Win 7 Ultimate 5.1 alebo zahada zvuku.
Win 7 Ultimate 5.1 alebo zahada zvuku.
Dobry den potreboval by som rad ci sa niekde v nastaveniach da nastavit to aby mi fungoval 5.1 zvuk pri prehravani pesniciek, hry mi idu v pohode 5.1 nema problem ale akonahle spustim pesnicku tak to ide iba z dvoch prednych reproduktorov cize stereo, pozoroval som tento dej a v nastaveniach sa v ten moment nic nezmenilo. Robia mi to vsetky prehravace na hudbu a filmy co mam zvukovku mam integrovanu - zakladna doska: MSI 790GX - G65 , WIN 7 ULTIMATE 64bit mam,vopred ďakujem za nejake rozumne napady kde by sa dala tato vec nastavit.
Re: Win 7 Ultimate 5.1 alebo zahada zvuku.
Tento problém majú asi všetci ktorí majú Win 7 a int. zvukovku. Ja som skúšal niekoľko návodov čo som našiel no ani jeden nezabral tak som sa vykašľal na to a kúpil druhú zvukovku a odvtedy nemám problém
moc som ti asi neporadil ale mne osobne fakt žiadny návod nefungoval.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Creative akákoľvek od audigy 2 vyššie prehráva vo Win 7 32 - 64 bit 5.1. Aspoň čo mám do teraz skúsenosti.
už sa tu niečo takéto riešilo len sa my to nechce hľadať 
a jak spomína uplink kúp si externú zvukovku a máš po probléme to je moja jediná rada.
ja používam creative sound blaster audigy 2 ZS kúpil som ju za pár šupov
a jak spomína uplink kúp si externú zvukovku a máš po probléme to je moja jediná rada.
ja používam creative sound blaster audigy 2 ZS kúpil som ju za pár šupov
Tak momentalne nemam tlaciaren na peniaze tak by mi bodla ina rada ako kupenie zvukovky