windows vista 32-bit, system nereaguje
windows vista 32-bit, system nereaguje
po spusteni notebooku naskoci plocha ale nic sa neda robit, akonahle kliknem na nejaku ikonu system zamrzne a dalej nic..nudzovy rezim funguje..co s tym moze byt?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: windows vista 32-bit, system nereaguje
Preinštaluj to, takto diagnózu neurčíme. Také dve technické na začiatok. Máš Vistu legálnu? Ak áno, je na notebooku, alebo PC?
-
wintermute
Light Star
Preinštalovanie je až posledná možnosť. Ako prvé by som skúsil pod núdzovým režimom sfc -scannow
Príkaz sfc /scannow kontroluje všetky chránené systémové súbory a nahrádza ich nesprávne verzie správnymi verziami od spoločnosti Microsoft.
Dosť často to v podobných prípadoch pomôže.
viac tu:
Príkaz sfc /scannow kontroluje všetky chránené systémové súbory a nahrádza ich nesprávne verzie správnymi verziami od spoločnosti Microsoft.
viac tu:
Kód: Vybrať všetko
http://support.microsoft.com/kb/929833-
uplink
VIP
self file check je fajný, ale preinštalovanie zoberie len o trošku viac času. Nemyslel som čistú inštaláciu, ale len reinstall, čiže všetko ostane neporušené [program files, osobné nastavenia, profily...]. Preinštalovanie je len bezpečnejší self file check. SFC neopravuje drivery, len systémové súbory, reinstall dáva najvhodnejší a najstabilnejší driver k dispozícii.
to uplink: ano vista je legalna notebook mam jeden tyzden, je to na notebooku
este otazka: notebook kupovany v Nay elektrodome, nemam instalacne cd visty, mali ho pribalit alebo nie? nemam nejak cas tam skocit.
to wintermute: skusim to ale iba zajtra kedze notebook sa nachadza u priatelky, potom dam vediet ako som dopadol
este otazka: notebook kupovany v Nay elektrodome, nemam instalacne cd visty, mali ho pribalit alebo nie? nemam nejak cas tam skocit.
to wintermute: skusim to ale iba zajtra kedze notebook sa nachadza u priatelky, potom dam vediet ako som dopadol
-
Blackangel
Light Star
Oni nemaju CDcka ked som kupovedal tez notebook povedali ze nejsu ktomu a ze vsetko mas v compe
Pytal som sa ci vztahuje ktomu aj reklamacia.. povedali mi ze nie lebo to si dostal zdarma ten OS takze nie...
Pytal som sa ci vztahuje ktomu aj reklamacia.. povedali mi ze nie lebo to si dostal zdarma ten OS takze nie...
takze som to skusil no neuspesne...tak teraz neviem ako co s tym kedze nemam cd vistawintermute napísal:Preinštalovanie je až posledná možnosť. Ako prvé by som skúsil pod núdzovým režimom sfc -scannow
viac tu:Kód: Vybrať všetko
http://support.microsoft.com/kb/929833
snad niekoho zozeniem
-
wintermute
Light Star
Neúspešne to bolo práve preto, že si nemal to CD. Predpokladám, že to nejké tie chybyčky naašlo a vypýtalo si to CD. Alebo sa mýlim?
hodil som do prikazoveho riadka ten sfc_scannow, cvilu to kontrolovalo, vyhodilo chybny subor jeden,ale cd nepytalo....
nechcem zakladať novú tému, tak dám sem, vyhadzuje mi raz za čas (niekedy vkuse) že Program COM Surrogate prestal pracovať a to isté aj Rundll32, neviete pls čo s tým? niekedy je to fakt dosť otravné, keď to vyhodí aj 20 krát za 2 minúty. Win je Vista Home Premium 32 bit
ahojte potreboval by som poradit mam vistu 32-bit na notebuku a po case ked som nanom tak sa mi nahodi modrá obrazovka a vypise mi nejaku chybu restartne mi pc a nacitaju sa udaje z obnovenia vindovsu...zacalo mi to robit len nedavno tak som preinstaloval wind a robi to stale skusal som.....myslism si ze to je hardisk mohol som ho poskodit ked som casto preinstalovaval windovs?