BSOD po uspati notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pejo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

BSOD po uspati notebooku

Príspevok od používateľa pejo »

Zdravim Vas.
Potreboval by som pomoct, hladal som vsade po internete no nic mi nefunguje a tu som tiez nenasiel konkretne moj problem, takze:

Ide o to, ze po uspani notebooku, ci uz zavretim krytu a naslednym uspanim, alebo cisto uspanim z ponuky start a naslednom prebudeni systemu mi nenabehne WiFi (neviem ci sa jedna len o to, no len to som si vsimol).. je zapnute no nechce ho pripojit.. potom sa pokusim bud vypnut system, alebo resetnut no cca 5-10 minut mi svieti obrazovka ze sa system vypina a zrazu nabehne BSOD s hlaskou: Driver_Power_State_Failure a BC kodom 9f. Hladal som po internete, updatol som vsetky drivre no nic nepomaha.. Na zaciatku ked bol system nanovo nahodeny nerobilo ziadny problem, notebook sa dal pekne len uspat a znovu prebudit vsetky drivery a sucasti boli funkcne. No odkedy to zacalo robit, tak to robi pri uspani a naslednom zobudeni notebooku. Inak system beha bez problemov..

Mam original Windows 7 Professional 64 bit. Prosim o radu, prikladam zrarovane minidump subory z poslednych 3 BSOD..
ak potrebujete nieco ine tak napiste a ja to pridam, pretoze neviem co je potrebne na zistenie problemu. Za odpovede vopred dakujem.

Peter
Prílohy
Minidump.rar
(572.64 KiB) 7 stiahnutí
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BSOD po uspati notebooku

Príspevok od používateľa caesar1987 »

Nemam tvoj os, takze analyza neprebehla na 100% v poriadku, ale toto je vysledok

pravdepodobne sposobene s : ntoskrnl.exe

skus googlit s tymto suborom, mozno nieco najdes :)
Napísať odpoveď