FIFA World Cup South Africa 2010

O športe...

Kde skonči Slovensko na MS 2010?

Hlasovanie ukončené 10 júl 2010, 19:33

v skupine
65
39%
v osemfinále
62
37%
v štrvrťfinále
19
11%
v semifinále
5
3%
vo finále
16
10%

Celkom hlasov: 167

m4r3k™
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

FIFA World Cup South Africa 2010

Príspevok od používateľa m4r3k™ »

tak o 22 dni to zacne diskutujte
co myslite kam sa as slovensko dostane?
kto podla vas bude majstrom?

Edit: Online vysielanie: http://myp2p.eu/competition.php?competi ... rldcup2010
Prílohy
4638-300-225.jpg
4638-300-225.jpg (59.35 KiB) 2372 zobrazení
Shwollo
Darca
Darca

Re: FIFA World Cup South Africa 2010

Príspevok od používateľa Shwollo »

zo skupiny postupujú prví dvaja? Ak hej, tak viac ako skupina to nebude, si myslím
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Pri troche futbalového šťastia postúpime my a Taliani. Šanca tam je.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Paraguay bude podla mna jasnym vitazom skupiny, sance na postup vidim skor cez Taliansko.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No cez skupinu asi neprejdeme. Na celkoveho vitaza MS by som tipol z klasickej stvorice Brazilia, Argentina, Nemecko a mozno Taliansko. Po nasich budem fandit este Spanielom, ktory maju momentalne najlepsie muzstvo na svete ale Spanieli nie su turnajove muzstvo a neverim v to ze by po vitazstve na Eure vyhrali aj MS.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

skupinu z prehľadom vyhrajú Taliani, naši sa musia sústrediť hlavne na duel z Paraguajom, na celkového víťaza tipujem Brazíliu a Španielov, Angličania môžu prekvapiť.
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

Ako velky fanusik Talianska si zial ale myslim ze Taliani budu priechodnejsi ako Paraguaj. Musime zvladnut prvy zapas zo Zelandom , nakopnut sa a potom to uz moze dopadnut hocijako.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tiež veľmi nevidím veľké šance na postup. Jedine ak motyka vystrelí a zabodujeme s Talianmi alebo Paruguajcami. Osobne sa mi zdá zdolateľnejšie Taliansko, Paruguajci budú hrať na našich moc rýchly futbal.
m4r3k™
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa m4r3k™ »

eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Tak už o nejaké tie 2 týždne hráme.
Nový Zéland bude ťažký súper, porazili teraz v príprave Srbsko 1:0, takže to bude veľmi zaujímavé. Ak nevyhráme tento zápas, tak už na 99% sme úplne bez šance na postup.
Paraguaj bude už úplne iná trieda, myslím si, že práve Paraguaj bude víťazom našej skupiny. Tam by bol aj bod menší zázrak.
Napokon Taliansko, podla mňa tam máme šancu bodovať, aj keď si to mnoho ľudí nemyslí. Taliani občas radi podcenia súpera, samozrejme, že na MS už o podcenení byť reč nemôže, ale človek nikdy nevie.

Podla mňa získame 4 body a bude záležať od skóre, či postúpime, ale bodaj by, bola by to nádhera. Prial by som to tým chalanom, Weissovi, ale nie SFZ.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

tesme sa z toho, ze nasi su na MS. uzijme si kazdy zapas nasich. netreba mat velke oci, mozno prekvapia a mozno nie. futbal je sport a lopta je gulata, takze za 90 minut sa moze stat hocico :)

a za vitazov tipujem Spanielov :)
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja by som to doprial Anglicku konečne. Ale myslím, že tento rok spravia dieru do sveta argentínčania :)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

No uvidíme pri troche šťastia môžeme postúpiť aj zo skupiny :) Môj tip na víťaza : Španielsko,Brazília,Argentína
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Konecna nominacia.

Brankári: Ján Mucha ml. (Legia Varšava/Poľ.), Dušan Kuciak (FC Vaslui/Rum.), Dušan Perniš (Dundee United/Škót.)
Obrancovia: Peter Pekarík (VfL Wolfsburg/Nem), Martin Škrtel (FC Liverpool/Angl.), Ján Ďurica (Lokomotiv Moskva/Rus.), Radoslav Zabavník (1. FSV Mainz/Nem.), Marek Čech (West Bromwich Albion/Angl.), Martin Petráš (AC Cesena/Tal.), Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava)
Stredopoliari: Kamil Kopúnek (Spartak Trnava), Ján Kozák ml. (FC Temešvár/Rum.), Juraj Kucka (AC Sparta Praha/ČR), Marek Sapara (MKE Ankaragücü/Tur.), Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Vladimír Weiss ml. (Manchester City/Angl.), Miroslav Stoch (FC Chelsea/Angl.), Zdeno Štrba (Škoda Xanthi/Gréc.)
Útočníci: Stanislav Šesták (VfL Bochum/Nem.), Erik Jendrišek (Schalke 04/Nem.), Róbert Vittek (OSC Lille/Fr.), Filip Hološko (Besiktas Istanbul/Tur.), Martin Jakubko (Saturn Moskovská oblasť/Rus.)

Mierne ma prekvapila absencia Sventa ale zas pravdou je, ze v reprezentacii nikdy nejako extra neoslnil, napr. proti Kamerunu uplne neviditelny.
Prekvapila ma aj absencia kridel (v podstate ciste kridla iba Stoch a Weiss), aj ked zas je pravdou, ze tie moze hrat aj Cech, Jendrisek, Holosko ci Sestak...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Mierne som zaskočený nominovaním Salátu. Nehovorím, že je zlý hráč, naopak, je v súčastnosti asi jeden z najlepší stredných obrancov v našej lige. Ale podľa mňa tam mohol byť miesto neho povolaný Michalík, ale to je len môj názor, dúfam, že Weiss vie, čo robí :P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Nie som fanusik ani Salatu ani Michalika, ale pridu mi typologicky absolutne rovnaki a to uz radsej zoberiem Salatu, ktory v tej lige je z najlepsich a odohral velmi dobry zapas v Polsku, nez Michalika, ktory okrem toho ze je vysoky a hra v zahranici nie je nicim vynimocny podla mna...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Nemám teraz príliš prehľad, ale to mi chcete nahovoriť, že Saláta je lepší aj povedzme ako Hubočan, ktorý pravidelne nastupuje v Zenite Petrohrad a nedostal sa na MS? Keby bol Saláta taký skvelý, asi by nehral tam, kde hrá.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Co mate stale s tym Hubocanom a tym "pravidelnym" hravanim. Pravidelne hravanie pre mna nie je 8-9 zapasov, navyse na lavej obrane, kde mame Cecha a Zabavnika.

My potrebujeme stoperov, pre pripad ze Durica bude uplne mimo, co sa kludne moze stat a potrebujeme defenzivnych zaloznikov, lebo od tych zavisi ako na MS dopadneme, kedze utocit nejdeme. Salata moze zaskocit na oboch postoch, aj ked tam nie je prva volba ale moze pokryt obe tieto kriticke miesta.

Cize radsej Salatu, nech Hubocana aj s jeho 8 zapasovym "pravidelnym" hravanim na poste, ktory nas absolutne nemusi trapit.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Taliani budú priechodní ? :lol: No to určite.

Taliansko nikdy nepodáva nejaké extrémne výkony v kvalifikáciách, ale je to typické turnajové mužstvo, takže podľa mňa skupinu určite vyhrajú, my ich neporazíme.

Dúfam, že prvý zápas s Novým Zélandom nám vyjde, to by nám mohlo zvýšiť sebavedomie. S Paraguayom to však bude veľmi ťažké, veľa šancí tam nevidím.

Zahlasoval som za to, že skončíme v skupine, ale budem dúfať, že sa niečo stane a porazíme Paraguay.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Taliansko nikdy nepredvádzalo v skupinovej fáze nejaké oslnivé výkony. Často sa stáva, že v zápase, kde im o nič nejde, zakopnú. S nami hrajú ich posledný zápas v skupine a ak vyhrajú tie predošlé, dajú zahrať aj náhradníkom. Práve v tom vidím našu šancu (aj keď takúto malú :-) )
Napísať odpoveď