Program na Hitachi mp4
Program na Hitachi mp4
Neviem dostat do tejto mp4ky video , ked to dam normalne skopirovat tak napise ze to neprehraje a mam pouzit medium na vkladanie videa ... ja anilen netusim ako sa tato mp4 presne vola len HITACHI
a vyzeram takto
4gb verzia
- Prílohy
-
- hitachi.jpg (6.86 KiB) 234 zobrazení
-
anyway
Light Star
Re: Program na Hitachi mp4
aký formát má to video, ktoré vkladáš?
vkladal som mp4 .... a pisalo ze dotycny subor moze byt vlozeny len ako prenosny a neda sa v mp4ke pouzit (to je priatelkyn prehravac ja to nepouzivam tak am len proste pytala hodit tam videa nieake aby mala radost a nedal som si rady )
-
anyway
Light Star
Pozrel si stránku výrobcu či sa o tom niečo nepíše? Každopádne skús rozne formáty, ako sú amv. mpeg. atd. Keď som mal Doonio Echo2 tak tá tiež nepodporovala radu formátov až na pár, na ktoré som prišiel práve týmto skúšaním a po dvoch dnoch sa pokazila, neodporúčam nič kúpit od firmy doonio, hrozné šmejdy... Ok, teraz k veci, skús stránku http://www.onlinevideoconverter.com/ a tam si stiahni jednotlivé formáty a otestuj to. Vychádzam z predpokladu, že prehrávač nevyžaduje konverziu videa.
okay moj skusim zajttra pohadzat iné formaty
dik ozvem sa uvidime co to da
niekedy maju tieto prehravace vlastne programy, ktore konvertuju rozne formaty na format prehravajuci danym prehravacom. Ja mam SanDisk a ked si chcem dat donho video musim ho prehnat tym programom a az potom hodit na prehravac.
-
Ryan Giggs
VIP
Prehrava to len videa vo formate SMV.