Nereaguje USB-kluc
Nereaguje USB-kluc
Prosim vas v com moze byt problem ked nereaguje usb kluc ?? vlozim ho v tomto pocitaci mi ho ukaze ale ked ho chcem spustit vipise mi vlozte disk nejde mi ho ani na formatovat skusal som ho formatovat aj cez program HP windows format utility tam mi ho aj zobrazilo co je to za USB ale naformatovat sa mi ho nepodarilo.USB prestalo pracovat s nicoho nic len kamarat chcel cez neho skusit isntalovat windows v com moze byt problem ?
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nereaguje USB-kluc
skusal si ho v inom pc?
ak ano a ani tam nejde tak najskor je poskodeny usb kluc.
ak ano a ani tam nejde tak najskor je poskodeny usb kluc.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Zaujímavé. Práve mi doniesol spolužiak USB ktorý ma podobný problém a tiež ho nejde naformátovať.
-
caesar1987
Addict
tak je najskor odpaleny tak ze ho bez odpojenia vytiahol z pc alebo nejakym prepatim/skratom.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ale v mojom prípade všetky súbory vidím, ale nič nejde otvoriť a odstrániť. Keď otvorím zložku na USB kľúči, tak raz napíše že to dačo blokuje, raz že aby som vložil usb kľúč atď.
-
caesar1987
Addict
poskodenie sa moze prejavovat aj takto...
mne sa toto stalo v skole
kedze ja pozuivam USb kluciky v skole casto lebo som grafik tak sa mi toto stalo vias krat.. pri najlepsom je len PC ten hajzel co ti to blokuje pretoze ked si si na nejakom inom PC vkladal na USB data a spravca toho PC zablokoval uzivatelom nejake cinnosti tak sa moze kludne stat ze doma si tie data nemozes ani pozriet ani vymazat
preto musis ist zase na ten PC a vetsinou uz zahadne zacne USB fungovat. .a v tom horsom pripade sa naozaj vypalilo. a je tiez mozne ze anivirus zaznamenal rozsiahleho cerva a tak usb zablokoval
formatovanie sa vetisnou podari na 5-6x
aspon u mna ta tak bolo 
-
caesar1987
Addict
no tak pc ti usb nezacne zahadne formatovat a pochybujem ze je mozne zakazat odpojenie usb. A prava na subory vo windows sa daju lahko zmenit a pochybujem ze by v skole bolo nastavene taketo divne pridavanie prav suborom.
ak je system v poriadku tak si nepisal pravdu...
a este k tomu ze subory vidis a nevies ich otvorit: najskor je tabulka s adresami suborov v poriadku ale samotna pamat je uz poskodena.
ak je system v poriadku tak si nepisal pravdu...
a este k tomu ze subory vidis a nevies ich otvorit: najskor je tabulka s adresami suborov v poriadku ale samotna pamat je uz poskodena.
ako mas pocit ze klamem?
ja som mal tieto skusenosti a nevies si ani predstavit co vsetko moze administrator s dobrymi programami zablokovat.. a zober si napriklad anitivirus comodo security.. ak zisti cerva.. zablokuje ti USB a dokonca keby bol virus aj priamo v systeme zablokuje ti aj ten..
a nehovorim ze system zacne sam formatovat USB. ale ak ho ty zacnes formatovat tak tesne pred koncom ti vypise chybu.. formatovanie bues opakovat dokym sa formatovanie nedokonci.. viem o com hovorim lebo som to nezazil iba raz..
a nehovorim ze system zacne sam formatovat USB. ale ak ho ty zacnes formatovat tak tesne pred koncom ti vypise chybu.. formatovanie bues opakovat dokym sa formatovanie nedokonci.. viem o com hovorim lebo som to nezazil iba raz..
-
caesar1987
Addict
to by som si pozrel.. sprav mi z toho video 
a ako ti mam spravit video
mam si vpichnut do systemu cerva?
:D to nemyslis vazne
:D ptom mozem rovno preinstalovat PC 
-
caesar1987
Addict
cerva? nechapem.
staci zobrat telefon a natacat obrazovku...
staci zobrat telefon a natacat obrazovku...
neviers co je cerv??? virus ktory sa mnozi pri kazdom tvojom klinuti.. kazdy subor co otvrosi tam sa skopiruje.. vetsinou su to malinke subory.. nepohltia ti vela s pamete.. ale dastanu sa vsade a robia neplechu.. hlavne ked sa dostnau do systemu..
..a mam pocit ze sme odbehli od temy
..a mam pocit ze sme odbehli od temy
-
caesar1987
Addict
radsej si este pozri ze co je to cerv (http://sk.wikipedia.org/wiki/Po%C4%8D%C ... _%C4%8Derv). ja len nechapem ze co ma cerv spolocne s automatickym formatovanim kluca a pravami na suboroch a poskodzovanim usb kluca.
jj radsej toto OT necham uz tak.
jj radsej toto OT necham uz tak.