Konvertovanie formátu .dvr na mpeg alebo avi
Konvertovanie formátu .dvr na mpeg alebo avi
Prosím o radu ak niekto vie ako konvertovať formát .dvr na hocijaký normálne dostupný videoformát nech poradí. Našiel som nejaký postup pomocou programu *censured* ale je len v angličtine a nie je to bežný .exe program. Tento .dvr formát mi nahráva môj satelitný prijímač na USB a neviem ho spracovať.Vopred ďakujem.
Re: Konvertovanie formátu .dvr na mpeg alebo avi
Windows Live Movie Maker berie dvr. Otvor dvr video v WLMM a ulož ho vo formáte wmv.
Goten ďakujem ale mne ho v movie makeri neotvorí,dám importovať a - C:\Documents and Settings\Peter\Desktop\001.dvr could not be imported.
Podľa cesty k tomu súboru máš windows xp. V xp movie maker nepodporuje dvr. Windows Live Movie Maker je niečo iné ako movie maker v xp. Žiaľ na Xp ho nenainštaluješ je len pre Vistu a 7. Ja upravujem dvr vo WLMM mám Win 7. Snáď ti niekto iný poradí nejaký iný program.
Aj tak ďakujem za snahu, našiel som nejaký RER videoconverter ale zatial som ho nerozchodil. Díky ešte raz.
Ahoj ja by som potreboval program ktory to spravy presne naopak
s .avi na .dvr aby mi ho satelit mohol prehrat ..prosim o radu dik 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pre oboch kolegov nadomnou: skuste tento program, ktory mi vyplul google. Je ale shareware, cize je mozne, ze v try bude nejaky watermark alebo nieco podobne 
Pre K- : dik aj nabuduce ti s radostou poradim...
Pre K- : dik aj nabuduce ti s radostou poradim...