Baterka v NB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Baterka v NB

Príspevok od používateľa Blade.m »

Cau, mam NB Sony Vaio EB1E1E a vsade na nete pisu, ze baterka v tomto NB by mala vydrzat az 3,5 hod...ale mne vydrzala najviac 2 hod. Je to normalne?? NB mam 4 dni. Nabijal som ho cez noc, cca 11 - 12 hod a ked som ho cez den zapol, tak nemal 100 %, ale nejakych 86 % a ukazovalo, ze vydrz 2,5 hod, pozrel som za 10 min a vydrz 1,5 hod potom zas 2 hod a hentak to furt skakalo, je to normalne aby zakazdym ukazoval inac??...ale ked som si to stopol, tak vydrzal 2 hod...co navrhujete? Reklamovat alebo sa to da nejak inak vyriesit? thx za kazdu radu...
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Baterka v NB

Príspevok od používateľa DjBass »

Výdrž notebooku záleží aj od toho, akú činnosť na ňom praktizuješ. Nečakaj, že ti notebook vydrží presne toľko, koľko udávajú papiere, toľko možno nedosiahneš ani pri najšetrnejšom režime. Najprv si skús (ak nemáš) nastaviť nejaký režim, ktorý bude šetriť batériu, zníž podsvietenie a ak práve nepoužívaš WiFi, vypni ho.
Blade.m
Medium Star
Medium Star

vsak ako to hej...necakam, ze vydrzi presne 3, 5hod...ale zas 2 hod si myslim, ze je malo na to, ze je to novy NB...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

No, tak môžeš sa v predajni spýtať a povedať tvoj "problém" Ale je úplne normálne že to tak je pretože ukazuje tam ako dlho by mal vydržať pri momentálne činnosti, akonáhle zapneš nejakú hru a tým zaťažiš notebook tak rýchlo sa vybyje baterka. (Tým pádom ukaže aj iné hodnoty) Buď rád že ti vydrží 2 hod. Ja som mal 70% zapol som hru (všetko na full) tak nehral som ani 5 minút a vyplo mi notebook :) Mimochodom čítal som že baterka je nastavená tak že sa môže iba niekoľko krát nabiť potom musíš kupiť novú, preto mám NB na zdroji a dávam doňho baterku iba ak s nim idem niekde mimo :)
Blade.m
Medium Star
Medium Star

a je na tomto NB taka funkcia, ze ked som napojeny na sieti, tak baterka sa mi dobije na 100% a potom baterku akoby odpoji a ide cez napajanie? aby sa mi furt nedobijal, lebo to tiez neni dobre na baterku...lebo co som pocul nie katdy NB to ma, ale zas tieto novsie by to mali mat nooo, ale radsej sa pytam...
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Túto funkciu podporujú aj notebooky niektorých starších sérií. Teraz je to už samozrejmosťou.
Blade.m
Medium Star
Medium Star

ok, takze takehoto niecoho sa nemam obavat...dik a na tu baterku sa este popytam priamo v predajni a uvidim co mi este oni povedia...este raz dik!

mozte lock
Napísať odpoveď