Otec otrokom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Szentivanyi Laszlo »

only napísal:vlastne vsetky tri dohormady zo zimy mi ostalo nieco ako som ucil vetsinu teda na potrebne veci kao oblecienie dostavam od rodicov a nieco co zarabam teraz mnoho ludi kryci ze oni od rodicou nic neberu lenze ja sa nehambim od rodicou zobrat peniaze kedze uz maju na svedomi ze sa musim trapit itmto svetom :) teda preco by som sa mal hanbit chcu ma vychovat a nevadi im ze mi sprijemnia detstvo tym ze si kupim nove pc lebo tato to povazuje za ehm vyhodene peniaze si len prilepsi k istemu standardu co dostavam od rodicou...
Tak to je pekne, ze je to takto u vas doma :) Ja sa priznam, som trosku prisnejsi rodic, detom som daval "standart" do 15 rokov, odvtedy si zarabaju samy. A co minuli zo zarobku hned prve tri dni, tak uz peniaze odo mna nedostali. A tak sa naucili aku hodnotu maju peniaze a tiez, nerozhadzuju ich. Ale to uz je peknych par rokov dozadu....
soviet666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

only napísal:moj znamy s ciech je v britanii asi 6 mesiacov robil uratovaca za 1500libier mesacne teraz dotal programerske miesto s nastupnym plstom 60tis on ma ale vysku cize by som si neutal....hovorim len ze kamaratov tato tam ma firmu a su zazobany....cize pre nho by nebol problem my dat tcyh 2000libier mesacne ako mi slubl lenze mne je to dobre...by si sa divil kolko taky ucitel lyzovania zaraba na slovensku len 150 na hodinu no inde si nas viac cennia :twisted: sice ak chces byt Bcko teda ak chces ucit v zhranici tak cca 40 litrov do toho investujes
to je taka K*K*TINA ze az strach je to v sk
mam tam brata a vravel ze ak na stavbe (iba 2-3dni) a mas 3-7libri na hodinu po 3 dnoch musia odist a potom zas

podciarknute
lenze lyzovat neucis mesiac a denne tiez ne dlho
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Obidvaja su ptaci jeho otec robi vsetko za neho dokonca ho aj obuva :lol: .A tym ze by to malo vydit aj jemu ale on svojeho syna nic nenauci iba robi vsetko za neho.
Jeho syn je uplne nechopny zivota.Ked mu denne vsetko robi otec aj tie najbanalnejsie veci tak neje vobec samostatny a ked jeho otec napr. svoje uz dozije bude uplne stateny a necha ho aj caja aj vsetci ostatni sa mu vys*ru na hlavu. :lol:
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

soviet mozem ti dat jeho icq nie je to blbost...
lazslo-no do 15 ale hadam si im potom daval aspon na stravu :twisted: :) len tak zo srandy nie ze si to vezmes k srdcu mmoji rodicia mi davaju viac nez musia som im za to vdacny a priznam sa ze som si zvykol a ze bez toho by sa mi zilo tahsie aj ked zilo nejako..hadam...pre mna nerobi problem priznat si ze mi chyba koliecko abo nieco podobne skratka som iny...
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Sheep napísal:Obidvaja su ptaci jeho otec robi vsetko za neho dokonca ho aj obuva :lol: .A tym ze by to malo vydit aj jemu ale on svojeho syna nic nenauci iba robi vsetko za neho.
Jeho syn je uplne nechopny zivota.Ked mu denne vsetko robi otec aj tie najbanalnejsie veci tak neje vobec samostatny a ked jeho otec napr. svoje uz dozije bude uplne stateny a necha ho aj caja aj vsetci ostatni sa mu vys*ru na hlavu. :lol:
A mozes mi napisat, co je na tom smiesne, ked sa tak rehoces..?
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

only napísal:soviet mozem ti dat jeho icq nie je to blbost...
lazslo-no do 15 ale hadam si im potom daval aspon na stravu :twisted: :) len tak zo srandy nie ze si to vezmes k srdcu mmoji rodicia mi davaju viac nez musia som im za to vdacny a priznam sa ze som si zvykol a ze bez toho by sa mi zilo tahsie aj ked zilo nejako..hadam...pre mna nerobi problem priznat si ze mi chyba koliecko abo nieco podobne skratka som iny...
a v com si iny? Vacsina mladych je takych ako ty, ved je to normalne. Ked som vypadol z domu (ale aj z CSSR :) ) tak som mal tiez obavy, ako to vydrzim, ako to bude, budem sam... Ked si clovek najde pracu (hocijaku) tak sa behom par mesiacov (individualne) da dohromady a bude uz len spominat, ze ake to bolo, ked bol s rodicmi... A ze to nieje az take tazke, tiez zistis. :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Szentivanyi Laszlo napísal: A mozes mi napisat, co je na tom smiesne, ked sa tak rehoces..?
Je mi smiesne asi to aki su obidvaja naivni. :wink:
Szentivanyi Laszlo
Light Star
Light Star

Sheep napísal: Je mi smiesne asi to aki su obidvaja naivni. :wink:
mozno aj naivni, ale aj zvlastni... Ale je to ich zivot, zriadili si ho ako sami chceli...
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

Szentivanyi Laszlo napísal: a v com si iny? Vacsina mladych je takych ako ty, ved je to normalne. Ked som vypadol z domu (ale aj z CSSR :) ) tak som mal tiez obavy, ako to vydrzim, ako to bude, budem sam... Ked si clovek najde pracu (hocijaku) tak sa behom par mesiacov (individualne) da dohromady a bude uz len spominat, ze ake to bolo, ked bol s rodicmi... A ze to nieje az take tazke, tiez zistis. :wink:
ja som to myslel tak ze skratka moje nazory su ine ako vetsiny mladych mojho veku a preto ma vetsina ma za blazna comu sa nebranim aspon mam pokoj nepotrebujem aby ma ostatny obdivovali chcem svety pokoj mam asi 7 kamaratov ktory su mojim skutocnymi a od ostatnych keeping distance
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Tak ja byt otcom tak syn nesin tak policia ved kazdy ma svoje ludske prava :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Napísať odpoveď