PC zatuhne cez noc
PC zatuhne cez noc
Mám taký zaujímavý problém. Keď si dám niečo na noc ťahať tak keď väčšinou ráno prídem ku PC tak počujem ako fan na VGA ide na plné obrátky a svieti červená ledka na grafike. Počítač komplet zatuhne. Robí mi to iba pod windowzom či už XP alebo 7 pod debianom mi to nespravilo ešte ani raz. Grafika je dobre chladená neprehrieva sa vôbec je to kus Sapphire HD 4830 ovládače som skúšal už všetky možné. Podľa toho čo všetko sa stiahne usudzujem že to zatuhne cca tak po 2 hodinách. Neviete niekto o aký problém by mohlo isť?
// ešte dopĺňam že nemám spustený žiadny šetrič obrazovky ani prechod do režimu spánku ani nič podobné
// ešte dopĺňam že nemám spustený žiadny šetrič obrazovky ani prechod do režimu spánku ani nič podobné
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC zatuhne cez noc
Pozri event viewer a postni nám sem error, pri ktorom Ti to zatuhlo, hm?
log v case 2:52 Služba Windows Modules Installer prešla do stavu Zastavené.
a ked som rano resetol komp tak mi vytvorilo log The previous system shutdown at 2:53:29 on 8. 6. 2010 was unexpected. no posledne co som nasiel je ten modules installer
a ked som rano resetol komp tak mi vytvorilo log The previous system shutdown at 2:53:29 on 8. 6. 2010 was unexpected. no posledne co som nasiel je ten modules installer
-
uplink
VIP
Divné, tým pádom PC nezatuhol, ale resetol sa a nezapol. To je zvĺaštne. Ináč by tam bol buď bsod log, alebo by ostal PC zamrznutý. škoda že nie si z Ba, na to by som sa celkom rád pozrel na živo. Ešte taká technická, používaś nejaký ten istý firewall a antivirak na oboch OS? Aleob nejaký soft čo Ti beží na pozadí? uTorrent, čokoľvek? Resp. cez čo ťaháš?
jj je to nieco ako reset a "nezapne" sa potom na oboch mam eset a taham bud cez free rapid downloader alebo ked torrent tak bitlord. v debiane taham cez operu vsetko ... lebo vnom malokedy stahujem viac linkov ...
//ak sa chces nato pozret nazivo mozme dat teamviewra
//ak sa chces nato pozret nazivo mozme dat teamviewra
-
uplink
VIP
Mrknem na to a skús ešte použiť uTorrent namiesto bitlorda a namiesto free rapiddownloaderu skús jDownloader, hm?
ok porad mi co si dneskaj pekne stiahnem a necham to nanoc spustene
vtom jDown sa dufam da nastavit rapid premium
ak hapa tak zajtra dame toho teamviewra dikes zatial 
-
uplink
VIP
jDownloader mi poradil warezman, je to super vec. A samozrejme že podporuje premium, na všetkom čo snáď existuje. Je veľmi rýchly a spoľahlivý. Ja mám teraz 60/10 a sťahujem niekedy aj 18 MB/s stabilne, čo je 2,5x viac ako mám zaplatené. Rapidshare premium 
Huh, u mňa je to stabilne asi 250kb/s, viac nie. 
jDownloader určite najlepší manažér. Všetky možné servery, nastavenia, akcie po sťahovaní, rýchlosť, ani raz nezamrzol. Skús.
jDownloader určite najlepší manažér. Všetky možné servery, nastavenia, akcie po sťahovaní, rýchlosť, ani raz nezamrzol. Skús.
skus vypnut setric obrazovky ,odpojit monitor-nikdy, odpojit pevne disky-nikdy ,vypnut monitor-nikdy.Dalej mal som tiej problem z padanim grafickej karty v 2d aj 3d rezime , moj problem vyriesili radeon omega drivers v2.6.87 pc je teraz max stabilne.
setric aspoll mam vypnute samozrejme ... ale komp uz bezi dva dni vkuse a zatial parada taham cez ten jdown takze to asi robkal ten free rapid
Čudné, ja som tiež používal free rapid down a nerobil problémy. Avšak jDown je lepšie prepracovaný.