Napada mi akurat činsky film Smrtiaci anjeli: http://www.csfd.cz/film/72070-smrtici-andilci/galerie/.Wishmaster napísal:Zdravim. hladam nazov jedneho starsieho japonskeho filmu(cca 1992-1997), o takych sestrach zabijackach. Pametam si len scenu, kde jednuz nich rozstrielali uplne na franforce a potom jak ju oplakavala, pripravovala krutu pomstu.
Dakujem.
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
KuJaB
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
hladam nejaky dobry film o grafitoch okrem gimplu toe kktina
-
Antonio_Salieri
Light Star
WholetrainKuJaB napísal:hladam nejaky dobry film o grafitoch okrem gimplu toe kktina
Style wars
Beat street
Hladam americku komediu z 80-tych rokov kde boli 2 maly chlapci a 1 chcel na vianoce nejaku winchestrovku ale mama mu povedala ze nie lebo si vystreli oko ale nakoniec ju dostal a vystrelil si oko
a potom bola tam bola scena kde skusali ci sa jazyk prilepy na zamrazenu kovovu tyc alebo jeho mladši brat chodil v zime tak smiešne naobliekany
-
Ryan Giggs
VIP
jj to je ono diky
Hľadám starý horor z ktorého si ale veľa nepamätám. Bolo to o nejakých ľudoch, ktorý zabíjali pomocou mysle. Ak si dobre spomínam bola tam scéna asi v nemocnici, kde na podložke alebo čo to bolo, bolo uložených niekoľko injekčných striekačiek a jeden z tých zabijakov ich pomocou myšlienok akoby nabodal do obete.
-
pryja
Darca
Hladam nazov jedneho thrilleru, je to pomerne novy film, asi z tohto roku, na plagate je manzelsky par a vpredu pred nimi mlada baba, ktoru si tusim najali ako opatrovatelku a ona si zacala so starym, viac si nepamatam z obsahu.
//hej, je to ono. dik
//hej, je to ono. dik
-
smejd0
Amateur
Hrobarovi na lopate
Hladam film "Hrobarovi na lopate"
Ani neviem presne ci sa ten film tak vola, ale brat so sesrou ho este za komunistov videli a obaja si pamataju ten nazov, ja som ho videl mozno 15 rokov dozadu a tiez si ten film pamatam ako "Hrobarovi na lopate", ale ked som googlil tak som nic nenasiel. Vsetko co o filme vieme, odhadujeme je :
-mal by to byt francuzsky film , vyborna komedia
-je zrejme z roku 1980 ale pravdepodobne aj starsi, lebo to videli okolo roku 1985 ako male deti.
-asi tam hra Jean Lefebvre, ale tam u nas nieje zhoda, sestra si to nemysli.
strucny opis deja:
tusim daky mafiani mali restauraciu a tam sa vseliake vrazdy atd. ale vtipne to bolo, nestasne nahody. brat si pamata jednu scenku kde niekoho zabili, dali do mrazaku a potom ked ho nakladali do kufra auta zistili ze sa im tam nezmestil, tak ho dali naspat do restauracie a museli ho rozmrazit na grile, no ta mrtvola sa im pripiekla ...
ak si niekto pamata tento film pls. napiste mi na [email protected] akekolvek info, ciuz nazov presny alebo hocico ine co by mi pomohlo ho najst. Diky vopred
Ani neviem presne ci sa ten film tak vola, ale brat so sesrou ho este za komunistov videli a obaja si pamataju ten nazov, ja som ho videl mozno 15 rokov dozadu a tiez si ten film pamatam ako "Hrobarovi na lopate", ale ked som googlil tak som nic nenasiel. Vsetko co o filme vieme, odhadujeme je :
-mal by to byt francuzsky film , vyborna komedia
-je zrejme z roku 1980 ale pravdepodobne aj starsi, lebo to videli okolo roku 1985 ako male deti.
-asi tam hra Jean Lefebvre, ale tam u nas nieje zhoda, sestra si to nemysli.
strucny opis deja:
tusim daky mafiani mali restauraciu a tam sa vseliake vrazdy atd. ale vtipne to bolo, nestasne nahody. brat si pamata jednu scenku kde niekoho zabili, dali do mrazaku a potom ked ho nakladali do kufra auta zistili ze sa im tam nezmestil, tak ho dali naspat do restauracie a museli ho rozmrazit na grile, no ta mrtvola sa im pripiekla ...
ak si niekto pamata tento film pls. napiste mi na [email protected] akekolvek info, ciuz nazov presny alebo hocico ine co by mi pomohlo ho najst. Diky vopred
nazdar hľadám názov jedného filmu bolo tam celkom dosť bojového umenia a hrali tam väčšinou japonci asi
je to už aj 10 možno aj viac roční film a videl som ho ešte na VHS,DVD ešte neboli vobec rozšírené.
pamätám si jedinú scénu jak jeden chlapík visel za nohu uviazaný a visel z budovy a ten čo ho tam uviazal ho počase chcel vytiahnuť hore ale on si to lano aj tak odrezal a tím sa sám zabil. táto scéna bola aj na VHS obale ak si dobre pamatám.
za všetky odpovede vopred dakujem
pamätám si jedinú scénu jak jeden chlapík visel za nohu uviazaný a visel z budovy a ten čo ho tam uviazal ho počase chcel vytiahnuť hore ale on si to lano aj tak odrezal a tím sa sám zabil. táto scéna bola aj na VHS obale ak si dobre pamatám.
za všetky odpovede vopred dakujem
-
Grim
Darca
...tento film som nevidel ale chcem si ho pozrieť. Film bude nový, raz som ho už aj mal stiahnutý, ale nebol neboli na to titulky ani dabing. Film bol natočený v nejakej európskej krajine, pravdepodobne v oblasti balkánu. Samotný dej je zhruba o dvoch dievčatách. Jedna je fanatická kresťanka, druhá je asi ateistka. Kresťansky vychované dievča odchádza do veľkého mesta a kamarátka sa bojí aby sa tam nepokazila, tak ide s ňou. Názov filmu bol niečo ako zakázané ovocie, ale na csfd mi taký film pod týmto názvom nenašlo, tak neviem...
//...už som si ho našiel...bolo to Zakázané ovocie...http://www.csfd.cz/film/261965-kielletty-hedelma/
//...už som si ho našiel...bolo to Zakázané ovocie...http://www.csfd.cz/film/261965-kielletty-hedelma/
helicos: Určite to bol film Red Force. Je to perfektný film.
Je to tá scéna z 2:50 ???
Plasmon: ano je to ono dakujem a k+ 
-
MasifBEATs
Zablokovaný
Hľadám film , ktorý patril medzi TRIpY ... bolo to na skole a tam chalan zacal rozpravat aky sa tam stal pribeh ... typicka jazda po statoch za frajerkou ... ktorej poslal omylom cez net video ... co nemala vidiet a vydal sa s nou na jazdu so spoluziackmi .. a jeden spoluziak zobral ocove auto ... a koncilo sa to tak ako boli v takej budove a ten syn konecne prvy krat za svoj zivot ocovi vypicoval .. a bolo tam nieco s hasiacim pristrojom .. nebol to ani EUROTRIP ani SEXDRIVE ... ale bol to nejaky TRIP ... pls co to bol za film ?
-
Ryan Giggs
VIP
-
casualties
Medium Expert
Seriál
Neviem koľko rokov do zadu to bolo, možno 6 neviem, ale na STV chodili také deti čo sa najprv správali nevhodne a potom ukazovali ako sa majú správne správať...nevie niekto ako sa to volalo?
-
Chesterka
Light Star
Hľadám dokument, ktorý som videla asi pred 5 rokmi na Spektrume. Bolo to o dvoch ženách dvojičkách (26 mohli mať), ktoré boli na seba strašne naviazané; trpeli anorexiou a pri jedle musela každá zjesť rovnaké množstvo viem že tam bola scéna ako si zobrali jeden chips a rozdelili si ho presne na polovicu, a takéto podobné veci... celkom často sa aj hádali. Pochybujem že ste to niekto videl ale ak áno tak prosím píšte PM. Ďakujem