Zubár

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mate radi Zubarov?

Hej,jasne milujem ich!
106
24%
NIe neznasam ich ,mam z nich strach
184
41%
Je mi jedno,ci mi najdu kazy ci nie..Mam na saláme
161
36%

Celkom hlasov: 451

Ydeno
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ydeno »

tak ten moj zubar neberie ziadne poplatky, ani blomba ani vlozka proste za nic, to je u nho plus
lenze ked pridete okolo tej 10-11 tak je dost velka sanca ze ma vypite
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Zubára nemusím ale prehliadky sa dajú!! Kazi mam len zriedka
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Zubarov sa vobec nebojim, zatial nemam ziaden kaz, asi preto, lebo som si este v detstve dal zuby zapecatit a aj teraz sa o nich staram.Raz rocne pojdem na prehliadku a vzdy od zubarky pocujem iba vsetko dobre, tak ako ma byt.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja som bol v piatok, o jednom kaze som vedel, no napokon vysvitlo, ze to nie je kaz, ale nieco ine. Ale nasiel mi kaz inde, niekde, kde by som ho vobec necakal, no nastastie bol taky maly, takze za chvilku bolo hotove. Dal mi tam akusi plombu a vysolil som 27€ :?
inak ze mi rastu osmicky a tym posuvaju ostatne zuby a tak ma uz asi dva roky strasi s tym, ze bude treba osmicky trhat :smt037
Na zubara mi prachy dava mama, ale hovorila, ze to je moc a ze tam asi prestanem chodit... skoda, lebo je to dobry zubar a kvalitnu pracu odvadza :D
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

Mek, nezmienila sa raz tvoja mama, ze ti tie osmicky vytrhne radsej sama? :)
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

No, najlepsie mat mamu zubarku :D

Nikdy som nemal kaz, nemam ziadnu plombu, len zopar mostikov mi v detstve robili a to koli (mojim oblubenym) cukrikom :oops:

Cele vysetrenie zadara :D
Ma to ale aj druhu stranu :( Neviem aka je prax, ale mne stale odberaju krv... a vysetruju vsetko... takze thc ani nic podobne mi nemoze pomoct
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

tereza napísal:Mek, nezmienila sa raz tvoja mama, ze ti tie osmicky vytrhne radsej sama? :)
To sice nie, ale ked pride najhorsie, budem polovicu platit zo svojho :idea:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

to aby si uz aj zacal setrit :D
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Bleeee nemam rad zubarov/zubarky mozno to bude tym ze zubar ktoreho som mal bol alkoholik a zubarka co mam teraz je tuha fajciarka a je dost neprijemna :( Chcem neaku peknu mladu s kvalitnymi castami tela :lol:
saj
Addict
Addict

Re: Zubár

Príspevok od používateľa saj »

Čaká ma trhanie nervu.. Bolel ma zub, vyvŕtal, pokukal a zistil, že bude musieť vytrhnúť nerv. Neviem, ale neskutočne sa bojím tej bolesti :-(
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

to sa aj mas co bat :D to je strasne ukrutna bolest pri ktorej ta ide vyhodit zo stolicky :?

inak ja nemam rad zubarov vobec ,hlavne teraz mam spraveny akoze jeden zub a nemozem ho vobec pouzivat uz vyse mesiaca ,proste ma boli na studenom aj ked kusem obcas tak nechutne zaboli ,nemam zial cas tam ist a reklamovat to ,stale som v praci a cez volny den to mozem je*at :(
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja mám babku zubárku, čiže parádička. 8)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

cORP. napísal:to sa aj mas co bat :D to je strasne ukrutna bolest pri ktorej ta ide vyhodit zo stolicky :?

inak ja nemam rad zubarov vobec ,hlavne teraz mam spraveny akoze jeden zub a nemozem ho vobec pouzivat uz vyse mesiaca ,proste ma boli na studenom aj ked kusem obcas tak nechutne zaboli ,nemam zial cas tam ist a reklamovat to ,stale som v praci a cez volny den to mozem je*at :(
to je zrejme spôsobené nesprávnym čistením chrupu, pohyb kefkou v horizontalnej polohe, neboli ťa stolička nahodou? s veľkou pravdepodobnosťou si si doslova zodrel sklovinu pri kŕčku a máš tam holý dentit, čiže ťa to bolí pri priamom dotyku alebo pri kontakte so studenym. da sa to ľahko opraviť plombou alebo uživanim elmex pasty/gélu, prípadne sensodyne, tieto veci nahradia poškodenu/chybajucu sklovinu
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Mám peknú zubárku..takže k nej chodím celkom rád :oops: :aasmile11:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Old Dirty Bastard napísal:to je zrejme spôsobené nesprávnym čistením chrupu, pohyb kefkou v horizontalnej polohe, neboli ťa stolička nahodou? s veľkou pravdepodobnosťou si si doslova zodrel sklovinu pri kŕčku a máš tam holý dentit, čiže ťa to bolí pri priamom dotyku alebo pri kontakte so studenym. da sa to ľahko opraviť plombou alebo uživanim elmex pasty/gélu, prípadne sensodyne, tieto veci nahradia poškodenu/chybajucu sklovinu
naozaj to nahradí pasta elmex? myslíš túto? mám podobný problém a nerád chodím k zubárovy :)
http://www.lekarna.cz/elmex-zubni-pasta-75ml/
alebo
http://www.lekarna.cz/elmex-sensitive-zubni-pasta-75ml/
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ako je to s arzenovou vlozkou? Dneska mi zubarka rozvrtala zub a dala tuto vlozku a o 10dni mam prist. Davala celkom katastroficke scerane, ze ak mi to vypadne a prehltnem to mam ist na pohotovost a podobne, je to az take dramaticke? Zvykne to odpadnut?
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

K zubarovi 1x za rok - na preventivku :)
vzdy ma pochvali, poobzeram sestricke zadok a mozem ist domov :oops:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

kukiak: tak som sa mi este nestalo ze by vypadla... ci nenarazala na vlastnu kvalitu pracu...uff
k zubarke chodim az ked boli a nepomaha ani ibuprofen. potom chodim k nej castejsie :D
momentalne by som mal ist na 2x osmicka von, takze vaham, cakam, odkladam, kedze na iny zub netlaci a boliet nebolia.
Minuly tyzden som bol s vypadnutou plombou, skoncilo to s nervom mimo mojho zuba :D + zaliatie a biela plomba. v piatok som bol este na hygiene, dolne zuby zozadu mali hody so zubnym kamenom, pri odstranovani som mal pocit, ze sa mi snazi vytrhnut zuby :D
tak ale prezil som :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kukiak: Ak je to ta vlozka, ktora sa dava pre umrtvenie zubu, ze sa zub rozvrta, vlozi sa vlozka a zaplombuje sa docasne len takou slabuckou plombou, ktora sa aj tak pri jedeni ci umyvani zubov za dva tyzdne rozpadne, tak este som s tym problem nemal. Asi 3x som ju mal v tom istom zube, tusim tak po dvoch tyzdnoch mi to daval a nebol problem, nevypadla sama od seba ani ked som vycuckaval. Niekto ma pri tychto vlozkach bolesti, niekto vobec. Ja som mal raz, ale to som mal zapalene kanaliky, ktore sa cistili a pomohli mi na to antibiotika (Dalacin C), ktore su sice len na predpis, ale ak mas niekoho v lekarni, tak za nejakych 7-8 eur to kupis - pisal som o tom pred asi rokom, takze si to mozes najst v tejto teme co som pisal. A nespominal mi nikdy o tom, ze by som mal ist na pohotovost, ak to prehltnem.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Je to presne ta. Bolest bola vcera ukrutna, ibalgin ako lentilky nepomahal ani za boha. Dnes uz je to v pohode. Rozhodujem sa totiz, ci s tym mozem ist na festival na duchonku, ak sa mi to tam nejak rozdrbe, tak neviem co by som tam s tym robil. Predsi len kopa prachu pod stageom, chlast a podobne. No uvidim, co to bude robit do konca tyzdna a rozhodnem sa. Dik.
Napísať odpoveď