-2008 rok , no a on bude doma zrazu sa kukne cez dalekohlad a uvidi tam suseda co tam ma jednu slecnu a ju zabije , a on ho uvidi jak sa nanho pozeral ..
Je doma kvoli tomu ze policia mu to rozkazala a nemoze ist z domu na 25metrov preto je furt doma a taky thriller , neviete mi dat nazov filmu prosim vAS ?:(smile
a bude na markize 26.6 DAKUJEM VSETKYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Wishmaster
Medium Professional
Zdravim. hladam nazov jedneho starsieho japonskeho filmu(cca 1992-1997), o takych sestrach zabijackach. Pametam si len scenu, kde jednuz nich rozstrielali uplne na franforce a potom jak ju oplakavala, pripravovala krutu pomstu.
Dakujem.
Dakujem.
Ahojte hládam názov jedného filmu ,
je to už trošku starší film ,a dávali ho myslím aj na markýze ,
Pamatam si z neho len trosku je tam jazdec na motorke ,ktorý si vyrobí vlastný pancier , a sú v nejakom ukryte pod smetiskom .
Dúfám že niekto vie čo to je bol by som velmi vdačný , už to hladám dosť dlho ,{napadaju ma este slova ktore mohli byt v nazve nepremožitelny, alebo ocelový muž ale také som nenašiel
je to už trošku starší film ,a dávali ho myslím aj na markýze ,
Pamatam si z neho len trosku je tam jazdec na motorke ,ktorý si vyrobí vlastný pancier , a sú v nejakom ukryte pod smetiskom .
Dúfám že niekto vie čo to je bol by som velmi vdačný , už to hladám dosť dlho ,{napadaju ma este slova ktore mohli byt v nazve nepremožitelny, alebo ocelový muž ale také som nenašiel