ROUTER zmätkuje-pomozte

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mizuno
Medium Star
Medium Star

ROUTER zmätkuje-pomozte

Príspevok od používateľa mizuno »

mam router D-link DI-524UP... a vlozil som instalacne cd a zapojil to ako ma byt a daval dalej a potom som aj dal heslo a kryptovanie atd a dal dalej a potom ukazuje toto vid obrazok

ten cerveny krizik blika ale on sa ma zmenit na zeleny kruzok aspon tak je to v navode ibaze mne uz asi 30-40 minut stale blika cerveny krizik... neviete co stym???

//autoeditácia príspevku (18 Máj 2010, 13:30)
to mi nikto nepomoze??? ved prosim surne to potrebujem
Prílohy
,lhgg.jpg
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ROUTER zmätkuje-pomozte

Príspevok od používateľa drewodrewo »

problém si cca aj opísal ibaže....čo vlastne potrebuješ? internet rozrouterovať ??? pokial hej robil si niake nadstavenia routeru?
na aký net to pripájaš? dhcp,stabil ip? proste ten router sa nedokáže pripojiť na net ak to riadne nenadstavíš.......
mizuno
Medium Star
Medium Star

proste net mi ide chapes a je zapojeny v routeri... ale pri tom routeri bolo cedecko pre spravnu konfiguraciu... aa tam vidis ten zaverecny krok na tom obrazku... co mi stale blika na cerveno a ma sa zmenit na zeleny kruzok je to tam napisane ... a mam dynamicku ip...a teraz ani neviem ci mi ide wifi... neda sa to nejako v PC zistit? bez toho aby prisiel niekto s notebookom alebo mobilom co ma wifi?

a nastavenia som ziadne nerobil... ale proste POWER mi svieti STATUS mi blika WAN tiez svieti aj WLAN blika
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no hoď sem presný tip routeru.... lan káblom sa pripoj na router v prehliadači zadaj 192.168.1.1 alebo inú každý výrobca má inú default adresu(viď manuál) a tam treba ponadstavovaŤ veci... daj tip poviem viac.....
inak ak máš net pripojený na PC tak sieťovku v pc máš nadstavenú ako? dhcp alebo je definovaná IP-čka? tak isto treba nadstaviŤ aj wan v routeri.
mizuno
Medium Star
Medium Star

ved presny typ som napisal hned v prvej vete na zaciatku temy... a vysvetli mi potom ked uz mas typ ze ako to treba nastavit to vsetko dik mam win7
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

neodpovedal si mi na otázku-i. ohladom nadstavenia sieťovej karty v pc. také isté nadstavenia treba mať v routery v položke wan. skúšal si sa tam už dostať cez prehliadač?
mizuno
Medium Star
Medium Star

este som nic nikde nenadstavoval zadal som tu ipecku do googla ale tam je vsetko po ang a az tak dobre po ang neviem... ale asi nemas cas mi stym pomoct:(
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

okay pome nato. pomohlo by ak by si sem hodil screen shot tak ako ten prvý obrázok......pôjdeme postupne okay?
a ešte raz odpovedz mi na tú ip adresu a nadstavenia sieťovej karty v pc....
mizuno
Medium Star
Medium Star

a screenshot coho??... a neviem ake mam nastavenia sietovej... ani neviem kde to mam najist....proste ja som nic nerobil len zapojil router a chcel nainstalovat tu konfiguraciu pomocou toho cd ale to nedokoncilo cize som nic nic nic nenadstavoval a mam dynamicku ip
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no skype? drewodrewo
Napísať odpoveď