Čo vidí provider.
Čo vidí provider.
Môže môj provider vidieť mnou prezerané internetové stránky?
Resp. čo všetko by si o mojej činnosti na nete mohol zistiť?
Resp. čo všetko by si o mojej činnosti na nete mohol zistiť?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vidí provider.
záleží od providera
teoreticky môže vidieť všetko čo robíš asi okrem stránok s protokolom https://
ale napr. u nás nevie ani zistiť to, že ktorá z fixných IP ťahá nonstop celý deň P2P
teoreticky môže vidieť všetko čo robíš asi okrem stránok s protokolom https://
ale napr. u nás nevie ani zistiť to, že ktorá z fixných IP ťahá nonstop celý deň P2P
to bude asi dane zakonom, co ma provider povinnost logovat. viacej asi nie, nikto nebude robit dobrovolne nieco naviac, co nemusi.
Som nemilo prekvapený
Nevedel som, že môže, ak by chcel, vidieť prakticky všetko, čo robím na internete.
Suma sumárum: Mám providera bývalého kamoša, ktorý v posledných rokoch so mnou moc nekomunikuje, a tento bývalý kamoš, ak sa náhodou veľmi nudí, si zistí vo virtuálnom svete o mne všetko, čo len chce...I napísanie tohoto príspevku...
A čo hovorí na to zákon? Je nejaký? Môžem sa nejako brániť? Alebo môžem iba odísť k providerovi, pre ktorého nebudem ničím zaujímavý?
Suma sumárum: Mám providera bývalého kamoša, ktorý v posledných rokoch so mnou moc nekomunikuje, a tento bývalý kamoš, ak sa náhodou veľmi nudí, si zistí vo virtuálnom svete o mne všetko, čo len chce...I napísanie tohoto príspevku...
A čo hovorí na to zákon? Je nejaký? Môžem sa nejako brániť? Alebo môžem iba odísť k providerovi, pre ktorého nebudem ničím zaujímavý?
jaj zasa niesi vo filme
v bežných logoch máš source / dest ip, čas, veľkosť prenesených dát, dĺžku trvania spojenia, použitý protokol a pod. takže neviem z čoho máš obavy.
vieš čo by to bolo logovať obsah trafficu pre každého používateľa - nemožné množstvo dát.
v bežných logoch máš source / dest ip, čas, veľkosť prenesených dát, dĺžku trvania spojenia, použitý protokol a pod. takže neviem z čoho máš obavy.
vieš čo by to bolo logovať obsah trafficu pre každého používateľa - nemožné množstvo dát.
-
Deafboy
Darca
No ale na druhej strane ak by sa na dotycneho zameral konkretne, vedel by zistit uplne vsetko okrem sifrovanych spojeni.
No tak, ale zistiť si často navštívené stránky, ktoré si ja alebo niekto z mojej rodiny denne prezeráme, mu podľa všetkého asi nerobí moc veľký problém.Forsaken napísal:jaj zasa niesi vo filme![]()
Ešte ma napadli e-maily. Tie by mohol čítať keby veľmi chcel?
-
hrban
Addict
myslím, že do mailovej schránky nevidí tam ide o kódovaný prenos.(gmail a azet má určite)
druhá vec neviem či chceš byť len zaujímavý alebo vážne máš nový nick
druhá vec neviem či chceš byť len zaujímavý alebo vážne máš nový nick
-
Scorpion90
King
Moj znamy je provider v nasom meste a moze toho o mne zistit pozehnane.
Kedy som sa logol, kolko som bol na nete, kolko som toho stiahol (ale ze vraj nie co konkretne), ake stranky som navstivil atd
Ale maily samozrejme citat nevie - ja mam na gmaily, neviem ako je to s tymi, kt. vytvara on - ale skor si myslim ze ani tie
Kedy som sa logol, kolko som bol na nete, kolko som toho stiahol (ale ze vraj nie co konkretne), ake stranky som navstivil atd
Ale maily samozrejme citat nevie - ja mam na gmaily, neviem ako je to s tymi, kt. vytvara on - ale skor si myslim ze ani tie