Druha vec, sice mi tie maily stahuje, ale rad by som keby mi ich kopie ostavali na serveri
Outlook dotaz
-
pluckybreeze
Novice
Outlook dotaz
Caute, potreboval by som poradit, vcera som nahodil outlook, stahuje mi to vpohode z gmailu, z hotmailu, ale je problem so serverom centrum.sk Neviete ako sa to da vyriesit?
Druha vec, sice mi tie maily stahuje, ale rad by som keby mi ich kopie ostavali na serveri
Vie niekto pomoct?
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Outlook dotaz
Musíš nastaviť servre ako IMAP4 a nie POP3.
Kópie emailov.. závisí ako ich chceš riešiť. Sú dve možnosti:
POP3 - v nastaveniach emailového konta v Outlooku zaškrtnúť ponechávanie správ na serveri - všetky správy sa Ti stiahnu do Outlooku, ak urobíš akúkoľvek zmenu v Outlooku (vymažeš nejaký email), táto zmena sa Ti NEPREJAVÍ na serveri (vymazaná správa ti tam ostane, platí aj opačne)
IMAP4 - nie je podporovaný u všetkých emailových serverov - v Outlooku budeš mať presnú kópiu servera, ak urobíš akúkoľvek zmenu v Outlooku (vymažeš nejaký email), táto zmena sa Ti PREJAVÍ na serveri (správa sa vymaže aj zo servera, platí aj opačne)
POP3 - v nastaveniach emailového konta v Outlooku zaškrtnúť ponechávanie správ na serveri - všetky správy sa Ti stiahnu do Outlooku, ak urobíš akúkoľvek zmenu v Outlooku (vymažeš nejaký email), táto zmena sa Ti NEPREJAVÍ na serveri (vymazaná správa ti tam ostane, platí aj opačne)
IMAP4 - nie je podporovaný u všetkých emailových serverov - v Outlooku budeš mať presnú kópiu servera, ak urobíš akúkoľvek zmenu v Outlooku (vymažeš nejaký email), táto zmena sa Ti PREJAVÍ na serveri (správa sa vymaže aj zo servera, platí aj opačne)
-
aughostino
Medium Professional
a ako je to v tom pripade, ked si maily stahujem zo serveru (cetrum.sk
) do outlooku a aj do mobilu, ale ked maily, ktore si stiahnem do outlooku, aby sa mi uz v mobile nezobrazovali? proste aby som nemal rovnake maily v mobile a v outlooku.
A ak by sa dalo tak, tie ktore si stiahnem do mobilu sa mi v outlooku zobrazia.
tiez cez IMAP4?
A ak by sa dalo tak, tie ktore si stiahnem do mobilu sa mi v outlooku zobrazia.
tiez cez IMAP4?
aughostino... v Outlooku cez POP3 s nastavením, aby sa všetky emaily (emaili?) mazali zo servera... v mobile buď pop3 s nastavením ponechať všetky emaily na serveri alebo aj IMAP4, avšak v tomto prípade prijatý email nesmieš zmazať v mobile, lebo sa Ti zmaže aj zo serveru.

Ako dosiahnem takeho vzhladu mailov ako na obrazku 1. a nie tak ako su na obrazku 2.