Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
Re: Stavkovanie
Ten Nadal ma sklamal
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
DanielDevil pekne ti to vyslo, rozmyslam ze to live tipovanie si rozbehnem aj ja 
ked uz tu o tych Live stavkach hovorite dnes som mal chut podat na japoncov ze strelia prvy gol, kurz sa vysplhal na nieco okolo 7 ale jak vzdy som si povedal ze neni sanca, a teraz to iste paraguaj tiez kurz okolo 6-7
uz viac krat som sa presvedcil ze treba podat to co prve padne do oka
-
DanielDevil
Addict
jj treba, ja som na holandanov čakal že dám že dajú prvý gol v druhom polčase, alebo také niečo, že počkám ale do 55 min pôjde hore kurz, a dali ho hneď na začiatku polčasu 
-
hojko
Site Admin
Tu je taka pochutka, je to tiket z internetu (neviem koho): http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Ze20Y28%3D
-
DanielDevil
Addict
pekne mu to vyšlo, ja som mal tiež všetky tie zápasy len na dvoch tiketoch, a na jednom my ušli angličania a na druhom srbi kde som mal remízu, ale tak asi zjavne vedel do čoho ide 
-
Scorpion90
King
nejak mi nejde do hlavy - kurz je 1402,41, vklad je 1,9 a vyhra 6004,26 ecok lol
. To aj ja chcem
tam mas aj ten bonus 3333€ kedze to je tiket EXPERT a podla fortuny je to niekto z Malaciek 
-
Scorpion90
King
Aha dik, nepodavam v slovenskych SK, tak som o tomto bonuse nevedel 
Klobúk dole pred tým tiketom. 
-
DanielDevil
Addict
mne dnes krásne ušla live stávka keď som v 47 minúte podal že vyhráme zvyšok zápasu ale 93 minúta to do***la, ale to ma nehneva tak jak tá remíza 
//tu je pekne vidieť ako môžu posledné minúty zápasu pokaziť respektíve vyhrať tiket
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2010, 7:58)
//tu je pekne vidieť ako môžu posledné minúty zápasu pokaziť respektíve vyhrať tiket
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2010, 7:58)
ja to mozem kaslat, cele majstrovstva najskor Slovensko, 30 sec pred koncom dostaneme gol teraz zase Spanielsko prehra so Švajčiarskom. Boze do kde sme ?!
Ako si dobijem kredit na ifortuna.sk ked mam OTP banku ??...ked si dam dobit i-konto tak tam su len VUB A este niejake dve banky ale ta to mne neni nic platne ..som akysi blby z toho
..help?

Máš tam platba platobnou kartou, snáď maš debetnú kartu OTP, tak jedine kartou dobiť alebo isť osobne na pobočku fortuny a vložiť peniaze priamo na tvoje konto.slavo120 napísal:Ako si dobijem kredit na ifortuna.sk ked mam OTP banku ??...ked si dam dobit i-konto tak tam su len VUB A este niejake dve banky ale ta to mne neni nic platne ..som akysi blby z toho..help?
![]()
-
Scorpion90
King
Osobne by som odporucal kaslat na fortunu a prejst do "zahranicia" (bet 365, pinnacle...) 
A prečo?
-
DanielDevil
Addict
asi lepšie kurzy...