Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ake mate auto?

Príspevok od používateľa adameeec »

ziadny dole kopec to nebol. S tym motorom nie je problem drzat spotrebu(dlhodobu) na 8L/100km.
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Podla toho co myslis pod "ziadna eco run".. ak 140-150km/h dialnica tak to by som si tych 7,3l pozrel.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

ja nehovorim o aktualnej spotrebe, ta spotreba bola po vyse 300 km a zvacsa sa islo predpisovo.

mimochodom islo o E93. So sedanom by ta spotreba mohla byt este nizsia, kedze Convertible je tazka krava. Ale stale plati to, ze 8/100 to da bez problemov. Tolko co mate vy priemerku, to zozerie v meste. Ale je mi fuk, co si tu kto mysli, ja za tie udaje mozem dat ruku do ohna.....

Pre uplnost este dodam ze odchylka BC od skutocnej spotreby sa pohybuje v rozmedzi 0-0,4l.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

to je zvlastne, ja vsade vidim priemer 9,9/100 km
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No, nizka spotreba, ale nie neuveritelna... ale ekonomicky si ist musel...

// 4 karma onanista: mojich poslednych 9 kariem bolo podpisanych, moze ti to potvrdit hociktory mod.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

mystique - Priznam sa, ze kym som tym autom nejazdil, neveril som, ze su taketo hodnoty za normalnych okolnosti dosiahnutelne. Inak vcera poobede ma previezol mamin znamy na E Coupe 350 CGI a rozpraval, ze na najnizsiu spotrebu sa s tym dostal na 6,8/100. :) :) A dlhodobu spotrebu ma 8,2/100. Na benzin s takym vykonom su to slusne hodnoty.

Fabo - isiel som predpisovo. Na spotrebu nejazdim(a uz duplom nie, ked palivo neplatim ja :) )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

adameeec: A nebude to aj tym, ze v pripade toho Mercedesu sa na spotrebu pozera pocitac a teda 7-stupnova automaticka prevodovka??? Ta je zrejme o nieco presnejsia pri radeni ako clovek a uz davno neplati to co pred desiatimi rokmi, ze automat ma vyssiu spotrebu.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Hojko - ano, myslim si, ze 7G-Tronic ma na tej spotrebe nemalu zasluhu :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

V stredu by mal byt nas Nissan Qashqai 1.6 benzin. Povodne sme chceli vybavu I-WAY (kvoli Nissan Connect [GPS, 5" dotykovy displej, pripojka na iPod atd.], presklenej streche a osemnastkam kolam), ale na celom Slovensku nebola nikde priamo na showroome, ked, tak objednavka 3-4 mesiace. Teda sme zobrali Acentu so zopar chu**** (prachovky, vana do kufra, Cobra alarm, bezpecnostne skrutky, parkovacie senzory, metaliza atd.). Farba je tusim strieborna titanium. Snad sa tu dostanu aj fotky, pokial elektrina nepojde tak casto jak autobusy Ugande...
jaro4slav
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jaro4slav »

moj brat urobil velku somarinu!!!!! v stredu si kupil skoda superb 2.5tdi 114kw 155k-je to cisty crep auto ma najazdenych 156000.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

moosha napísal:V stredu by mal byt nas Nissan Qashqai 1.6 benzin. Povodne sme chceli vybavu I-WAY (kvoli Nissan Connect [GPS, 5" dotykovy displej, pripojka na iPod atd.], presklenej streche a osemnastkam kolam), ale na celom Slovensku nebola nikde priamo na showroome, ked, tak objednavka 3-4 mesiace. Teda sme zobrali Acentu so zopar chu**** (prachovky, vana do kufra, Cobra alarm, bezpecnostne skrutky, parkovacie senzory, metaliza atd.). Farba je tusim strieborna titanium. Snad sa tu dostanu aj fotky, pokial elektrina nepojde tak casto jak autobusy Ugande...
moj takto objednaval a prisiel mu cca za mesiac, bolo pred mesiacom a pol (cca)

a musim dodat, ze ta navigacia stoji za prd, nepodarilo sa mi tam najst moznost vyhnut sa spoplatnenenim cestam, neukazuje rychlost, ale zase ako doplnok pri jazde v noci, nech viem co ma caka za rohom to je fajn, sklenena strecha je super vec a cuvacia kamera stoji za prd, aj tak som ju poriadne nikdy nepouzil
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jaro4slav: ... a ty by si si co take kupil na jeho mieste? :)
jaro4slav
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jaro4slav »

to este neviem nemam vodičak ale superba by som si na 100% nekupil
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nahodou superb je celkom fajn auto, vzadu je paradne vela miesta, sice som ho nikdy nesoferoval, ale vzadu som sa povozil viac nez dost, neviem v akej vybave ho ma, ale vzadu som si dal vyhriat sedacku a zaspal som jak babo :lol:

len moj maly subjektivny nazor, ako pasaziera
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

asi skor narazal na ten 2,5 tdi a jeho 156 kkm
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

smejo: podla jeho vyjadrovania odhadujem, ze o tej dizlovej dvaapolke vie holu rit a o tom, kolko najazdenych kilometrov ma mat auto solidne na kupu, to iste :) okrem toho, dalej pise, ze by si superba urcite nekupil, takze je to myslim jednoznacne :)

ale este stale to moze dotycny zachranit nejakym relevantnym vystupom obhajujucim jeho tvrdenie :)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

2ratz: ...na ktorý ale budeme čakať márne :D Ale aspon trochu k teme, ja budem tiez teraz cez prazdniny vyberat, budem robit vodicak a auticko dostanem k narodeninam, samozrejme ojazdene a len nieco aby to jazdilo po meste a okoli. Tipujem to na nejake favo/filcku alebo 106/saxo/punto. Uvidime, stale pribuda viac a viac novych inzeratov, cize je to asi o tom, hladat auto az vtedy ked su peniaze v supliku a konat ak pride dobra ponuka :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

johny: holt, takychto jednorazovych indiviui nam tu pribuda co raz viac :) nazor maju, len tie omacky okolo toho zvacsa chybaju :) ... ked budes cosi vyberat, tak daj vediet, posnazime sa pomoct a cosi hadam najdeme :)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Stale sa taki najdu :) S tym nic nenarobis. Pousmiat sa, prikyvnut mu a nechat ho v tom, pokial nechce naozaj poradit :) Urcite si spravim topic ked to bude aktualne. Vodicak zacinam od prveho augusta a za autickom sa pozerat tak od konca augusta, i ked sa priznam, ze uz teraz som presedel viac hodin na internetovych autobazaroch ako by bolo zdrave. Aj teraz mam dokonca jeden otvoreny a su tri hodiny v noci :) Chcem len nieco na vozenie. K dispozicii budem mat tak do 1500 eur. Ale ako som povedal, aj tak z toho nemam nic, ked pozeram auta teraz, pretoze v dobe ked to bude aktualne uz budu uplne ine. Chcem len lacne vozenie a hlavne chcem soferovat, pretoze aj ked nemam vodicak, tak som uz co to skusal a strasne ma to taha za volant :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to mas sice pravdu, ale potom to uz nie je taka sranda, ja si rad porypem do tychto kvaziodbornikov, ktori nepotrebuju nic odovodnovat :) s tymi autobazarmi sa netrap, ja tu nad nimi sedim denne tri - styri hodiny cisteho casu a zijem, a aj ja akurat teraz brusim po mobile.de, holt, v praci je nuda :) za 1500 uz mozes zohnat celkom fajn vozenie, pokial si mozes dovolit platit prevadzku, tak jazdi, kolko len budes moct a tu prax sa snaz nachytat co najskor, ver mi, v buducnosti sa ti to ohromne vyplati, ci uz pri potrebe jazd do vzdialenejsich destinacii alebo kvoli praci :)
Napísať odpoveď