Problem s prehranim videa
Problem s prehranim videa
Zdravim, mam problem z prehranim jedneho serialu na mojom DVD(low-end Sencor). Malo by to byt avi(nazov suboru:misto.nahore.01.prijezd.xvid.cz-bbb7).
Napalil som to ako datove DVD v BurnAware Free ale DVD ho nezobralo ... v podstate len roztocilo disk, neukazalo subory na DVD.proste nic ... Neviem teraz ci je to chyba pri napalovani, ale mne v PC to DVD bezi. Skusal som to konvertovat na DVD Video Pal Movie(mpg) v programe Any Video Converter ale uz mi to neprehra ani PC...kde moze byt chyba, resp v com na co to mam konvertnut ?
Napalil som to ako datove DVD v BurnAware Free ale DVD ho nezobralo ... v podstate len roztocilo disk, neukazalo subory na DVD.proste nic ... Neviem teraz ci je to chyba pri napalovani, ale mne v PC to DVD bezi. Skusal som to konvertovat na DVD Video Pal Movie(mpg) v programe Any Video Converter ale uz mi to neprehra ani PC...kde moze byt chyba, resp v com na co to mam konvertnut ?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s prehranim videa
toto je full nazov toho videa? kde je pripona AVI?Malo by to byt avi(nazov suboru:misto.nahore.01.prijezd.xvid.cz-bbb7).
premenuj ho napr na misto.avi
ak sa ti neda menit alebo pozret pripona tak si stiahni total commander alebo si daj v systeme (zrejeme pouzivas windows) zobrazit pripony:
windows XP a starsi: otvor zlozku (napr. Moje Dokumenty) chod do menu Nastroje tam vyber nastavenie priecinka a tam zalozku zobrazenie a tam si najdi skryt pripony znamych suborov tato moznost nesmie byt zaskrtnuta.
je to avi, media info ho tak detekuje, no koncovka chyba.Pouzivam 7, v TC to zmenit skusim. PC to prehra bez problemu, takze som toto neriesil, vyskusam to a napalim znovu ... Dik
v TC tam ta pripona je ... takze pridat dalsiu by asi nemalo vyznam
DVD vyhadzuje Zly disk a teraz rozmyslam ci by to DVD malo nacitat aj DVD s obsahom ktory neprehra ...
v TC tam ta pripona je ... takze pridat dalsiu by asi nemalo vyznam
DVD vyhadzuje Zly disk a teraz rozmyslam ci by to DVD malo nacitat aj DVD s obsahom ktory neprehra ...
-
Dahome
Medium Star
Je niekoľko možností: buď je ten disk vadný/poškodený, resp. môže byť zle napálený (akou rýchlosťou si napaľoval?);Johnnny
alebo .avi súbor, ktorý si stiahol, nemusí byť podporovaný v tvojom playeri (kodek a pod.), pretože nie je avi, resp.
divix ako divix... A player ti môže aj nemusí načítať disk s neznámym obsahom...
jasne no, zle napaleny by byt nemal, skusal som uz 2 disky, nesiel ani jeden. Napalovane 4x na 16x Memorex cez BurnAware Free.
Chapem ze to nemusis prehrat, skusal som to konvertovat na vyssie spominane, no to uz neslo prehrat ani v PC, takze v pripade ze by som bol ochotny konvertovat to, tak do coho ? Kvalita by mala byt priblizne rovnaka a max 500MB diel(teraz 440) tak aby to urcite prehralo v playeri...
Chapem ze to nemusis prehrat, skusal som to konvertovat na vyssie spominane, no to uz neslo prehrat ani v PC, takze v pripade ze by som bol ochotny konvertovat to, tak do coho ? Kvalita by mala byt priblizne rovnaka a max 500MB diel(teraz 440) tak aby to urcite prehralo v playeri...
-
weroro
Flash coder
skus to prekonvertovat do MPEG1 je to sdtary format ktory prehraju aj stre DVDcka ktore nepodporuju DivX
v mpeg1 to nejde ... ja uz neviem ... moze mat na to vplyv konvertera alebo napalovaciaho softu na vysledok ?
-
weroro
Flash coder
inak skusal si to napalit aj na obycajne CD? ak sa to tam zmesti teda. Bolo by to bizarne ale mozno to robia tie DVDcka
skusit to mozem ... zajtra sa na to pozriem
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2010, 14:42)
napalil som to na CD a hehe ... prehralo to ...ja uz tomu fakt nerozumiem
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2010, 14:42)
napalil som to na CD a hehe ... prehralo to ...ja uz tomu fakt nerozumiem
-
lekoklatik
VIP
Tak si pozri či je to CD+R alebo CD-R a podľa toho si kúp DVD+R alebo DVD-R
CD je CD-R ale DVD tiez 
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2010, 9:39)
mozte lock, problem je v softe, Nere to napalilo v poho ...
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2010, 9:39)
mozte lock, problem je v softe, Nere to napalilo v poho ...