ahoj, mam router Airlive Turbo-G WT-2000R a chcem vediet ci existuje program ktorym by som vedel otestovat funkcnost Wifi spojenia, laicky povedane ci wifi posiela tolko informacii kolko ma... sila signalu (windows vista) kolise od minima po maximum aj ked mam notebook hned vedla routra, cez LAN ide vsetko ako ma...
dakujem za nejake napady...
Wifi router
Re: Wifi router
zúfalo by som skúsil iný kanál, umiestni router do priestoru (tj. nekrytý skriňami a iným nábytkom) čo sa wifi signálu týka tak centimetre umiestnenia môžu znamenať úplnú stratu signálu / maximálnu efektivitu.
Existuje LIVE CD distribúcie linuxu, volá sa backtrack, vypáliš iso na CD, bootneš, samotný linux má už implementované rôzne wifi crackovacie programy no dá sa z nich zistiť všetko o wifi signále.
Ešte sa uisti či je anténa dobre nasmerovaná a či je dobre upevnená ak je závitová.
Existuje LIVE CD distribúcie linuxu, volá sa backtrack, vypáliš iso na CD, bootneš, samotný linux má už implementované rôzne wifi crackovacie programy no dá sa z nich zistiť všetko o wifi signále.
Ešte sa uisti či je anténa dobre nasmerovaná a či je dobre upevnená ak je závitová.