Nefunguju programy
Nefunguju programy
Znovu sa obraciam na Vás,pretože len vy mi viete vždy poradiť.Nedajú sa mi spustiť novonainštalované programy a hry,všetky veci ktoré som inštalovala už dávnejšie idú. Nie je problém v tích hrách alebo programoch,pretože na inom PC idú,len v mojom notebooku mi pri spustení ukáže error-viď.obrázok v prílohe. S ich inštaláciou nebol problém-len so spustením,robí mi to pri úplne všetkých programoch a hrách ktoré chcem nainštalovať.prosím,viete mi poradiť? ďakujem
Re: Nefunguju programy
ake mas rozlisenie monitora a aku mas farebnu hlbku? aku mas grafiku? mas nainstalovane ovladace ku grafickej? 
rozlisenie monitora je 1280 x 800, mam nvidia geforce a kde zistim farebnu hlbku? ovladace mam,doteraz mi vsetko slo,az teraz to nejde a vsetky programy ktore som instalovala predtym mi idu,len nove ktore chcem nainstalovat sa nedaju spustitphodinux napísal:ake mas rozlisenie monitora a aku mas farebnu hlbku? aku mas grafiku? mas nainstalovane ovladace ku grafickej?
tak skus drivery preinstalovat, pripadne skus ich inu verziu
tiez by nebolo odveci preinstalovat directx9 - ten tiez vie narobit s grafikou problemy
- na otestovanie toho directx mozes skusit: start -> spustit -> dxdiag, prepnes sa na zalozku display a das otestovat DirectDraw a Direct3D
farebnu hlbku najdes pri rozliseni
32 bit, 24bit, 16bit..
tiez by nebolo odveci preinstalovat directx9 - ten tiez vie narobit s grafikou problemy
- na otestovanie toho directx mozes skusit: start -> spustit -> dxdiag, prepnes sa na zalozku display a das otestovat DirectDraw a Direct3D
farebnu hlbku najdes pri rozliseni
mam 32 bit. a DirectDraw a Direct3D mi ukazuje ze nie je k dispozici
skusala som,ale vyhodi mi toto: vid. obrazok
Neviem preco to robi,v pc mam len jeden ucet a ja som jeho spravcom-preco nemam patricne opravnenia?
Neviem preco to robi,v pc mam len jeden ucet a ja som jeho spravcom-preco nemam patricne opravnenia?
stahovala si z toho linku co som ti dal?
pripadne skus presuntut ten subor (directx_feb2010_redist.exe) do korena disku C: (cize cisto na ccko) a tam to spusti
dalsia vec: aky mas antivirus?
pripadne skus presuntut ten subor (directx_feb2010_redist.exe) do korena disku C: (cize cisto na ccko) a tam to spusti
dalsia vec: aky mas antivirus?
ano,stahovala som z toho linku,presunula som rovno do korena C pod tie zlozky ako je programy files,users atd... a vypisuje mi tu istu tabulku ze nemam opravnenie.antivirus mam AVG a mam s nim plne zabezpeceny notebook,nechapem tomu
skus vypnut rezidentnu ochranu AVGcka, mozno pomoze
a skus tiez toto: klikni na ten stiahnuty subor tlacitkom a daj rozbalit do priecinka directx_feb2010_redist - otvor ten priecinok a potom spust setup.exe
a skus tiez toto: klikni na ten stiahnuty subor tlacitkom a daj rozbalit do priecinka directx_feb2010_redist - otvor ten priecinok a potom spust setup.exe
vypla som rezidentnu ochranu a neslo to,ale ked som rozbalila do priecinka a spustila setup.exe tak to zatial ide-zatial instaôuje,som zvedava ci mi uz vsetko pojde tak ako ma 
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2010, 18:46)
ma porazi-directx je nainstalovany a stale mi robi to co robilo aj predtym na zaciatku
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2010, 18:46)
ma porazi-directx je nainstalovany a stale mi robi to co robilo aj predtym na zaciatku
preinstaluj drivery na grafiku, ked nepojde ani potom tak nainstaluj spybota a daj nim preskenovat registre, mozes spustit aj AVG aby skenovalo
btw: po instslacii directxu si restartovala pc?
btw: po instslacii directxu si restartovala pc?
ups,nie nerestartovala
idem skusit ak nepomoze vyskusam to co si pisal,mam co robit
zatial dakujem
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2010, 8:32)
Nakoniec som to vyriesila tak,ze som dala obnovit system aby sa vratil o 3 dni dozadu a funguje te
vsetko ide tak ako ma,ale dakujem phodinux za snahu 
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2010, 8:32)
Nakoniec som to vyriesila tak,ze som dala obnovit system aby sa vratil o 3 dni dozadu a funguje te