TUNEL v uchu
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: TUNEL v uchu
ja mám tunely ..10mm ..neviem čo ma to napadlo si to dať ale keď som mal normálne náušnice tak som ich mam nonstop zapálené a bolelo ma to tak som si jedného pekného dňa dal do ucha piercing do jazyka...potom dva, neskôr som si kúpil malého slimáka, malý gumený tunel, neskôr 8mm tunel a nakoniec roztrhol ucho s peánom a teraz ich mám zahojené a nosím na oboch 10mm tunely, bez problémov, nečítal som to tu celé ..ale keď sa to nečistí smrdí to ..je to dobré keď to človek čistí 1 krát do dňa ..keď to je zahojené ..keď je človek spotený ten puch je výrazný neviem prečo..
-
Royalflush
Guru wannabe
Práve mám v uchu ručne vyrobený rozťahovák z FIMO hmoty (cca) 1cm a už by mala dojsť objednaná 14tka. 
Druhé ucho začnem rozťahovať až keď toto dám na požadovanú veľkosť (tých 14mm).
Rozťahováky som mal 5ku ktorá bola objednaná z netu, pak som si spravil cca 7mm z FIMA a teraz tých 10mm.
Rozťahovať po milimetroch je najväčšia kravina aká mohla niekoho napadnúť - zbytočná strata financií, času a podobne.
5ku som mal v uchu približne mesiac, 7čku cca týždeň aj pol a 10nu som tam vopchal včera.
Krváca a hnisá to ako divé, ale prežijem. Rozťahováky som vždy dôkladne vydezinfikoval mydlom a Ajatínom (a tak isto aj dieru v uchu) a nemám žiadne problémy ani s infekciou ani nič. Netreba sa toho báť a hlavne netreba preháňať starostlivosť.
Druhé ucho začnem rozťahovať až keď toto dám na požadovanú veľkosť (tých 14mm).
Rozťahováky som mal 5ku ktorá bola objednaná z netu, pak som si spravil cca 7mm z FIMA a teraz tých 10mm.
Rozťahovať po milimetroch je najväčšia kravina aká mohla niekoho napadnúť - zbytočná strata financií, času a podobne.
5ku som mal v uchu približne mesiac, 7čku cca týždeň aj pol a 10nu som tam vopchal včera.
Krváca a hnisá to ako divé, ale prežijem. Rozťahováky som vždy dôkladne vydezinfikoval mydlom a Ajatínom (a tak isto aj dieru v uchu) a nemám žiadne problémy ani s infekciou ani nič. Netreba sa toho báť a hlavne netreba preháňať starostlivosť.
-
blitzkrieg
Professional
mne osobne sa to najlepšie čistilo takto = tampón na odličovanie + benzinalkohol a šup šup ..všetko čisté 
Re:
moosha napísal:OWNED!! Pekne Diego. Inak, nosia to metlaci a podobne, urobia ti to v studiu asi za cenu nausinice a boli to kvalitne.
metlaci? tych som až tolko nevidela skorej hip hop - dnb scena nosi tuneli a nevidim v tom nič padnute na hlavu tak isto mi može pripadat padnute na hlavu davanie piercingov, naušnic alebo individualna moda ... a to by musel byt važny exot čo si pojde dat spravit tunel do študia, tunel sa da spraviť aj bezbolestne doma a do 8mm sa dierka da pomaly do povodnej velkosti
caute, chcem sa vas opytat, zacal som si roztahovat ucho uz mam asi 7-8mm a a chcel by som si tam dat uz tunel, len na povrch mi vyslo vnutorne tkanivo.neviete niekto nejako poradit co s tym?dakujem
-
millhauZ
Light Expert
zarastie ti to.. do 12 mm by mal bez problemov.. ja som mal 8mm a zrastlo sa mi uplne krasne..01DominiQa10 napísal:ja mam 8mm ked roztahujes boli to ale nie velmipotom už pohoda...
ja si chcem dat este 1cm aa neviem noo.... bojim sa že mi to nezarastie
![]()
-
Royalflush
Guru wannabe
Update : Left ear - 16mm (finálna veľkosť, mám tam biely silikónový tunel)
Right Ear - 5mm
Neskôr pridám fotku tej 16tky.
A ináč, nevedel by som mať v uchu menší tunel ako 10... to je proste len malinká dieročka, i keď 16tka neni tiež nejaký veľký kráter, ale zasa nechcem mať z ucha pi*u.. i keď....
Ale 100 ľudí, 100 chutí.
Right Ear - 5mm
Neskôr pridám fotku tej 16tky.
A ináč, nevedel by som mať v uchu menší tunel ako 10... to je proste len malinká dieročka, i keď 16tka neni tiež nejaký veľký kráter, ale zasa nechcem mať z ucha pi*u.. i keď....
Ale 100 ľudí, 100 chutí.
ja mám 14mm obe uši, nebolelo =D
odporúčam rozťahovať plne zahojenú dierku, teda ak nehnisá a nekrváca, to platí aj o rozťahovaní celkovo, ak sa ucho pri rýchlom rozťahovaní natrhne a začne krvácať, hnisať, tak sa môže vytvoriť jazva a diera môže byť zdeformovaná, a ak ju budeš chcieť potom niekedy nechať zarásť, tak to bude problém (aj keď pri 25-ke už len zašiť =D)
a čo sa týka zápachu, dosť záleží aj od materiálu z ktorého je tunel/plug vyrobený. najhoršie je podľa mňa FIMO a oceľ, hlavne keď sa denne nečistí, nalepšie skúsenosti mám s drevom a silikónom.
odporúčam rozťahovať plne zahojenú dierku, teda ak nehnisá a nekrváca, to platí aj o rozťahovaní celkovo, ak sa ucho pri rýchlom rozťahovaní natrhne a začne krvácať, hnisať, tak sa môže vytvoriť jazva a diera môže byť zdeformovaná, a ak ju budeš chcieť potom niekedy nechať zarásť, tak to bude problém (aj keď pri 25-ke už len zašiť =D)
a čo sa týka zápachu, dosť záleží aj od materiálu z ktorého je tunel/plug vyrobený. najhoršie je podľa mňa FIMO a oceľ, hlavne keď sa denne nečistí, nalepšie skúsenosti mám s drevom a silikónom.
zdar tunelári:
ja som začínal tak , že z 1,6 mi v salóne spravili našupu 4mm teraz cca po roku, som si kúpil rozťahovák buffalo , že pôjdem na 8 (moja konečná štaca), bohužial ten bol na prd a nedržalo mi to v takej malej dierke...mno tak som trochu pritlačil a podarilo sa mi zo 4 dať rovno 8mm na šupu...jedno ucho v pohode ale to druhé som si zo zadu trochu natrhol... ale prešli tri dni kúry s benzínalkoholom a je to v pohode...akurát sa bojím, že keď to budem chceť stiahnuť nebude to také jednoduché...
máte s tým niekto skúsenosť? nakoľko sa tá osmička dokáže stiahnuť?
ďakujem za odpoveď...
ja som začínal tak , že z 1,6 mi v salóne spravili našupu 4mm teraz cca po roku, som si kúpil rozťahovák buffalo , že pôjdem na 8 (moja konečná štaca), bohužial ten bol na prd a nedržalo mi to v takej malej dierke...mno tak som trochu pritlačil a podarilo sa mi zo 4 dať rovno 8mm na šupu...jedno ucho v pohode ale to druhé som si zo zadu trochu natrhol... ale prešli tri dni kúry s benzínalkoholom a je to v pohode...akurát sa bojím, že keď to budem chceť stiahnuť nebude to také jednoduché...
máte s tým niekto skúsenosť? nakoľko sa tá osmička dokáže stiahnuť?
ďakujem za odpoveď...
-
Royalflush
Guru wannabe
Podľa mna sa 8mm tunel vie stiahnuť tak, že ani nebude videť, že tam nejaký bol. 
-
blitzkrieg
Professional
aj 10 mm sa dá stiahnuť tak že to nebude ani vidieť ale k príspevku.. to že 3 dni kúry si riešil benzoliehom neznamená že to budeš mať zahojené, sa ti len zdá.. lieč to dlhšieRoyalflush napísal:Podľa mna sa 8mm tunel vie stiahnuť tak, že ani nebude videť, že tam nejaký bol.
Ako si mam cistit ucho ?
-
4crazygirl4
Novice
mám si to nechať zarásť či čo ?...keď som mala 8mm dieru nehnisalo nic a tak som si dala potom neskor nakoniec 1cm tunel a proste mi puchlo úplné bolesti ucha mám tak som si to vitiahla a krváca mi s neho ...
-
ThE_CuPcAkE
Novice
No, ja mám teraz len 6mm ale už si objednávam veci na 10 ;D Inak dezinfikujem si to každý deň.. tyčinka na čistenie uší+Alpa.. Proste klasika ;D A neviem ako u vás.. Ale mňa to okolo tunelu občas svrbí ;-P ;DD Mám riadny kvalitný oceľový, a nechápem to.. ;D