MS visual studio
MS visual studio
ked zapnem hru vyhodi mi chybu a debug cez MS VS nevedel by mi niekto pomoct zistit tu chybu pripadne vyriesit? nerozumiem co tam pisu a a uz vobec co s tym robit dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS visual studio
no tak najprv napíš o akú hru sa jedná a čo sa v tej chybe píše 
hra je Drakensang a vyhodi chybu MS visual c++ runtime library alebo nieco take no a je dam moznost debug tak zapnem a to mi zapne MS visual studio. v prilohe je scrn MS co tam vlastne piseaudiotrack napísal:no tak najprv napíš o akú hru sa jedná a čo sa v tej chybe píše
-
manager666
Star
aktualizuj si MS Visual C++ runtime library na najnovsiu verziu...mne to pomohlo, ak nejaka hra vyhadzovala chybu s visual C++
Link(pre istotu
)

Link(pre istotu
akoze tu pisem ako poslednu moznost ze tu hru niekedy budem na viste hrat takze veci ako updatovat som uz robil a nepomohlo este rozmyslam ze mi to na win xp x64 islo a teraz mam vistu x64 a tu to neide ci nebude problem s directx kedze vista podporuje dx10 a xp iba dx 9manager666 napísal:aktualizuj si MS Visual C++ runtime library na najnovsiu verziu...mne to pomohlo, ak nejaka hra vyhadzovala chybu s visual C++
Link(pre istotu)
-
caesar1987
Addict
viac by pomohol screen tej chyby...
Microsoft visual C++ runtime library errorcaesar1987 napísal:viac by pomohol screen tej chyby...
drakensang.exe terminated alebo tak nejak
-
caesar1987
Addict
sprav printscreen tej chyby a uploadni sem obrazok
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 23:26)caesar1987 napísal:sprav printscreen tej chyby a uploadni sem obrazok
mam vsetky update jake su na ovladace a software ako taky. moj PC AMD Athlon X2 4400+, 4GB RAM, ATI Radeon 4850 512MB, Windows Vista x64 (predtym som mal Win XP x64 a tam to fungovalo problemy nastali az na viste)
Skus odinstalovat cely C++ runtime, aj registre precisti a potom znova nainstaluj najnovsiu verziu kniznic. Inak netusim 
-
caesar1987
Addict
ja by som to videl skor na chybu hry. skusal si tuto istu verziu na inom pc?
-
manager666
Star
ja by som to videl na to, ze pouzivas 64bitovy OS Windows Vista...nie kazda hra si s tym vie poradit... i ked je pravda, ze ti to na 64bit XP chodilo,ale na Viste uz nemusi...hold..to je dan za to, ze mas 64bitovy system, lebo ti bolo 3GB RAM malo...
peace
peace
manager666 napísal:ja by som to videl na to, ze pouzivas 64bitovy OS Windows Vista...nie kazda hra si s tym vie poradit... i ked je pravda, ze ti to na 64bit XP chodilo,ale na Viste uz nemusi...hold..to je dan za to, ze mas 64bitovy system, lebo ti bolo 3GB RAM malo...
peace
no neviem presne tak sa nehadam ale na stranke hry bolo uvedene ze podporuje aj vistu x64. samozrejme ked som pisal priamo im na support tak sa nikto neozval