ako prepojit bankovy ucet s PayPal?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Hip-hoper
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

shawty77 napísal:Presne na tento ucel som si zalozil mbank ucet aj ja...
neviem ci tomu seckemu rozumiem a nechcem sa okaslat, takze
1.spravim si mKONOTo, ako pisu na mbank.sk :a)Vyplním jednoduchý formulár www.mBank.sk
b) počkám si na kuriéra, ktorému po overení svojej totožnosti podpíšem zmluvy
c)počkám si na aktivačný e-mail od mBank
d)aktivujem si ho a môžem začať používať mProdukty...

tu mKARTU mi doruci kurier spolu so zmluvou?
2.aktivujem kartu, potom sa zaregistrujem na Paypale, prepojim paypal s ucom a jeto?

ak som spravne pochopil, ucet (+transakcie), karta je zadarmo a platim len za volania na mLinku?
shawty77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shawty77 »

hej presne tak to funguje ;) s kurierom podpisujes len zmluvu a karta ti dojde o nejaky cas postou pretoze ju najskor musia vyrobit. Ako som pisal hlavne nezabudni este predtym ako ju budes pridavat do ppalu aktivovat na mlinke a nastavit tie limity. Ja som na to tak nejak zabudol a potom som sa len cudoval ze preco mi ju nechce zobrat. O tomto mas celkom dobru diskusiu vo fore na mbank stranke tam to uz ludia riesili vela krat.
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

shawty77 napísal:hej presne tak to funguje ;) s kurierom podpisujes ...
hej na mBank fore som uz o aktivacii cital dost, len som si nebol isty ci to je vsetko zadara. Inak ako z toho banka potom zije? Ked vacsinu sluzieb ponuka zadarmo? Zije z poplatkov za ucty podnikatelov?
shawty77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shawty77 »

Hip-hoper napísal:hej na mBank fore som uz o aktivacii cital dost...
Ked tak pozeram na ich sadzobnik ani z daleka nemaju vsetko zadarmo. Ale pre bezneho cloveka co rad plati kartou, sem tam vyberie prachy z bankomatu alebo zaplati nieco cez net sa to oplati.
http://www.mbank.sk/sprievodca/sadzobni ... tml#tabs=0
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

radim kontaktovat pracovnika pobocky a poradit s as nim .... a myslim ze su tam aj nejake poplatky ...
Petler
Amateur
Amateur

Re: ako prepojit bankovy ucet s PayPal?

Príspevok od používateľa Petler »

mam ucet v SLSP, kartu VISA ELECTRON, vsetky limity som v internetbankingu uz nastavil na nenulovu hodnotu, zalozil som si aj PayPal ucet... moj problem nastava ked chcem zadat moje cislo uctu, kde chcu po mne 24-ciferne cislo (viem ze prve dva znaky je SK a 16 znakov je cislo na prednej strane VISA karty a 3 cisla zo zadnej strany) ale neviem kde zoberiem tie zvysne cisla, kedze na konci chcu 4 cisla a ja mam na zadnej strane karty len 3 a navyse neviem ake dvojcislo mam dat po SK? SK?? 1234 1234 1234 1234 ????

toto mi napisali ked som zadal moje cislo vo tvare: SK31 xxxx xxxx xxxx xxxx xxx
The bank information you have added is invalid or missing. Please try again.

You have entered an invalid IBAN number. Please make sure the IBAN number contains no spaces and is 24 alphanumeric characters, for example SK3112000000198742637541.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

IBAN nie je cislo karty, ale cislo uctu v medzinarodnom tvare
Petler
Amateur
Amateur

to ja viem a to som ani nepisal... IBAN viem co je (vid wikipedia), ale neviem ako ho spravne zadat ako som aj pisal v prispevku
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Petler napísal:moj problem nastava ked chcem zadat moje cislo uctu, kde chcu po mne 24-ciferne cislo (viem ze prve dva znaky je SK a 16 znakov je cislo na prednej strane VISA karty a 3 cisla zo zadnej strany) ale neviem kde zoberiem tie zvysne cisla, kedze na konci chcu 4 cisla a ja mam na zadnej strane karty len 3 a navyse neviem ake dvojcislo mam dat po SK? SK?? 1234 1234 1234 1234 ????
z tohoto mi nevyplyva, ze by si bol nejak v obraze, cislo uctu nema s cislom karty nic spolocne (teda aspon nie v suvislosti s tymto.. ci tam je nejaky algoritmus medzi cislom uctu a karty, to uz neviem :D ale myslim, ze ani to nie)
ked chcu po tebe IBAN, tak s kartou nemanipulujes, IBAN najdes napr. na vypise z uctu alebo v internetbankingu

// ospravedlnovat sa mi nemusis :D nemas za co
Petler
Amateur
Amateur

dakujem! prepac, nejako som to zle pochopil a sice som vedel co je to za cislo, ale nevedel som ze kde to cislo najdem :D
Lucy_LP
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lucy_LP »

ahojte, chcela by som sa spytat na takuto vec- mam ucet na paypal prepojeny s visa electron v slsp a vsetko co platim cez net mi hned strhnu z uctu cez paypal, ale teraz mi prisli na ucet paypal peniaze a ja by som chcela aby presli na moj ucet v slsp. Raz sa mi to uz stalo a bolo to automaticky za par dni, ale teraz mi na paypal ucte ukazuje tie peniaze a neviem ci sa s nimi bude dalej nieco diat alebo ci tam ostanu. :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Mas tam moznost
Withdraw funds to your bank account
2-3 pracovne dni a bez poplatku. Ale ked si dobre pamatam, tak bez poplatku to je iba pri vybere nad urcitu sumu. Ale ja som este nevyberal, tak neviem presne
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Mam studentsky ucet v TB a limit asi 170€, takze ked chcem z bankomatu vybrat viac neda sa, ale cez IB mozem platit kolko chcem. A zaujima ma ci tento limit plati aj pri platbach cez PayPal? Vdaka
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

170 EUR mas pravdepodobne denny limit na tvoju platobnu kartu. A kedze prevod cez paypal je prakticky platba kartou, tak sa toho tvoj imit tyka. Prevod cez IB je ina zalezitost a ten ma svoj vlastny limit, vacsinou podstatne vyssi ako pri karte...

Limit na kartu moze byt vselijaky. Bud mas nastaveny limit na vyber z bankomatu a zvlast limit na platbu kartou, alebo mas celkovy denny limit a vtedy je jedno, ci peniaze tahas z bankomatu alebo platis kartou, viac ako 170 z nej za den nevyzmykas.

Vacsinou vsak maju banky dvojaky limit na karty a defaultne nastavenie limitov byva na rovnaku hodnotu, teda by si mal mat 170 denne na vyber a dalsich 170 v ten isty den na platbu kartou...To si vsak over v TB
Napísať odpoveď