mp3ka nejde zapnut po samovolnom restartovani PC
mp3ka nejde zapnut po samovolnom restartovani PC
ahojte, chcela by som sa spytat na radu co mam spravit ak mi zrazu nejde zapnut moj mp3 prehravac sony nwz b133f.. mala som ho napojeni na pc lebo som ho nabijala a zrazu sa mi len tak z nicoho nic restartoval comp teda sa vypol a hned znova zapol neviem preco to robieva.. tak som mp3ku odpojila radsej a pozeram a uz nesiel zapnut a stale nejde neviem co s tym je mohol by mi niekto poradit prosim co by som mohla skusit alebo co mam spravit.. dakujem
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: mp3ka nejde zapnut po samovolnom restartovani PC
pravdopodbne si si odpálila mp3ku 
Ak, mas vzadu nejake tlacidlo reset, skus ho pouzit. Sestra ma prehravac inej znacky a stalo sa jej nieco podobne. Sam som sa cudoval ake jednoduche riesenie mal tento problem.
ja mam mp3ku sony walkman b133f a na tej take tlacitko ze reset nevidim.. viete mi poradit co s tym prosim?
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 17:36)
predsalen som nasla to tlaciitko reset vobec to nebolo vidno uplne priesvidtne a roste je to tam a som to stlacila a ide mp3ka takze super sa tesim a dakujem za radu s tym tlacitkom RESET
parada este raz diky
))
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 17:36)
predsalen som nasla to tlaciitko reset vobec to nebolo vidno uplne priesvidtne a roste je to tam a som to stlacila a ide mp3ka takze super sa tesim a dakujem za radu s tym tlacitkom RESET