Zdravim hladal som ale nikde som nenasiel tento konkreny problem:
Chcel by som sa spitat ako vipnut ochranu proti zapisovaniu do suboru (c:\WINDOWS\Fonts\)
chcel by som tam nakopirovat dva subory("arial" ttf a "sylfae" ttf) aby som mal cestinu v hre (dungeon siege 2) cestina tam je ale v hre je necitatelna namiesto pismen su len selijake hatlaniny a viriesi sa to tym ze tam skopirujem tie dva subory.
Tak este raz: ako vipnut ochranu proti zapisovaniu do suboru: c:\WINDOWS\Fonts\
PS: skusal som aj nudzovi rezim a mam Win.XP
Ďakujem za kazdu radu.
AKO VYPNUT OCHRANU PROTI ZAPISOVANIU DO SUBORU
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: AKO VYPNUT OCHRANU PROTI ZAPISOVANIU DO SUBORU
Ono tie fonty nemáš kopírovať, ale otvoriť a tam už nájdeš niečo v štýle "inštalovať" alebo tak nejak
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pochybujem, že nemá arial a sylafe fonty
skôr skús start-> control pannel->regional and language options-> advenced a tam si nastav slovak a bude pýtať CD s winXP
skôr skús start-> control pannel->regional and language options-> advenced a tam si nastav slovak a bude pýtať CD s winXP
Corn Flake napísal:Ono tie fonty nemáš kopírovať, ale otvoriť a tam už nájdeš niečo v štýle "inštalovať" alebo tak nejak
ked ich otvorim tak vihodi okno z ukazkou toho pisma
-
hrban
Addict
keby si ich nemal opýta sa ťa či ich chceš inštalovať ale keďže ich máš tak ti len hodí ukážku
sprav čo som ti písal možno tam bude chyba
zmenil som(pedtim som mal CZ), trochu nerozumiem tomu co piseshrban napísal:keby si ich nemal opýta sa ťa či ich chceš inštalovať ale keďže ich máš tak ti len hodí ukážku
//autoeditácia príspevku (10 Jún 2010, 13:07)
ked ich otvorim ta vihodi okno z ukazkou toho pisma a ale ziadne instalovat nic, iba "hotovo"(tim sa okno zavrie) a "tlacit"Corn Flake napísal:Ono tie fonty nemáš kopírovať, ale otvoriť a tam už nájdeš niečo v štýle "inštalovať" alebo tak nejak
-
hrban
Addict
dobre skúšal som to na Xp u mňa to tak ide
klikni pravé tlačítko na myši na arial font čo chceš vymeniť daj delete, Keď sa ťa opýta "are you sure...bla bla bla" daj YES
font je odinštalovaný, potom nový stačí len nakopírovať, malo by vybehnúť že installing font a 100%
klikni pravé tlačítko na myši na arial font čo chceš vymeniť daj delete, Keď sa ťa opýta "are you sure...bla bla bla" daj YES
font je odinštalovaný, potom nový stačí len nakopírovať, malo by vybehnúť že installing font a 100%
Dam odstranit a vyhodi ze pristup bol odopreny a tak dalejhrban napísal:dobre skúšal som to na Xp u mňa to tak ide