RapidShare (novinky, zmeny, ...)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Paci?

Ano
190
57%
Nie
144
43%

Celkom hlasov: 334

Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)

Príspevok od používateľa Plasmon »

Oplatí sa ešte teraz pokiaľ sú body kúpiť ročný účet? :)
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

Plasmon napísal:Oplatí sa ešte teraz pokiaľ sú body kúpiť ročný účet? :)
..urcite ano
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

n aj ano, ale uz to asi nejde

On idnes uz aj zrusili body, kuknite Pa zone mal som Pa platny este cca 10 dni, a uz mam zrazu 224 rapids, 200 GB zaplnene cize asi 190 GB mi zmazu, a Traffic 1 GB, ked minem apids s RS koncim
akim14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa akim14 »

prenasa sa mi teraz ten traffic do dalsieho dna??

PS: Rapid SUCKS!
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pascalwb napísal:dnes uz aj zrusili body, kuknite Pa zone mal som Pa platny este cca 10 dni, a uz mam zrazu 224 rapids, 200 GB zaplnene cize asi 190 GB mi zmazu, a Traffic 1 GB, ked minem apids s RS koncim
Za 224rapidov môžeš ťahať ešte 56dní po 1GB/deň alebo 11dní po 50GB/deň.
Zmažú Ti tých 190GB pokiaľ ich nikto nestiahne 60 dní (doteraz to bolo myslím 90 dní)
Storage is the secured storage space on our servers. Every Premium user (even without a Hosting-Package) can store files on RapidShare.com. Files which are stored without a Hosting-Package are subject to the file inactivity regulation. The file inactivity regulation states that if a file has not been up- or downloaded within the past 60 days, our system clears it from our servers. Files in your Hosting-Package Storage are excluded from this rule.
akim14 napísal:prenasa sa mi teraz ten traffic do dalsieho dna??
Asi nie.. resp. ak, tak asi do výšky predplateného programu. Ale keď nepotrebuješ nič ťahať, nechaj si ten najnižší balík s 1GB trafficom a keď budeš potrebovať stiahnuť viac GB, tak na ten jeden deň si nastav väčší balík s väčším trafficom.

Už ma len zaujíma, či prirátava Rapidy za stiahnuté súbory (zatiaľ to asi vyzerá, že nie).. a ráno sa dozviem, či HappyHours ešte stále platí.. alebo nie.

:)
P1C0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa P1C0 »

uz su tam nastavene rapidpointy buzny... toto mali spravit az zaciatkom noveho mesiaca a nie terza! to uz nezozeniem ziaden ucet?
kto to da na 29.? Normalny clovek by to dal na novy mesiac...
akim14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa akim14 »

lenze novy program sa mi zmeni az v dalsi den... ci? a ako mam vediet kedy to budem potrebovat??? to je chore hento
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Upgrade na vyssi balik/stupen mozes urobit kedy kolvek (zmena je prakticky hned), down grade na nizsi stupen mozes robit raz za 20hodin. Stale mi ale tam chyba viac info pre uploaderov.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

ak som dobre pochopil, tak pre mna je to vyhoda, lebo neuploadujem a za den si tak najviac stiahnem film (budem musiet hladat do 1GB :P )... Akurat ma hneva, ze uz si asi nebudem moct zohnat lacnejsii PA ako do teraz od inych uzivivatelov.. ak nepridaju moznost si posielat rapidpoints alebo daco take... inak mi kur.. zmazali CA.. mal som tam len 20 000 Free points, ale aj tak..
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Mne to strasne vyhovuje, kedze mam riadne pomalu linku (Turbo2 T-Com), a mal som problem stiahnut 5GB/den. Samozrejme niekedy to nestihnem, zabudnem, je tam zrazu 10GB, 15.. a to bola pre mna uz nesplnitelnu uloha. Cize kopa dat mi prepadala.

(P.S. nie som uploader)
P1C0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa P1C0 »

body tam este mas tak si "predlz" ucet a prihodi ti to rapidy :D
len skoda ze sa to neda vypnut :/
smoldo56
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smoldo56 »

Či to bude výhoda alebo nevýhoda sa ukáže v následujúcich mesiacoch. Vždy som si zaplatil na mesiac a mal som pokoj, žial teraz to bude trochu problemovejšie. Hlavne mi vadí ten systém automatického upgradeovania (pre niekoho to nemusí byt až tak výhodné) pretože si budem musiet kontrolovat kolko stiahnem ak nebudem chcet aby mi to zožralo viac. Okrem toho to bude tiež značne komplikovanejšie pre ludí, ktorí si medzi sebou požičiavajú účet (že by kôli tomu ?!). U mna približne denne sa stiahne tak 15 GB takže ten 1 GB je sakra málo :?, hlavne teraž cez prázdniny. Ale má to aj výhody. Napr. u mna mam momentalne mam 400 rapids a pri stahovani 1 GB denne = 4 rapids mi to vystačí na viac jak 2 mesiace (teoreticky pokial by som neprekročil).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

..a kde sa dá zmeniť ten limit? Mne to automaticky nastavilo na 1GB, ale ja chcem 5GB...kde sa to mení, ja to neviem nájsť...

//už to mám, je to dole v Settings...
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

Cavte,
ide vam mazat subory? Mam na svojom PA uploadovanych 11,5GB, vcera som mal Rapid Small program...Tak som chcel, ze 1,5GB zmazem, aby mi to nedali na vacsi program. oznacim subory vo Filemanager, dam odstranit priamo, nie do kosa a tvaria sa, ze su odstranene. Ked dam Account Overview, tak pocet aj velkost uploadnutych suborov je ta ista, ked pomrefreshe stranky pozrem v Filemanager, tak tie subory, co som zmazal, tam su znova. Takisto som skusal nemazat subory priamo, ale najprv cez kos. Do kosa ich presunie, ale potom ani panovi. Ani ich nehne. Skusal som to v Opere 10.54 a IE8 a rovnaky vysledok.
Ale hlavne, ze dneska mi strhli 20r za vyssi program sakra.
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Preco to automaticky meni prograM?? ked som ani netehal, nech idu do riti, s tymto.. vecer som mal Rapidsmall za 4body na den a teraz rano som mal RapidSupersize za 229bodov :( !! co su nacisto paka? sak takto pridem o vsetko...

je pravda, ze mam na ucte o 200GB viac :( to teraz musim vsetko pomazat? ved ja nepotrebujem mat tieto subory v secure aby mi ich nezmazali, co je navyse, nech pomazu... poradte co mam robit, snad sa mi toto nebude kazdu noc menit samo :(

EDIT: ja som zmazal asi 200suborov a ziadna datova zmena... ani v pocte suborov. bud v tom maju bordel, alebo neviem co!! len teraz neviem, co mam robit.. vyzera to, ze takto pridem o konto pre nic za nic...

teraz mam Traffic left: 60 000 MB, dufam ze sa to presuva do dalsieho dna.
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

pacho666 napísal:Preco to automaticky meni prograM?? ked som ani netehal, nech idu do riti, s tymto.. vecer som mal Rapidsmall za 4body na den a teraz rano som mal RapidSupersize za 229bodov :( !! co su nacisto paka? sak takto pridem o vsetko...

je pravda, ze mam na ucte o 200GB viac :( to teraz musim vsetko pomazat? ved ja nepotrebujem mat tieto subory v secure aby mi ich nezmazali, co je navyse, nech pomazu... poradte co mam robit, snad sa mi toto nebude kazdu noc menit samo :(

EDIT: ja som zmazal asi 200suborov a ziadna datova zmena... ani v pocte suborov. bud v tom maju bordel, alebo neviem co!! len teraz neviem, co mam robit.. vyzera to, ze takto pridem o konto pre nic za nic...

to sa stalo aj mne ... mam tam viac jak 500GB ... urcite to nebudem mazat .. uz som im pisal na support ... su to idioti proste ... namiest 4 rapid mi to zobere 229 kua ... a traffic 60 000GB nevyuzijem ... hoci by som to stihol ale dpc co mam tolko stahovat na 60GB?! ... ked mi nevratia rapid tak jak som im pisal tak ich serem ... mozem to tr*kat .. takym sposobom pridem o premium za mesiac .. mozno aj rychlejsie .. a ochvilu presiahnem 600GB tak to mi akoze automaticky daju "RapidBusiness" ?! ... to by som vydrzal 4 dni dpc ... ja nechapem jak z najlepsieho servera sa moze stat za jediny den najhorsi ...

sorry za nadavky no ale mam neskutocne nervi
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

pacho666 napísal:
Nepresuva sa to do dalsieho dna.
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

tým, čo automaticky nastavilo vyšší program - máte zaškrtnuté Automatically delete inactive files (after 60 days without a download), alebo nie ?

aj mne to nastavilo automaticky zo small na supersize :smt094 , skusil som to zapnut, uvidime
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

zachariasko napísal:tým, čo automaticky nastavilo vyšší program - máte zaškrtnuté Automatically delete inactive files (after 60 days without a download), alebo nie ?

aj mne to nastavilo automaticky zo small na supersize :smt094 , skusil som to zapnut, uvidime
nemam to zaskrtnute ... cakam co mi odpisu zo supportu
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

tak dnes mozem nasilu vytahat 60gb.. toko uz nemam ani volneho miesta na disku sakra... a mal som vypnute Automatically delete inactive files... kaslem cely rapid, u mna skoncili. Keby to aspon neprehadzvoalo na iny balik samo...

skusal som mazat 500suborov, po zmazani sa nemeni velkost .... a este ked som 300suborov dal iba do kosa, po chvilke boli spat. kvalitny bordel toto
Napísať odpoveď