Stavkovanie
Re: Stavkovanie
mozem odporucit doxxbet.. zakladne udaje rodne cislo a cislo obcianskeho (netreba ziadne kopie)
Máte na dnes niečo zaujímavé? Skúsim asi single bet na Verdasca. Proti Almagrovi sa mu zvykne dariť, na RG som videl 2 jeho zápasy a myslím, že by Almagra mohol zdolať, jeho zápas som videl iba 1. Uvidíme, každopádne kurz 1.75 sa mi páči, aj keď to nie je vôbec istá vec, ale pôjdem asi do risku.
Tohtoročné Rolland Garros je strašné... Strašne veľa prekvapení a zaváhaní favoritov. Pred chvíľou tiež prehrala Heninová, tento rok sa na tom vážne neoplatilo tipovať 
Ešte aj ten Verdasco vyfasoval v prvom sete 1:6. No nevadí, ešte je to otvorený zápas.Pilifo napísal:Tohtoročné Rolland Garros je strašné... Strašne veľa prekvapení a zaváhaní favoritov. Pred chvíľou tiež prehrala Heninová, tento rok sa na tom vážne neoplatilo tipovať
Takže nakoniec aj Verdasco prehral. Kurnik, dnes už druhý zrušený tiket 
nie nevyzaduju kopiu OP ani pri vyberehojko napísal:popcorn: A co v pripade vyplatenia vyhry, nemusis tam poslat oskenovany OP???
Čo by ste povedali na toto? Rozmýšlam, že by som na to dal ale tak 100€, je tam kurz dokopy tak 3.20.
-
Sagittarius
Guru
Ono to vyzerá nepriestreľne, ale:
Francúzsko, MS 2002 (4. v skupine)
Argentína, MS 2002 (nepostúpili zo skupiny)
Anglicko, ME 2004 (nepostúpili zo skupiny)
Nemecko, ME 2004 (nepostúpili zo skupiny)
Holandsko, MS 2002 (nedostali sa na MS)
Taliansko, ME 2004 (nepostúpili zo skupiny)
Brazília - nepamätám si na nejakú chybu, ale nebolo vždy excelentné
Španielsko - až na posledné ME, na záverečných turnajoch neoslnilo
a niektoré tými majú aj pomerne ťažké skupiny a stačí aby jedno nevyšlo a tiket je fuč.
Skús skôr nejaké prekvapenie s takým kurzom alebo nejaké kombi. Také, čo mu veríš, lebo pri jednom tíme je oveľa väčšia šanca, že to vyjde.
Príklady z doxxbet, keďže aj tvoj tiket bol z doxxbetu:
Skupina A: Južná Afrika - postup 2.60
Skupina B: Nigéria - postup 2.05
Skupina C: Slovinsko - postup 2.50
Je to dosť ťažké skupiny sú pomerne vyrovnané...
Francúzsko, MS 2002 (4. v skupine)
Argentína, MS 2002 (nepostúpili zo skupiny)
Anglicko, ME 2004 (nepostúpili zo skupiny)
Nemecko, ME 2004 (nepostúpili zo skupiny)
Holandsko, MS 2002 (nedostali sa na MS)
Taliansko, ME 2004 (nepostúpili zo skupiny)
Brazília - nepamätám si na nejakú chybu, ale nebolo vždy excelentné
Španielsko - až na posledné ME, na záverečných turnajoch neoslnilo
a niektoré tými majú aj pomerne ťažké skupiny a stačí aby jedno nevyšlo a tiket je fuč.
Skús skôr nejaké prekvapenie s takým kurzom alebo nejaké kombi. Také, čo mu veríš, lebo pri jednom tíme je oveľa väčšia šanca, že to vyjde.
Príklady z doxxbet, keďže aj tvoj tiket bol z doxxbetu:
Skupina A: Južná Afrika - postup 2.60
Skupina B: Nigéria - postup 2.05
Skupina C: Slovinsko - postup 2.50
Je to dosť ťažké skupiny sú pomerne vyrovnané...
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja rozmýšlam že dám toto http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 34Fq9lc%3D
Nevyzerá zle, obával by som sa asi len pri Holandsku a Slovinsku.
-
DanielDevil
Addict
myslím že Holandsko nehrá zle, včera zdolali v príprave Ghanu 4:1...a Slovinci myslím že sú veľmi nepríjemným mužstvom, a myslím že môžu cez USA aj postúpiť...
Želal by som im to, ale netreba zabúdať, že na MS už nebude "príjemný" súper nikto. Už im ide o všetko a tí hráči tam vyplujú dušu. Ťažko tipovať konkrétne zápasy, ten celkový kurz tam máš peknučký, no z osobnej skúsenosti viem, že kebyže si toto podám ja, tak mi ujde 1-2 zápasy. 
Tak to je moc
Kebyže to dá aspoň za 3 € 
Veď keď to bolo podané za stavu 2:0 pre Djokovica, tak kto by povedal, že si to chlapec ešte prehrá. 
Tak ten zápas úplne zaklincoval všetky prekvapenia na tohtoročnom French Open. Aspoň ja som bol na tých zápasoch dosť stratový pri tipovaní 
French open nekomentujem, esteze som nestihol podat 
Na tenise som bol za celý život malililinko ziskový, ale tento turnaj ma totálne odfajčil na plnej čiare 
no ja som vtedy almagra s verdascom podal 2 ... to som mal dokonca na tikete za 5eur ale co z toho ked ma tam odfajcil federer (to mi az doplacu bolo a doje*** mi to naladu na dobre dlho
) aa este mi odisla aj petrova s dementievu ... to som nepochopil. dnes som podal stosur ale schiavone som dal ze 2-1 na sety vyhra .. a henta trubka to bezdovodne skrecla
-
derriL
Expert
eldzi: Na ten tiket sa urcite vykasli. Za 100 Eur dat 8 tipov je cista blbost, este z turnaja, ktory sa este nezacal a nevies ako to tam bude cele prebiehat. Vcera som cital clanok ako sa Terry vyjadroval k tomu, ze stale si nevedia zvyknut na podnebie a let lopty. Takze kludne cakam, ze 2 tipy by Ti odtial kludne mohli ujst(samozrejme, ze Ti to neprajem
). Skor rozdel tych 100 Eur a podaj nieco ako sem pisal Sagittarius. MS 2010 ocakavam jeden z tych turnajov, ktory bude o dost velkych prekvapeniach. Inak volby sa nechystate niekto tipovat?